+فرار از مشكلات رابطه جنسي قبل از ازدواج
:72:سلام.داشتم سايت زيرو رو مي كردم كه به متني بر خوردم.منم اين مشكليداشتم.من با يه دختري رابطه دارم الان حدودا 3 ساله.چون از هم شناخت كافي داريم ميخوايم رابطمون به ازدواج ختم بشه.تا حدود 8.9 ماه بدون هيچ اشتباه و يا فكر اشتباه جلو رفتيم اما بعد از 8.9 ماه كم كم رابطمون نزديك تر شد. طوري كه بعد 3 سال ما فقط از يه كار دريغ كرديم.اونم رابطه ي كامل زناشويي(بهتر بگم:عمل شب زفاف!!)اينم مطمئنم كه نزديكيامون از روي علاقه و برطرف كردن نياز طرفين به عنوان همسر بوده.تا الان خيلي تلاش براي تركش كرديم اما نتونستيم.ما هنوز رو تصميممون براي ازدواج هستيم.براهمين واقعا عاجز شديم.كمكي ميخواستم براي رهايي از اين مشكل و اينكه هنوزم ميتونم به ازدواج با اون فكر كنم؟چون واقعا تنها گزينه منه و از طرفي ميخوام طوري بشيم كه بعد ازدواج به مشكل بر نخوريمو انگار كه رابطه اي نبوده.اينم بگم كه ما از لحاظ زماني مشكلي نداريم يعني اگه با گذشت زمانو كارهايي مشكل حل بشه ميتونيم تا 2.3 سال و شايدم بيشتر فرايند ازدواجمونو عقب بندازيم.از صاحب نظراي سايت ومدير سايت و كلا هر عزيزي كه بتونه كمكم كنه ممنون ميشم خوشحالم كنه.
RE: رابطه جنسي قبل از ازدواج/
با سلام
لطفا برای اطلاع بیشتر در این خصوص ابتدا به لینکهای ذیل مراجعه بفرمایید و کامل مطالعه فرمایید:
زندگی مشترک قبل از ازدواج
ارتباط جنسی قبل از ازدواج
حمید گرامی نگفتی شما و اون خانوم چند سالتونه ؟
ازدواج نیاز به یک شناخت عمیق و زیاد داره . شما مطمئنی که این خانوم از جهات مختلف با شما تناسب دارند ؟
اگر جوابت مثبته خوب از راه رسمی ( از طریق خانواده ) برو جلو و سعی کن زودتر نامزد کنید و بعدش هم عقد کنید .
موفق باشید
اگه واقعا جز اين خانم گزينه ي ديگري براي ازدواج ندارين و نخواهيد داشت فكر نميكنم مشكلي پيش بياد
البته همه چي بستگي به خودتون و ايشون و صد البته به تعهد و مسئوليت متقابل شما داره!
خیر، به هر حال این رابطه قبل از ازواج بوده و همونطور که شما میفرمائی واسه .................. بوده، مطمئن باش از سمت ایشون که دخترن بیشتر اینطور بوده است... پس سعی کنید اقدام کنید در صورتی که روی انتخابتون مطمئنید..
برادر محترم بهتر هرچه زودتر برای ازدواج اقدام کنین
ممنون از همراهيتون.اگه از سنمون بگم شايد تعجب كنين.19.اما حاضرم قسم بخورم هم من و هم اون توانايي و تعهد اداره ازدواج و زندگي رو داريم .درد اصلي و مشكل اصلي مال منه. يعني بهتر بگم اون اصلا وابدا مشكلي نداره.فقط من مشكل دارم كه ذاتم قدري(شايدم بيشتر)شكاكه .اخلاقمه و شما هم خوب ميدونين كه اين روابط در صورتي كه عشق كاملا واقعي نباشه مشكلاتي به همراه داره.به خاطر همين ميخوايم اين روابط قطع بشه تا شايد فرجي براي من بشه!وگرنه اگه منم مثل اون فكر ميكردم كه مشكلي با ادامه اين رابطه نبود.حالا مي خوام يه جورايي اين پيشينه ذهني رو براي خودم پاك كنم و به يه زندگي بدون مشكل فكر كنم.چون اينقدر برام مهمه كه زندگيم در گيره.منتظره همه عزيزا هستم:72::16:
راستي مديريت عزيز سايت:من لينك هارو خوندم.درسته.همه ي حرفا قبول ما شايد يه اشتباهي كرديم/الان كمك ميخوام فراموشش كنم و به هدفم فكر كنم.از شما و بقيه در مورد چگونه ادامه دادن رابطمون سوال دارم كه انشا الله وقتي به سرانجام رسيد تا ابد پيش بريم .بدون مشكل:72:
سلام
ببینید شما توی رابطه با اون خانوم همه چیز رو زودتر از موقع خودش تجربه کردین و حالا عطشتون برطرف شده تا حدی و می خواین به حالات عادی زندگیتون برگردین
حالا تکلیف وابستگی اون خانوم چی می شه
شما می خواین اونو فراموش کنید به هدفتون فکر کنید پس هدف ایشون چی؟؟؟؟؟؟////
شما فقط مسئول زندگی خودتون نیستسن مسئول زندگی یه نفر دیگه ام هستین که به واسطه ی این که قراره شما همسرش بشین بهتون اجازه داده از حد خودتون فراتر برین
حالا به این راحتی....
ممنون.اما اشتباه نكنين منم هنوز عطش دارم اما خودشم قبول كرده كه اين بهتره.بعدم من بي تعهدي نداشت.به همديگه هم قول داديم به محض اينكه زماني نيازي از هررررررر نظر جنسي و غير جنسي داشتيم مثه 2تا همسر بدون هيچ معطل كردني به هم اطلاع بديم.من كم نگذاشتم مي خوام كمك كنين كه هر دومون به حالت اول برگرديم.بازم ممنون