با سلام،
می خواستم از حضورتان سوال کنم که آیا یکسان بودن سن زوجین می تواند مشکلاتی در زندگی زناشویی بوجود آورد؟
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام،
می خواستم از حضورتان سوال کنم که آیا یکسان بودن سن زوجین می تواند مشکلاتی در زندگی زناشویی بوجود آورد؟
این یک فاکتور رو نمیشه به تنهایی بررسی کرد . باید شرایط دو نفر رو به طور کلی بررسی کرد .
مثلا دونفر 20 ساله ممکنه بیشتر به مشکل بر بخورن تا دو نفر 30 ساله ...
لطفا بیشتر توضیح بدید .
سلام عروس خانم
اگر در سایر معیارهای اساسی ازدواج، دختر و پسر متناسب هم باشند، یکسان بودن سن آنها هیچ مشکلی ایجاد نمی کند.
سلام
عروس خانم همونطوری که آقای مدیر و آقای دیجیتال من گفتند هم سن بودن زن و مرد در صورتی که معیارهای اصلی ازدواج در نظر گرفته شده باشه و دو نفر هم کفو هم باشن و هیچ مشکلی نمونه جز اینکه شما هم سن باشید ، هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه . حتی ازدواجهایی که در آنها زن از مرد چند سال بزرگتر باشه در صورت رعایت معیارهای مهم و اصلی میتونن موفق و سعادتمندانه باشن.خوشبخت باشید انشاءالله:72:
سلام به نظر من مشکلی پیش نمی آد به شرط اینکه شما این باور رو نداشته باشید که بیشتر از ایشون می فهمید و پخته تر رفتار می کنید
و یا اینکه در رفتار ایشون به دنبال نپختگی و مشکل خاص نباشین
باز هم بحث شيرين ديدگاه آدما به وضعيت موجود.....درسته اگه ديدتون نسبت به رفتار طرف مقابل صحيح باشه همه چي حله:104: