-
راهکار شما چیه؟
با سلام
راهکارعملی شما در زمان هایی که مجبور به انجام کاری تکراری و خسته کننده هستید چیه ؟
چطوری با این فکر که اون کار هیچوقت تمام نمیشه مبارزه میکنید ؟
و راههای پیشنهادیتون واسه افزایش انگیزه و افزایش تمرکز روی کاری که ازش خسته شدید چیه؟
پیشاپیش از راهنمایی هاتون سپاسگذارم:72:
-
RE: راهکار شما چیه؟
سلام
نوآوری در روش یا ابزارهای مورد استفاده در اون کار وسیله ای برای درآوردن آن از یکنواختی و تکرار کسل کننده است ، با بهره گیری از قدرت خلاقیت خود و یا دیگران ، می توانید با روش یا ابزاری نو کارتان را انجام دهید .
یه نکته مهم که باعث میشه کاری حتی تکراری ، برای شما کسالت بار نشه ، عشق به اون کاره ، اگر به کاری عشق نداشته باشید و از روی نوعی اجبار انجامش دهید حتی اگر تکراری و یکنواخت نباشه ، باز هم کسل کننده است ، بنا براین باید سنجید که آیا نسبت به این کار به اندازه کافی در ما عشق هست ، یا خیر ، اگر نه بهتره کار را عوض کرد و اگر شدنی نیست ، بهانه و دلایلی برای عشق ورزیدن به آنرا پیدا کنید .
به نظرم اگر نوع کار را در تالار به شور بگذارید و روش یا ابزار نو را برای انجامش به عنوان ابتکار از دوستان طلب کنید ، جالب باشد ، چون هم شما استفاده می برید ، هم دوستان فرصتی را برای بروز خلاقیتهایشان پیدا می کنند .
-
RE: راهکار شما چیه؟
سلام فرشته عزیز:72:
هر چی راه به ذهنم میرسیده و میشده سرچ کرد واسه از بین بردن تکرار و افزایش تمرکز و از بین بردن یکنواختی همه رو امتحان کردم
ولی فقط یکی 2 روز کارساز بود
تا دقیقا به همین نتیجه رسیدم که من عملا ارتباطم با کارم قطع شده
من شخصیتم طوری نیست که بتونم از سر اجبار و فقط تنها بخاطر وظیفه کاری رو انجام بدم بدون عشق کارم هم تعطیله
برای ارتباط بیشتر تصمیم گرفتم به کارم هم شخصیت بدم و برای اینکه ارتباطم قوی تر بشه بهش جنسیت یه دختر کوچولو رو دادم که نیاز به محبت داره امیدوارم که این روش نتیجه بده ومثل بقیه روش ها یکی 2 روزه نباشه
ممنون از راهنماییتون:72: