چرا دعاهامون بی جواب می مونه؟
سلام
نمی دونم برای شما هم پیش اومده یا نه که گهگاهی دعاهاتون بی جواب می مونه
برای من پیش اومده نمی دونم علتش چیه
شاید گناهانمان مانع از اجابت دعاهایمان می شود
امروز اولین یکشنبه ماه ذیقعده هست
روایت هست که این ماه ، ماه بخشش و عفو هست
یه نمازی هم داره که براتون میذارم زیاد سخت نیست بخونیم و از خدا طلب مغفرت کنیم
شاید راهی به سوی عرش خدا باز کنیم
عمل مخصوص روز يكشنبه ذيقعده
اين عمل كه در يكشنبههاي اين ماه به جا آورده ميشود، فضيلت مخصوصي دارد.
«انس بن مالك» ميگويد: رسول خدا (ص) در يكشنبهي ماه ذيقعده از منزل بيرون آمد و فرمود:
اي مردم، كدام يك از شما ميخواهد توبه كند؟ عرض كرديم: همه ميخواهيم توبه كنيم. فرمود:
غسل كنيد و وضو بگيريد و 4 ركعت نماز در هر ركعت 1 بار «فاتحة الكتاب»، 3 بار «قل هو الله احد» و هر كدام از دو سورهي «معوذتين»را 1 بار- بخوانيد، سپس 70 بار استغفار كنيد و آن را به «لا حَوْلَ وَلا قُوَّة إِلّا بِاللهِ الْعَلِيِّ الْعَظِيم» ختم كنيد، آن گاه بگوييد:
«يا عَزِييزُ يا غَفَّارُ، إِغْفِرْلِي ذَنَوبِي وَذُنُوبَ جَمِيعِ الْمؤْمِنِينَ وَالْمُؤْمِناتِ، فَإِنَّهُ لا يَغْفِرُ الذَّنُوبَ إِلّا أَنْت»
«اي سربلند اي بسيار آمرزنده، گناهان من و همهي مردان و زنان مؤمن را بيامرز، زيرا هيچ كس جز تو نميتواند گناهان را بيامرزد.»
• سپس فرمود:
هر بندهاي از امت من اين عمل را انجام دهد، از آسمان به او ندا ميشود:
«اي بندهي خدا، عمل خود را از نو آغاز كن؛ زيرا توبهي تو پذيرفته و گناه تو آمرزيده شد.»
و فرشتهاي از زير عرش به او خطاب ميكند:
«اي بنده، خجسته باد بر تو و خاندان و فرزندان تو!»
• و فرشتهاي ديگر ندا ميكند:
«اي بنده، دشمنان تو در روز قيامت از تو راضي خواهند گرديد».
«اي بنده، تو مؤمن از دنيا ميروي و دين تو از تو گرفته نميشود و قبر تو گشوده و نوراني ميشود.»
« اي بنده، پدر و مادر تو از تو راضي خواهند گرديد، اگر چه از تو ناخشنود باشند و پدر و مادر و فرزندان تو آمرزيده شدند و روزي تو در دنيا و آخرت گسترده و فراوان خواهد بود».
• و جبرئيل (ع) ندا ميكند:
«من همراه با فرشتهي مرگ ميآيم و به او سفارش ميكنم كه با تو به نرمي رفتار كند و اثر مرگ حتي خراشي در تو ايجاد نخواهد كرد و فقط روح تو به آرامي از بدنت خارج خواهد شد».
• عرض كرديم: اي رسول خدا، اگر بندهاي اين عمل را در غير اين ماه انجام دهد، چه اثري خواهد داشت؟ فرمود:
«همانند آن چه توصيف كردم براي او خواهد بود و اين سخنان را جبرئيل (ع) آن گاه كه خداوند مرا به آسمان (معراج) برد، به من آموخت».
:72:
در اوج عرفانی که رسیدید خواهر کوچکتان محتاج دعاست:72:
RE: چرا دعاهامون بی جواب می مونه؟
سلام
دوست عزیز از یادآوری به موقعت ممنونم.
دعا یه شرایطی داره که با رعایت اون شرایط به استجابت نزدیکتره . این شرایط شامل زمان ها ی خاصی و مکانهای خاصی و اعمال خاصی هست که ازجمله اونا :
روایت شده که دعا در وقت بارش باران ، هنگام جاری شدن خطبه عقد هنگام دیدن خانه کعبه ، هنگام بیماری و روزها و شبهای خاصی مثل شبهای قدر ، شبهای جمعه ، بین نماز ظهر و عصر ، بین الطلوعین هنگام افطار روزه دار و ...
در زیر سقف اسمان ، در اماکن مقدسه و زیارتی و ...
در ابتدای دعا گفتن : صلوات بر محمد و آل محمد (علیهم السلام )
1- اعوذ بالله من الشیطان الرجیم
2- گفتن بسم الله الرحمن الرحیم
3- ذکر نامهای خداوند (0 اسماء الحسنی)
4- حمد و ثنای الهی
5- ذکر و یادآوری نعمتهای خداوند
6- توجه خاص به خداوند و بریدن امید از غیر خدا و امید به مستجاب شده دعا
7- یادآوری معاصی و گناهان خود و اظهار ندامت و پشیمانی
8- طلب بخشش و آمرزش از خداوند
9- دعا برای مسلمین و مسلمات مومنین و مومنات و خاصتر برای شیعیان امیرالمومنین
10- دعا برای والدین
11- طلب توفیق برای انجام فرائض و اعمال نیک (مثل تلاوت و تدبر و تفکر و عمل به قرآن ، نیکی به پدر و مادر ، توفیق بندگی و عبادت خالصانه و ...)
12- دعا برای غایبین که خیلی سفارش شده و ما نباید صرفا" برای کسانی که التماس دعا دارند دعا کنیم
13- و خلاصه برای هر کسی که در آن لحظه به فکر انسان میرسد چه التماس دعا داشته و چه نداشته چون در این صورت ملائکه برای خود ما دعا خواهند کرد !
14 و در آخر برای حل مشکل شخصی خودمان دعا کینم و بسیار پسندیده است که در حال دعا از عجز و ناتوانی خود گریه کنیم .
15- دعا را باز با صلوات بر محمد و آل محمد (علیهم السلام) خاتمه دهیم. که خداوند بسیار مهربانتر از این است که درود بر پیغمبر و آلش را بپذیرد و دعای ما را خیر .پس با امید به برآورده شدن حاجات خدا را بار دیگر شکر میکنیم .
نکته مهم :
بسیاری از دعاهای ما با رعایت شرایط گفته شده انشاء الله مستحاب میشود .اما اگر دعایی خیلی دیر مستجاب شد یا نشد نباید از رحمت حق نا امید شویم چون ناامیدی از رحمت خداوند خودش گناه کبیره ست !
گاهی استجابت دعای ما به دلیل گناهان ماست و سیاه شدن قلب ما و دوری از خدا و یاد خدا که انشائ الله اینطور نباشد.
گاهی هم به علت این ه که خدای مهربان از بنده اش راضی و خشنوده و از راز و نیاز و نیایش اون لذت میبره و بهش مباهات میکنه .و برای ملائکه اش می فرماید : ببینید بنده مرا که چگونه با من راز و نیاز می کند .یعنی به اصطلاح خودمانی خداوند به بنده اش افتخار میکند و چون میداند که ما بنده ها با برآورده شدن حاجات باز راه خودمون رو میریم و باز فراموشی خالق ، اینه که خداوند خود میفرماید که به خاطر اینکه بیشتر صدای بنده محتاج رو بشنود خواسته او را به تاخیر می اندازه.
اما در مورد بعضی از دعاها که اصلا" به استجابت نمیرسن : این تنها حکمت خدای حکیم است که هر آنچه به صلاح بنده اش باشد عطا میکند یا دیر یا زود و هر آنچه که مصلحت نداند نمی دهد و چون حکمت این کار خداوند بر ما اشکار نیست ، لب به گلایه و شکایت از خدا می گشاییم.
به امید برآورده شدن حاجات شرعی همه شما دوستان عزیزم:203::72:
می دونم عنوان تاپیکتون سوالی نیست و خبریه،
اما یه مطلب هست واون اینه که
ما تو دعا کردنمون جدی نیستیم ، یعنی خواستمونو از ته دل نمی گیم ، به حالت اضطرار نیفتادیم وگرنه تا جوابمونو نگیریم دست بردار نیستیم.
تو به تقصیر خود افتادی از این در محروم
از که می نالی و فریاد چرا می داری؟
برای اجابت دعا ، خواستن کافی نیست .
از تو حرکت از خدا برکت .
شاید ما صبرمون کمه شاید خدا می خواد هر چیزو به موقع اش بهمون بده و ما بی موقع ازش درخواست می کنیم
برای هر دریافتی باید شرایط دریافت را درنظر گرفت .
ایا به واقع دریافت یک خواست و اجابت کافی است ؟!
نگهداری و پاسداری از این اجابت است که ما را به تاخیر دریافت می اندازد.
هر گاه به شرایط پاسداری نیازها و خواستهایمان رسیدیم قطعا دریافت می کنیم و پنجره های رو به خورشید گشوده خواهد شد
من که هروقت دعایی ازم مستجاب نشده ،یه مدت بعدش می بینم که اگه مستجاب شده بود ،اصلا به صلاحم نبود
(البته بعضی وقتا به خدا هم غر میزنم ولی میدونم اون مهربونه و منو می بخشه)
گفتار نیک عزیز از من حرکت از خدا برکت
الان حرکت من صبر و توسل هست تا خدا برکت بده
از خدا می خوام به حق منجی اش آرزوهای همه رو برآورده کنی گوشه چشمی هم به من داشته باشد
یا لطیف ارحم عبدک الضعیف
سلام
عزیزم نگران نباش دعا چه مستجاب بشه چه نشه به خودی خود عبادته پس اگه خدا دعایی رو( با تصور ما البته) بی جواب گذاشت حداقلش اینه که ما ضرر نکردیم بلکه عبادت کردیم:72: