RE: ما می بریم:داربی بزرگ
سلام:72::16::
گویا تو این تالار هیچ کس جز من و گل مریم جان فوتبالی نیست..........:307:
تعجب آوره.......:33:
خب گل مریم جان ما مثل اینکه حریف نداریم .....ان شا الله پیروز می شیم!!!!
هوراااااااااااااااااااااا ااااااااااااااا
:73::227:
تبریک به هر دو تیم استقلال و پرسپولیس که بازی جوان مردانه ای را به نمایش در آوردند
. :104: :104: :73:
هر چند بنده طرفدار سرخ زبان تیم پیروزی هستم ولی هیچ گاه از بیان حقیقت باکی نداشتم .. متاسفانه امروز بنده علارغم میل باطنی خود بازی خوب و مورد پسندی از پرسپولیس ندیدم.
اما بنده نا امید نیستم و همواره به تشویق تیم محبوب خود می پردازم .:104::104:
http://64.130.220.65/Multimedia/pics...Photo/3237.jpg
با وجودیکه پرسپولیسیم ، اما دیگه مجبوریم که برا بازی با استقلال کری نخونیم. پیش بینی بازی داربی تا اطلاع ثانوی مساویه یا 0-0 ویا اگه خیلی اتفاق خاصی بیفته 1-1 ، شور وهیجان هم تا چند سال دیگه ممنوع!!
سلام
من که اصلا" از فوتبال خوشم نمیاد و طرفدار هیچ تیمی هم نیستم و تنها بازیهایی که تو عمرم دیدم و لذت بردم و قلبم به تپش افتاده زمانی بود که ایران برای اولین بار به جام جهانی رفت اونم فقط دو تا از بازیهاشون نه همه شون .
ایران و آمریکا ............. و ........... ایران و استرالیا
که هردو به پیروزی و سربلندی تیم ملی که نماینده ملت غیور و شریف ایران بودند منتج شد
سلامی سراسر قرمز:72::
دوستان من آنقدر ناراحتم که حد نداره ....آنقدر همه جا کرکری خونده بودم که ما می بریم که حد نداره...:302::302:
البته اگر ما می خواستیم جدی بازی کنیم می بردیم ها ولی به خاطر اتوبوس شرکت واحد که داغون نشه مراعات کردیم....:P
ولی خیلی حیف شد از بس مساوی شده ها دیگه آدم رغبتی نمی کنه تلویزیون ببینه.....:305:
راستی منم موافقم با تراکتور سازی البته بعد پرسپولیس و اسقلال اهواز و فولاد ها......:D
آقای نقاب واقعا جالبه این همه جمعیت که میان من سر برنامه نود کلی لذت می برم از این همه طرفدار ..ان شا الله تیم شما هم بعد اهوازی ها!!!!!!!!!!! :227: قرار بگیره.......اون بالای جدول....:43:
ببخشید دوستان ها ....من زیادی فوتبالیم:73: ....کمی طول میکشه از این تساوی رها بشم.....:54:
چه جالب من همیشه فکر میکردم فوتبال دوست واقعی نمیتونه یه دختر باشه چوت اصلا با احساسات دختران جو فوتبال و فوتبالیت جور در نمیاد ولی حالا که به یه نکته جالب رسیدم برام خیلی جالبه!
امیدوارم تیممون قرمز ببره
بچه ها یه خلاقیت تو این تاپیک انجام بدین اونایی که قرمزن با قرمز پست بزنن اونایی که ابی اند با ابی
ضمنا با پست نقاب خیلی حال کردم 6_0 رو میگم.
سلام:72::
به به چقدر طرفدار داره پرسپولیس ...روحیه آدم شاد میشه این همه رنگ قرمز می بینه...:227:
هوراااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااا...... ....
خوش به حال نقاب اسمشم قرمزه....:302:
اصلا من نفهمیدم چرا این تالار ما همش آبیه.....قرمز خوبتر نیست؟
من با سبزم موافقم...........:D
شوخی کردم....
آقای نقاب نود دیدید؟طرفدارهای بوشهری شدن رقیب تراکتور سازی ها!!!!!!!!!!!!!:P
.........
راستی کنجکاو گرامی ..اینجانب در فوتبال بسیار بسیار خانم غیرتی ام......نود امشبم جالبه.........:D:227:
یادمه وقتی سرکار نرفته بودم ،برادرام تو خونه از دستم ذله بودن که چرا انقد فوتبال نگاه میکنی؟
اونا میخواستن سریال یا اخبار ببینن ،ولی من میگفتم امشب مثلا لالیگا بازیاش قشگه ،:58:
ولی از وقتی سر کار رفتم از فوتبال دیدن افتام :54:
،دیگه الان هیچ حسی نمی ده بهم جز بعضی مسابقات خاص
پس کوشن اون آبیا
یادمه پارسال یه تعدادی از آبیا بودن یه کم کری می خوندیم سرحال میشدیم ، ولی مث اینکه این بار فقط رفقای با مرام پرسپولیسی حاضرن.
خودم وتمام برادر زاده هام و تقریبا 90% فامیلامون پرسپولیسین ، عده معدودی مثل خواهر خانومم آبین که براشون متاسفم!!! باجناقمم بخاطر همین دوس دارم که پرسپولیسیه (همین یه نقطه اشتراکمونه !!!!!)