RE: ایا من خر هستم ؟!!!!!!
مهمانک عزیز
به تالار خوش اومدی.
نمی دونم باید جواب عنوان وتیتر این موضوعو باید بدم ؟ که سوال سوال سختیه :P
اما تو متن ، خب توبعضی از دوستیها ، دلخوریهائی هم پیش میاد و گاهی رفقا از هم رنجیده خاطر میشن. مگه شما نمی تونین راجع به کدورت پیش اومده با هم صحبت کنید؟ با هم حرف بزنید و مساله رو از زاویه دید همدیگه نگاه کنید.
شما که به مواردی که باعث ناراحت شدن دوستتون شده واقفید ،مسلما او هم برا کارائی که کرده دلائل خودش رو داره.:72:
سلام
« مهمانک » به تالار همدردی خوش اومدی:72:
ببین خواهر من بین دوتا دوست دختر یا دوتا دوست پسر هم گاهی کدورت و دلخوری پیش میاد و این طبیعیه .اما دوستی بین یک دختر و یک پسر اکثرا" از این موارد داره .چون دوستی دو جنس مخالف و خصوصا" از دید جنس مرد بیشتر به خاطر خوشگذرانی و غریزه جنسیه . نتیجه این دوستیها هم ایجاد وابستگیه .وابستگی هم برخلاف دلبستگی پایدار نیست و زودگذره .یعنی تا وقتی که کسی بهتر از دوست قبلی پیدا نشده ، به دوستش وفاداره اما به محض دیدن کس دیگه نفر قبلی از دل و دیده بیرون میره و « نو که اومد به بازار کهنه میشه دل آزار »
اگه اون آقا خیلی به شما علاقه داشته باشه و شما رو تنها برای دوستی موقت نخواد یعنی قصدش ازدواج با شما باشه باید برگرده .اما از اونجایی که خودتون گفتید با هم (فقط)دوست بودید نمیشه بهش امیدوار بود البته شاید بارها به دوستی با شما برگرده و دوباره بره اما نتیجه دوستی با جنس مخالف همینه .
الان که نوشتم رو خوندم فهمیدم چقدر خنده دار نوشتم موضوع رو :D خوب اولین بارمه ... پوزش
baby عزیز راستش اصلا اعصاب این که برم بشینم روبروش بگم چرا کردی و چرا کردم رو ندارم
یه چیزی می گه من نمی تونم تحمل کنم و بحث این غرور کاذبیه که دارم
منتظرم خودش بیاد جلو که به نظرتون با این قضایا میاد؟
حتی اینکه بخوام بهش sms بدم هم اذیتم می کنه ... انگار برا هیچ کدوممون مهم نیست :302:
اصلا نمیدونم چرا مثل این بچه ها هر دو قهر کردیم ... نه جدا چرا این جوری یه دفعه ای همین طوری بدون هیچ حرفی تموم شد :302: و همچنین که دلم شکست واقعا وقتی دیدم درست روز بعد اینکه گفتم دوسش دارم با یه دختر دیگه نشست اصلا دیگه نمی رم جلو :54:
چرا واقعا تا یکی جدید میاد قدیمی رو فراموش می کنین آخه
آخه چرا آخه :54:
سلام
مهمانک عزیزم ناراحت نشو :72:
این لینک و ببین
http://www.hamdardi.net/thread-8602-post-87288.html
پس کلا مکانیسمی مرضی است این جریان ما یعنی همون وابستگی
ممنون :72:
مهمانك عزيز....
دختر تو كاري كردي كه رگ غيرت پسر ايراني تالاپي زده بيرون.....خودتم نوشتي براي تلافي كارش پيشش ننشستم و رفتم با همون پسره نشستم.......خب كاراي عجيب غريب نتيجه عجيب غريب هم داره ديگه!!!
تيتر تاپيك واقعا با نمك بود عزيزم:228:
خوب به نظرتون راهی نیست بتونم این کاری که کردم رو جبران کنم ... که فکر نکنم باشه
آخه خریت به خدا همه این کارا ... دارم خودم اعتراف می کنم دیگه:D
دور از جون مهمانك جان......براي همه چي راه حلي هست...فقط مرگ درمان نداره:D
مهمانک عزیز
تو ارسال 4 تون که همش داری گریه می کنی ، یه کم بخند دختر ،... اهان :227: خوب شد.
بابا طوری نشده ، دلگیر شدین از هم دنیا که به آخر نرسیده ، بعد چرا فکر می کنی راهی نمونده... مگه اساسا راهی رو امتحان کردی که نتیجه هم نگرفته باشی؟
چرا دوست نداری که با هم حرف بزنید و مواردی که پیش اومده رو با هم مرور کنید ، فکر می کنی که با این کار چیزی رو از دست میدی؟ آسیبی می بینی؟
ضمن اینکه اگه این ارتباط همیجا که هست وهمیجوری تموم بشه ، اتفاق خاصی میفته ؟ :72: