+رفتار کدام یک از ما صحیح است؟
سلام به همه دوستان
اول از همه امیدوارم سوالات متعدد من خسته تون نکنه. من این روزها در شرایط سخت تصمیم گیری هستم و نمی خوام دچار اشتباه بشم.:203:
بعد: بهتره قبل از طرح سوالم یه توضیحاتی در مورد خودم بدم. من یه دختر مذهبی هستم و تاکنون هیچ گونه مشکلی در برقراری ارتباط با آقایون نداشته ام. ولی در این ارتباط(کاری یا علمی) همیشه رفتارم به گونه ای بوده که به طرف مقابلم اجازه ندادم این رایطه سالم رو دچار خدشه کنه. یه موضوع دیگه در مورد من اینه که من تابه حال 2 بار تا پای نامزدی و یه بار هم تا پای عقد پیش رفتم ولی قضیه منتفی شده.( در به هم خوردن این موارد نقش من کمتر از 10 درصد بوده و طرف مقابل نقطه ضعف غیرقابل گذشتی نشون داده)
همه این شرایط باعث شده من به پسرا و ابراز عشقشون بی اعتماد باشم. در اون 3 مورد گذشته هم هیچ حسی ناشی از عشق به اون ها در من ایجاد نشده بود.
اما در مورد خواستگار آخر: احساس می کنم کمی به او علاقه مند شده ام(این حس برای اولین بار است که نسبت به یک جنس مخالف در من ایجاد شده) ولی از یک طرف حجب و حیا و از طرف دیگه بی اعتمادی من رو از ابراز این علاقه به هر نحوی باز می داره.من حتی نمی تونم ایشون رو با اسم کوچک صدا کنم.
در مقابل ایشون با این که او هم پسر مذهبی هست خیلی راحت به من ابراز علاقه می کنه(البته نه کلامی از طریق پیامک) من رو با واژه هایی مثل جانم- عزیزم- ماهم- گلم و.. خطاب میکنه. راستش وقتی پیام هاش رو می خونم چندشم میشه!
از طرفی دیگه اون طور که به گوشم رسیده ایشون نسبت به من مردده چون نشانی از ابراز علاقه من به خودش نمی بینه.
قضیه ما داره به مراحل پایانی نزدیک میشه و من نمی دونم رفتارم درسته یا نه؟ آیا رفتار او قابل قبوله؟
لطفا راهنمایی ام کنید. اگر باید علاقه خودم را به او نشان دهم چگونه این کار را بکنم؟
RE: رفتار کدام یک از ما صحیح است؟
خب وقتی ایشون به شما ابراز علاقه میکنه ولی شما هیچ جوابی بهش نمیدیدن ایجاد شدن همچین تصوری در ایشون کاملا طبیعیه. .. حالا که نمیتونید به ایشون احساساتتون رو بگید حداقل بهش بگید دلیلتون از این که جواب اون اس ام اس هاش رو نمیدید اینه که میخواید تصمیمتون در باره ازدواج با ایشون بر اساس منطق باشه نه احساسات . (وبه نوعی نمیخواید قبل از عقد وابستگی ایجاد بشه).. حداقل با این حرفتون طرف متوجه میشه که دلیل جواب ندادنتون نداشتن علاقه نیست :303:
سلام
به نظر من شما در مورد این فرد بی اعتماد نیستید چون علاقه ای در شما شکل گرفته ، شاید فقط تردید دارید.
فکر می کنم رفتار شما با توجه به این که رابطه هنوز رسمی نشده درسته به هر حال شما تو مرحله انتخاب هستید و اگر وارد احساسات نشید بهتر می تونید انتخاب کنید . به نظر من این روش شما درسته و اگر ایشون ابراز نگرانی کردند توضیح بدید که نمی خواید تا رابطه رسمی نشده وارد احساسات بشید تا این مسئله رو دلیل بر بی علاقگی ندونند .
اما اگر کلا با ابراز احساساتتون مشکل دارید سعی کنید این مشکل رو برطرف کنید . مثلا اگر عقد کنید و بعد از عقد که مطمئننا ابراز علاقه ایشون هم بیشتر میشه باز هم چندشتون میشه؟/
سلام. من فكر مي كنم بايد به شما ديپلم افتخار شوهر پروني اهداء بشه. ايشون يك جوونه كه براي تشكيل زندگي و عشق ورزي به جاي دختر بازي و كارهاي ديگه آمده خواستگاري شما و شما اونوقت از ابراز علاقه ي ايشون چندشتون ميشه؟؟ اين حرف با عرض معذرت ممكنه 2 عامل داشته باشه. يا تحجر و بسته فكر كردن و يا عدم علاقه ي شما به ايشان.
به هر حال اين آقا حق دارند كه نسبت به شما سرد شده و پا پس بكشند. هر كس ديگر جاي ايشان باشد همين حالت را پيدا مي كند. به نظر بنده ي حقير اگر واقعاً به ايشان علاقمنديد بايد رفتار خود را در قبال خواستگارتان تغيير دهيد.
سلام خانومی
اگه واقعا مصممی که با ایشون ازدواج کنی و الان نامزد هستید چرا اینهمه سردی؟
اگه قرار بود رابطه زن ومرد هم یه رابطه خشک وجدی باشه بدون هیچ ابراز احساساتی خوب فکر کنم دوتا هم جنس حرف همو بهتر بفهمند دیگه چه دلیلی داره ایشون باشما مصاحبت کنند.
از دید مذهبی هم اگه به قضیه نگاه کنیم مگه نه اینکه خدا زن و مرد را برای ارامش هم افریده.ایشون شما را با کلماتی زیبا و پر احساس صدا می کنند شما چندشتون میشه؟
عزیزم مذهب خوبه ولی مواظب باش خشکه مذهب نباشی.اگه برات بیان احساسات مشکله مشکلتو بگو و ازشون بخواه کمی صبور باشه تا شما احساس راحتی بیشتر کنید و اینکه حتما بعد از اینکه ازدواج رسمی کردید دیگه این حالت وجود نداره.
اگه دو نفر از نظر احساسی بهم نزدیک باشند خیلی از مشکلات دیگه هم حل میشه.یعنی لازم نیست همه چیز را بگید طرف مقابل احساستونو درک می کنه.
بهتره این دیوار سنگی که دور خودت کشیدی را خراب کنی و تعادل را تو رابطت بیاری.نه اونقدر احساسی باش که راه عقلانیت بسته بشه و نه اونقدر سرد که یه رابطه بی روح داشته باشی.
موفق باشی.