RE: معلم مدرسه ام عوض شده
سلام عزیزم:228:
درسته این معلم جدیده اما مثل معلم قبلیتون خوب و مهربونه شما و بچه های دیگه باید بهش احترام بگذارید.
باران جان این عکسهای خوشگل رو از کجا میاری
نکنه نمایشگاه نقاشی داری؟:P
دنیای بچه ها چقدر قشنگ هست
کاش به زمانی برمیگشتم که غصه ام شکستن نوک مدادم بود:47:
شایدم داشته باشم از کجا معلوم؟؟؟
نه عزیزم چیزی که زیاده عکس من فقط واسه دختر شما می گردم و این عکسا رو پیدا می کنم و میذارم
آره ما باید صبر رو از بچه ها یاد بگیریم . ببینیم که چقدر قهر هاشون کوتاهه و چقدر زود آشتی می کنن و اون چیزی رو که ازش ناراحت شدن واقعا فراموش می کنند اما ما چی ؟ حتی اگه آشتی هم کنیم همیشه تو ذهن و خاطرمون نگه میداریم که روزی این بدی رو با ما کردند و همیشه خودمون رو آماده نگه می داریم که یه چیز کوچولو دیگه پیش بیاد تا باز هم برنجیم و قهر کنیم و سخت ببخشیم . همین بی کینه بودنه که دنیای بچه ها رو بی غصه ولی دنیای ما بزرگا رو پر از غصه می کنه . انگار هر چی بزرگتر میشیم یادمون میره قلبمون بزرگ تر شده و جای بیشتری برای مهر و محبت داره اما بچه با یه قلب کوچک دنیایی از مهربونی و پاکی هستند .
سلام
موطلایی جونم خوبی ؟:16:
آبجی کوچولو ناراحت نباش عزیزم ....خانم معلمتون رفته مکه حتما" اونجا واسه تمام شاگردهای خوبش دعا میکنه و از خدا میخواد که همه شون به آرزوهاشون برسن انشاء الله آرزوی تو هم برآورده میشه:203:
گل من این معلم جدید مهمون شماست باید بهش احترام بذارید و حرفاشو گوش کنید .اگه شما بداخلاقی کنید اونم خسته میشه و هی میگه ساکت ........بی صدا ......... بشینین سر جاتون و از این حرفا
اما اگه بهش احترام بذارید وقتی خانم خودتون بیاد حتما" از همه تون پیشش تشکر میکنه و میگه که ازتون راضیه .
حالا تو کارت به بقیه نباشه عزیزم تو خودت سعی کن مثل قبل دختر خوب و مودبی باشی تا بقیه از تو یاد بگیرن باشه عزیز خاله ؟ آفرین دختر قشنگم:228:
موطلایی جون دوستداری رو این صندلی بشینی ؟ ببین از گل ساخته شده مخصوص موطلایی تالاره ....چطوره ؟
عزیزان من متشکرم
ولی اخه شماکه توی کلاس مانیستیدکه هی میگه
............بی صداو.......................................... ..................
لطفا داستان بفرستید:203:
معما:303:
ان چیست که نه بال داردونه پر توی اسمونه اما ابر نیست؟:P
چهارتاپادارداماگاو نیست تخم میگذارد امامرغ نیست
ان چیست که اگر ان رابشکنی جایزه میگیری؟
اگر جواب بفرستیدبه شمارتبه میدم:104:
به به سلام:
موطلایی عزیزم....
خوبی؟
خوشحالم که آنقدر سر حالی ....
خیلی قشنگ از معلم جدیدتون گفتی ها......ولی من مطمئنم کلی دوستتون داره....
برای خودتون می گه بچه جان!!! ساکت باش....:D
من مطمئنم شما که مبصر هستی تازه دستیار و کمک معلم جدید هستی و اون کلی رو شما حساب می کنه که بچه ها رو باهاش دوست کنی.....
پس سعی کن عالی عالی باشی و حسابی بهش کمک کنی.....:228:
من قصه زیاد بلدم ولی خوب ترجیح می دم عکس فیلمو برات بذارم...
همیشه شاد باشی عزیزم:
راستی من جواب چیستان تو رو بلد نیستم....خیلی سخته ها..فکر کنم تنها شما که باهوشی بلد باشی..سوالای آسون بگو ما هم بلد باشیم!!..:54:
سلام
چه خبرا موطلایی جان ؟:43:
موطلایی من جواب معمای دومت رو بلد نیستم اما اولی میشه هواپیما سومی هم فکر کنم قلک باشه اره ؟
جواب معما
1-دود
2-رکورد:D:72:
ببخشید2-لاکپشت 3-رکورد:305:
ازخاله موعود متشکرم
اماجوابش درست نبود
اما چون جواب داده
بهش رتبه میدم:104::73: