نتیجه من و تو از دنیای مجازی
سلام:72::
تو همچنان در ذهن منی و من انقدر به تک تک سلول های مغزم فشار می آورم تا چهره ندیده تو را ترسیم کنم و هر زمان که نامت را بر روی لاین مجازی دیدم نام کاربریت را بر زبان اورم...با چشمانم به مانیتور سرد و بی روح مقابلم خیره شوم و تصور کنم:
تو می خندی
گریه می کنی
بغض کردی
تنهایی
شادی
یا هر چه می پنداری!
مدت های مدیدی بود که می خواستم این تاپیک را ایجاد کنم و یک نتیجه گیری کلی از حضور در دنیای مجازی داشته باشیم ..همین جا از تمام دوستان خواهش دارم نتیجه گیری خود را نه از تالار که از کل دنیای مجازی که در آن فعالیت دارند بیان کنند و اگر نکات مثبت یا منفی در این ارتباطات جهت بهینه کردن روابط سایرین مد نظر دارند بیان کنند..
من از خودم و نتیجه گیری این 6 ماه گشت در دنیای مجازی شروع می کنم...نتیجه های کلی که من گرفتم و مخاطبم هیچکس نیست و تنها از بعد تجربه من است..برخی گزینه ها حتی مخاطب خود من هستم و اشتباهاتم در این دنیا مجازی.....
نقدی بر تجارب هم نکنیم تنها تجارب را بنویسید و قضاوت را به خواننده بگذاریم ..که خود هر برداشتی که صلاح می داند به نفع ادامه مسیر مجازیش است انجام دهد::16:
http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...af292eea76.gif
به نام خالق حق و حقیقت
من در کل این 6 ماه حضورم در دنیای مجازی نتایج زیر را گرفتم ...که البته ممکنه بعضی هاش از دید بسیاری غلط باشه ولی من تجربه کردم:
1)ذنیای مجازی دنیای در هم و بر همی است..هیچ نظم و قاعده ای ندارد..کافی است کلمه ای بنویسی و خیلی راحت وارد هر جایی شوی و از راست تا دروغ هرچه می خواهی بگویی...!!!!و هر کس بسته به وجدانش در یک طبقه از این وادی قرار دارد..
2) هیچ زمان در دنیای مجازی به هیچکس اعتماد نکنیم ..هیچکس..چون همان که امروز به عنوان دوست دستت را می فشارد به خاطر خود حاضر است پا روی تو بگذارد..(البته این اصلا عمومیت نداره ..و این افراد معدود هستند ولی من که دیدم!!)این ها جز دسته دوستی خاله خرسه هستند...مجیز می گویند ..تو را تشویق می کنند حرف های زیبا طبق طبق بیان می کنند و در آخر با یک سنگ بر سرت می کوبند و ادعا می کنند که کاری نکرده اند.
3)دنیای مجازی مکان خوبی برای حل مشکلات هست و اگر کسی صادقانه بنویسه و کسی هم باشه که از عمق دل و بر اساس علم پاسخگو باشه انسان می تونه خوب راه رو از چاه انتخاب کنه.
4)دنیای مجازی در تمام قسمت ها محل خوبی برای خواندن تجارب دیگران و استفاده از انان است و این مانع بسیاری از اشتباهات ما می شود.
5) دنیای مجازی بزرگترین بدی که دارد ..ندیدن چشمان طرف مقابل است!!:P با دیدن چشمها خیلی راحت می شد دروغ و راست را تشخیص داد....نمی توانی وقتی کسی از تو دلخور است دستاش رو تو دستت بگیری و تو چشماش نگاه کنی چون اون همه فاصله و این مانیتور بی روح اجازه نمی ده و این کدورت ها تا همیشه در دلت می مونه چون مدام فکر می کنی طرف مقابل دروغ می گه ولی اگر تو چشماش نگاه کنی اون امکان نداره بهت دروغ بگه ...
6)در دنیای مجازی هر فرد شخصیتی که ارزو داره را ایجاد می کنه گاهی به خودش خیلی نزدیکه گاهی اصلا نزدیک نیست و روش پافشاری می کنه..مثلا منی که در دنیای حقیقی حتی یکبار هم برخورد تند نداشتم در این دنیا رفتار تند زیاد داشتم جوری که گاهی باور اینکه منم سخت می شد .... شاید چون ادم دستش به طرف مقابل نمی رسه تا قشنگ بشه صحبت کرد این طوره ..نمی دونم شاید هم احساس های خفته درونی که ادم فکر می کنه که اینجا که منو نمی شناسن خوب تند باشم چی میشه مگه؟؟؟!!!این یک نمونه ساده ااست البته......
7)در دنیای مجازی گاهی ادم با تفکراتی برخورد می کنه که اونو از بعد جسمی می کنند و به ساید بعد ها سوق می دهند و بسیار بعد خوبی است که در تالار ما هم فراوان است.
8)یافتن دوستانی که ندیدیشون ولی آواتور و نام کاربریشون می تونه در تو ذوق ایجاد کنه..همراهی هاشون می تونه این حس رو بده که تنها نیستی.....
9)و عشق::43:
در این دنیا از نظر من عشق ممنوع است...عشق برترین موهبت خداست و هرکس حتی خود من از اسارت به عشق اینترنتی باید ترسید.....اشتباهی است بس هولناک ...ولی بسیار لذت بخش...
پیدا کردن کسی که با تمام وجودت اونو دوست داری و ادعای عشق بهش را داری در اینترنت شاید مشکلی نباشه ولی وقتی این عشق را از چهارچوب خودت و دیگری خارج کنی عواقبی داره که محل جولان دوستی های خاله خرسه می شه...و هر چقدر داد بزنی که عاشقت بودم قابل باور نیست چون آنقدر مجازیست که تمام عشقت زیر سوال میره و آنقدر نام مجازی دلهره اور که ممکنه برای نجات عشقت یک حماقت بزرگ بکنی بعد مجبور شی بری یک گوشه و فکر کنی چه حماقتی کردی .... ممکنه هیچ زمان نتونی ثابت کنی که از عشق زیادت کردی ..مثل خیلی افراد دنیای حقیقی که به خاطر اشتباهات هم شاید تو گوش هم بزنن ولی چون چشم سرشار از عشق مقابلشون را می بینند می بخشند و هرگز اونو رها نمی کنند....و اینکه هیچ زمان به عشقشون دروغ نمی گن ..هیچ عاشقی نمی تونه تو چشم تو نگاه کنه و گذشته خودشو پنهان کنه...... اگر کرد عاشق نبوده ..اصلا نبوده.....
10) و در آخرین موردی که فعلا در ذهنمه...هیچ زمان زیر قولی که دادید به هر بشری نزنید که عواقب وخیمی داره....هم تو در مقابل من ..هم من در مقابل او....
همه همه غلط است ....با هر توجیهی .....این را به خودم هم می گم....
درسته دلایل زیادی برای زیر قول زدن هست ...گاهی ترس از بدبختی کسی..گاهی برای نجات فکرت از تردید..گاهی برای گرفت مشاوره ..ولی تو دنیای مجازی حداقل که خیلی غلطه.....بدترین کاره . امیدوارم انسان هرگز انجام نده..همه اعتمادها را سلب می کنه..عشق و دوستی را خراب می کنه....کینه و نفرت می مونه....... اونوقت که شخصیت با وقار حقیقیت به خاطر حتی شاید کمک له میشه..چون اون نیست که تو چشمات نگاه کنه و هرچی دوست داره می گه غافل از اینکه تو دوست یا هم تالاری یا عشقش بودی....
البته موارد مثبت و منفی دیگری هم هست که در ادامه می گم اینها در شروع بودند.....
امیدوارم با سایر تجارب مثبت ومنفی ما هم درس هایی بگیریم..شاید خیلی از شما دقیقا خلاف نتیجه گیری من باشید..اونم تجربه ایست و در خور توجه......
کاش اسم این دنیا مجازی نبود.......کاش..........
RE: نتیجه من و تو از دنیای مجازی
هیچوقت یادتون نره که وقتی را که دارین با یه دوست مجازی تلف می کنید می تونه به یه دوست حقیقی اختصاص پیدا کنه ، دوستایی که می تونین دستشون را بگیرید توی چشماشون زل بزنین و بهشون اعتماد کنید.
هیچ وقت نگذارید دنیای مجازیتون شما را از دنیای حقیقی تون بازداره
توی تمام اعضای این سایت فکر نمی کنم هیچ کس به اندازه من به اینترنت وابسته باشه ، چرا که علمم در اینترنت است !(به علت سر و کار داشتن با مسائل جدید بدون اینترنت نمی تونم کاری بکنم ) کارم هم اینترنت است (عمدتا برنامه نویسی وب ) اوقات فراغتم هم با اینترنت پر می شه (توی یه اتاق خالی و تنها از تنهایی درم میاره ) و خلاصه نصف زندگی من در اینترنت است ، حالا اگه این جور کسی بهتون بگه از اینترنت دوری بکنید چی بهش می گید ؟
اون بیرون کلی دوست منتظر شما هستند توی اتاق های چت دنبال دوست نگردین !
لذت خوندن یه کتاب را با ساعت ها وبگردی عوض نکنید
لذت دیدن یه آسمون پر ستاره ، لذت دیدن یه منظره زیبا یا خیس شدن زیر فواره پارک و بودن در کنار خانواده را با وبگردی از دست ندهید .
اینترنت یه ابزاره مثل یه چاقو اگه درست ازش استفاده کنید میوه ای پوست کنده می شه و غذایی پخته می شه اما میتونه خون آدمی را بریزه و خانواده ای را بدبخت کنه .بچه ها مواظب باشید !!!
RE: نتیجه من و تو از دنیای مجازی
[align=justify]سلام :72:
با عبارت دنیای مجازی موافق نیستم، اما در جواب سوالتون عرض کنم که من با نت به کشورهای مختلف و فرهنگ ها و مذاهب مختلف رفتم و "از نزدیک" (نه مثل خوندن یک کتاب) دیدم که دنیا چقدر بزرگه و چطور ارزش های یک فرهنگ، در فرهنگ دیگری ضد ارزش اند و برعکس.
دیدم که با وجود این تفاوت ها شباهت هایی هم وجود داره. مثلا اینکه تقریبا همه فکر می کنند برترین مذهب، مذهب اونهاست، یا درست ترین فرهنگ فرهنگ اونهاست، و انسان ها کمتر در مورد فرهنگ و مذهبی که درش زاده شده اند تفکر می کنند و نگرش نقادانه دارند.
من با انسان هایی از زبان های مختلف و قاره های مختلف آشنا شدم، محرم خصوصی ترین آرزوها و شکست ها و ... شون شدم، و حس کردم که نه در خانواده و کشور خودم، بلکه دارم روی کل این سیاره زندگی می کنم.
من اینها رو دوست های خودم به حساب نمیارم، و روی دوستیشون حساب نمی کنم که تعهدشون بهم آسیبی بزنه. اما از نگاه کردن به آنچه هستند گستره درکم رو گسترش می دم.
امروز که عضو تالار همدردی هستم، به نوع دیگری (علاوه بر آنچه قبلا تجربه کرده بودم) از سد زمان گذشته ام، چرا که همزمان دارم شروع ها و پایان ها را می بینم.
اجازه بدید جمله بالا رو کمی توضیح بدم:
می دونید که ما انسان ها در گروه های مختلفی از نظر سیره زندگی تقسیم بندی می شیم. در این تالار من مثلا یک شخص 22 ساله و یک شخص 40 ساله رو می بینم که در یک گروه قرار دارند. یعنی در واقع (با تخمین) دارم 40 سالگی اون شخص 22 ساله رو می بینم.
یا مثلا آغاز یک ارتباط رو می بینم، در حالیکه همزمان دارم شکست یا موفقیت اون ارتباط رو هم می بینم.
البته همیشه وقتی انسان وارد عرصه ای می شه که مهارت کافی براش نداره، در اوائل راه دچار کج روی هایی می شه که اتفاقا برطرف کردن همون ها باعث گسترش روح و رشدش می شن. من هم در تعامل با تالار همدردی دچار اشتباهاتی شدم که در حال تحلیل و برطرف کردنشون هستم.
خلاصه اینکه من خوشحالم که لازم نیست برای رفتن به قاره های مختلف و ذهن ها و قلب های مختلف هزینه ای بیش از connect شدن بپردازم!
اینترنت هم وسیله ایه (علاوه بر وسایل دیگه) که می تونم به کمکش، با عالمی که از پروردگاهم هست شده، آشنا بشم و سد زمان و مکان رو بشکنم و ازش برای آگاهی و شناخت بیشتر بهره ببرم. :72:[/align]