سلام
به این توجه کنید برداشت خودتون رو بنویسید
زن: آویزونه مرد: گریزونه مرد: گریزونه زن:آویزونه
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
به این توجه کنید برداشت خودتون رو بنویسید
زن: آویزونه مرد: گریزونه مرد: گریزونه زن:آویزونه
یه ضرب المثل هست که میگه هر چی دریا بیاد جلو تر ساحل میره عقب تر، برداشت من این بود..
حالا اگه مفصل تر میخواین هم در خدمتیم..
:72:
سلام.
باتشکر.
این موضوع خیلی جالبیه به نظرم من.
من مشابه این موضوع را در زندگیم تجربه کرده ام اما فکر میکردم یک استثنا بوده نه قانون.
اگه امکان داره سایر دوستان هم نظراتشونو بگن که مساله بهتر تحلیل بشه. ممنون میشم از خانم شاد اگر مارو راهنمایی کنند.
در هر دو صورت نوشته ای زن اویزونه مرد گریزون
مثال علنی اش زندگی من هست که دارم 10سال دنبال شوهرم میدوم و اون فراری هست
الان 2 ماه هست که خونه نیومده و به عناوین مختلف میاد روی اعصابم
جمله هاي جالبي هستن با اينكه خودم ميدونم بعضي وقتا واقعا درست هستن اما چيزي ندارم راجع بهشون بگم!!!عجيبه!!؟؟
شايد مربوط ميشه به حفظ تعادل در روابط.....يا اينكه ما حق نداريم توي حريم شخصي كسي وارد بشيم(حتي نزديكترين كس توي زندگيمون)چون اگه وارد بشيم از ما دور ميشه...يعني مارو پس ميزنه.......پس بايد مواظب باشيم تا كجا پيش ميريم در واقع بايد حد و حدود رو رعايت كنيم.......
سلام
نمی دونم این اصل از کجا اومده ولی من باهاش مشکل دارم
من نمی فهمم چرا همه می گن هرچی بیشتر به سمت مرد بری اون بیشتر ازت فاصله میگیره
یعنی چی؟؟؟؟؟ یعنی نباید محبت خاصانه ات رو نشون بدی
یا اگه محبتت رو نشون بدی آویزونی و اون گریزون میشه
می گم که نمی دونم چرا آقایون اینجورین؟؟؟؟
اکثریت مردها بیش تر دوست دارند محبت کنند تا اینکه محبت ببینند .
زن هایی که برای جلب بیش تر محبت شوهرشون بیش از حد به مرد محبت می کنند و دائم میگن دوست دارم عاشقتم و.... به نوعی مرد رو دچار یک سردرگمی می کنند و مرد ترجیح می ده از این وضعیت فرار کنه.
مردها با محبت به همسر احساس خوبی پیدا می کنند و دوست دارند همیشه تو این مساله یک گام از زن جلوتر باشند و اگر با محبت بیش از حد زن جایی برای محبتشون نباشه احساس بدی پیدا می کنند.
مرد دوست داره محبت کنه و زن دوست داره محبت ببینه.
زن دوست داره مردش مقتدر باشه و مرد دوست داره این اقتدار از طرف همسرش تائید بشه .
و همچنین
زن اهل ناز است و مرد اهل نیاز .
به نظر من این باید حفظ بشه و تعادل بر قرار باشه.
من هم اعتقاد دارم متاسفانه ادما ..و اغلب مردا ظرفيت ندارن و خيلي كم جنبه هستند و وقتي ميبينن زني اونا رو دوست داره و مطمئن ميشن از عشق اون نسبت به خودشون ...ديگر شروع ميكنن طرف رو ناديده گرفتن ...و ازش فرار كردن به عناوين مختلف ...توصيه ي ايمني به خانمها ..كاري كنيد كه هميشه همسراتون دنبالتون بدوند ..و هميشه يك قدم جلوتر از اون باشيد ..روي خودتون كار كنيد .. نگهداري طاهر زيبا و آراسته ...تحصيلات ...مطالعه و بالا بردن اطلاعات ..خلاصه رو خودتون كار كنيد كه كم نياريد ..مرد وقتي ببينه زني دنبالشه مطمئن باشيد از دستتون فرار ميكنه ..اينو از من داشته باشيد :305::72:
کاملا با کیمیا خاتون موافقم .
مردا نباید از محبت طرف مقابل مطمئن بشند .
مردا همچنین بر عکس خانوما محبت کلامی زیاد براشون جالب نیست .
سلام
فکر میکنم یه اشتباهی رخ داد ببخشید درستشو می نودسم اینو یک استاد روانشناسی می گفت:
زن: آویزونه مرد: گریزونه زن: گریزونه مرد:آویزونه
منظورش این بود باید تعادل در محبت کردن حفظ بشه زن همیشه باید یک کم دست نیافتنی باشه ویه چیزهای مجهولی برای مردش داشته باشه وهمچنین مرد وگرنه دلزدگی از محبت پیش میاد