-
+هنوز عاشقم
به نام خدا
سلام بر تمامي دوستان عزيز همدردي ،
بنده محمد هستم .
كسي يادش مياد منو ؟
حدود 3 سال پيش در همين جا تاپيك زدم و گفتم عاشق هستم .
اينم تاپيك : http://www.hamdardi.net/thread-1294.html
( البته فكر كنم تاريخ سايت اشتباه هست . چون اون زمان 16 سال داشتم و الان 19 ساله هستم :D )
زماني كه بنده تاپيك زدم تمام دوستان از اين كه عشق زودگذر هست صحبت كردن و بنده رو به فراموشي تشويق كردن !
و من هم علي رغم ميل باطني نتوستم فراموش كنم .
و الان 4 سال هست به اين دختر دوست داشتي علاقه دارم و براي ديدنش لحظه شماري مي كنم !
در اين 4 سال به سختي ديدمش و متاسفانه در يكي از موقعيت هايي كه انتظار ديدنش رو مي كشيدم ، ايشون رو نديدم و در نتيجه اثر روحي منفي به من وارد شد .
در كل مي خوام بگم كه اين عشق دروغي نبوده ( حداقل از نظر خودم ! )
در حقيقت نمي دونم كه دختر منو دوست داره يا نه ؟!!
از شما عزيزان درخواست كمك دارم كه راه حلي براي رسيدن به طرف مورد نظر يا گفتن به ايشون يا هر چيز ديگر كه اطمينان خاطر بده كه دختر دوستم داره يا من بهش ميرسم بگه .
خودم به اين فكر كردم كه به برادرم بگم ، اما هنوز مطمئن نيستم كه چه برخوردي ميشه باهام :302:
منتظر همياري شما عزيزان هستم .
-
RE: هنوز عاشقم
سلام........دوباره خوش اومدي:72:
اون موقع بهترين راهحل رو دوستان بهت پيشنهاد دادن...كه البته شما هم گوش ندادي:D
حالا شما 19 ساله و ايشون 18 ساله ........من باز هم ميگم براي هر اقدامي زوده......اون موقع يعني سه سال پيش كه فاجعه بود اگه رابطه شروع ميشد...اما خب الان هم موقعيت مناسبي نميبينم براي شروع رابطه....
هدفت دوستيه؟يا ازدواج؟؟؟
شرايط ازدواج...كار ....تحصيل.....سربازي ....داري؟؟
-
سلام
ممنون كه پاسخ داديد .
متاسفانه يا خوشبختانه اين عشق ادامه پيدا كرده .
بدون شك من فقط به ازدواج به ايشون فكر مي كنم .
من هنوز 19 سال دارم و فكر كنم براي ازدواج زود باشه !
-
سلام
من هم تصور می کنم که شروع رابطه در چنین سنی چیزی جز ضرر رو برای هر دو طرف در پی نخواهد داشت
البته من به عشق شما احترام می ذارم اما تصور می کنم با اینکه دیدن این خانوم براتون مشکل بوده پس نمی تونستید شناخت کاملی از ایشون پیدا کنید و همه چیز روی روی این عشق بنا کردید
چه بسا الان رفتار ، اعتقادات و بسیاری از خصوصیات ایشون تغییر کرده باشه و این عشق موجب شده باشه که هیچکدوم از اونارو در نظر نگیرید
تنها توصیه من در این زمان به شما اینه که صبور باشید (کاری که من نکردم و اسیب دیدم)
-
سلام
با تشكر از شما دوست عزيز ،
فرمايش شما كاملا صحيح هست .
اما من بايد اينو در نظر داشته باشم كه حتي اگه احتمال 1% بديم اين دختر مورد علاقه من از دستم بره ( به دليل نگفتن يا اينكه ايشون با كسي ديگه ازدواج كنه ) ، اون موقع آيا من اميدي به آينده دارم ؟
خب خود شما عاشق بوديد و مي گيد زود اقدام كرديد .
حالا من اگه دير اقدام كنم ، فكر نمي كنيد ضربه بيشتري مي خورم ؟
-
فكر نميكنم جاي نگراني باشه..چون در حال حاظر سن ازدواج دحترا هم بالا رفته و دختري توي سن 1 سالگي ازدواج نميكنه مگر اينكه با كسي مثلا دوست باشه و دوستش داشته باشه.كه در اين صورت هم مشكل شما حل شده ....!!!!
اين حرف شما كه ممكنه از دستش بدي دليل خوبي براي شروع رابطه نيست.....اونم رابطه اي كه به قصد ازدواج شروع ميشه و فعلا هم شرايط ازدواج رو نداري.......
سري كه درد نميكنه دستمال نمي بندن پسر خوب
خودت گفتي كه 19 سال براي ازدواج زوده....يعني حالا فعلا براي دوستي ميخواي رابطه رو شروع كني.....