کادئوی تولد بنده خدمت اعضای محترم
با سلام خدمت اعضای محترم تالار همدردی. خسته نباشید:72:
با توجه به اینکه برخی از دوستان تالار از بنده تقاضای کادئو تولد کرده بودند.....بنده هم به پاس تمام زحمات و تلاش های شما دوستان بزرگوار یک کادئو بسیر ناچیز(ببخشید دیگر :203: ) تدارک دیده ام که امیدوارم خوشتان بیاید.(البته این کادئو همین امروز ساخته شده و قدری کار دارد)
ابتدا دست خط خودم را قول داده بودم قرار می دهم:: (نقاب(صابر) حسین پور)
http://www.hamdardi.net/imgup/6154/1...710eaf1ade.jpg
اما کادئوی اصلی:: لطفا کلیک فرمایید :73:
بهترین های همدردی
RE: کادئوی تولد بنده خدمت اعضای محترم
نقاب عزیز عالی بود
خسته نباشی مدیر جوان:72:
نقاب جان واقعا شرمنده کردی . یکی یک شکلات هم دستمان می دادی ساکت می شدیم ها :72:
اما این حرکت زیبا به واقع هدیه ای است که تنها می تواند از ذوق و خلاقیت نقاب و صابر جوانمان الهام گیرد و در خاطر جاودان ماند .
من به شخصه بعد از گذر سالیان سال می توانم ماجرای تولد تو تا مهر امشب را برای نوه های خود به شکل قصه ای زیبا در آورم و قطعا یکی از داستانهایی که برایشان تعریف خواهم کرد ماجرای تالار همدردی خواهد بود .
یکی بود یکی نبود زیر گنبد کبود یک تالار ی بود .
توی این تالار قشنگ دلهایی بود به بزرگی هفت آسمون .
توی این تالار قشنگ همه فکر می کردند مجازی اند اما باور می کنی اینجوری نبود ، همه حقیقی بودند چرا که زیر چتر آسمون زندگی می کردند ،زمین خدا زیر پایشون بود و همدیگر را لمس می کردن ، . گاهی با خنده ، گاهی با گریه ،گاهی حتی همدیگر را در آغوش می گرفتند و به هم فرصت می دادند تا دیده بشوند ، شنیده بشود ، همه اهل دل . خانه ای پر از مهر و صفا و .....
خلاصه یکی از روزهای خوب خدا در این تالار تولدی برگزار شد تولد یه پسر خوب که همگی یقین داشتند باید به وجودش افتخار کنند و........( بقیه داستان را خودتان می دانید ، نوه های من خوابشان برد )
http://www.hamdardi.net/imgup/11448/...900c1dd366.gif
به واقع از تو نازنین پسر گلم تشکر می کنم و بیش از پیش یقین پیدا کردم که چون گذشته روزی تو یک اختر درخشان بر آسمان ایران خواهی بود .
به وجودت افتخار می کنیم و صمیمانه دوستت داریم .
نقاب عزیز بدون اغراق باید بگم این بهترین هدیه ممکن بودواسه من
شما یه باردیگه به من یاد اوری کردین که من تنهانیستم!
مممممممممممممممنونممممممم ممممممم
:72::72::72::72::72::72::72::72:
در ضمن باید بگم من گولت زدم ،من قهر نبودم باهات ،فقط خواستم زودتر کادومو بگیرم:P:P
فقط دنبالم دمپایی پرت نکنیا :D،
سلام
ببخشید اینترنت من خرابه برای همین دیر اومدم:302:
گاهی وقتی رو خطم قطع میشه و ..........
آقای صابر حسین پور ، برادر عزیز دست شما درد نکنه و خسته نباشید .ممنون از کادوتون .
باعث اینهمه زحمت من بودم یکبار دیگه ببخشید.
سلام بخشيد مشكل مخابراتي و كابل بر گردان داشتم امروزدرست شد اقاي نقاب كادو تولد خيلي زييا تشكر و قدرداني مي كنم اقاي نقاب خيلي دوستت دارم:72::72::72::72:
سلام:72::
آقای نقاب .مثل همیشه بدیع و زیبا بود.....
دست خط جالب دارید ولی من امیدوار شدم به خودم.....شما دکتر نیستید؟؟؟؟!!!!:D
شوخی کردم....
:203:
خیلی ایده زیبایی بود..ممنون از این همه افکر بدیعی که دارید....در میان هجوه ای از بیماری و درد و رنج تالار همدردی برای من مکانی است سرشار از شادی و نشاط.....
اینو جدی می گم.....بسیار وقتی این تالار را در کنار زندگی حقیقیم می ذارم احساس خوبی بهم دست میده و خستگی این همه درد و رنج رو از تنم بیرون می کنه....:302:
ممنونم دوستان که آنقدر بهم روحیه می دهیم.....
پاینده باشید...تا همیشه...:73::16: