از دست بی حرمتی های همسرم خسته شدم
بخاطر تنهائی آشنائی با مردی در نت رو شروع کردم . باهاش از هر دری صحبت کردیم چون همسرم فوت کرده بود دوست داشتم با یه غیر هم جنس هم صحبت بشم . غمم رو بهش گفتم و آهنگ محبت رو بهم میداد . با گذر زمان متوجه شدم که از من بدتر اون هم دوبار شکست رو تو زندگیش تجربه کرده ولی همیشه حرفای خوبی می زد حرفای منطقی که لازمه یه زندگی خوب و بی دردسر بود وقتی دلیل متارکه همسراش رو می پرسیدم یکیشون رو عصبیو دادو بیداد کن معرفی میکرد و دیگری رو عدم علاقه قلبی به اون . ضمن اینکه از هر کدوم یه بچه هم داشت که با مادراشون زندگی می کنند .خواستم غم خودمو فراموش کنم حالا شده بودم سنگ صبور اون .2 سال تمام اصرار و پافشاری کرد و بالاخره علیرغم میل تمام خانواده و بستگان جواب خواستگاریش رو دادم . پیش خودم فکر می کردم چطور میشه مردائی با این همه عواطف خوب تو زندگی دچار مشکل بشند .پیش خودم فکر کردم شاید بعد از 7 سال فوت عزیز از دست رفته ام کسی پیدا شده که واقعا دوستم داشته باشه و بهم محبت کنه .من فقط محبتش رو می خواستم چون واقعا به چیزی نیاز نداشتم ولی الان 8 ماه بیشتر نیست که از ازدواجمون میگذره و من 2 بار تصمیم به خودکشی گرفتم .بسیار بددهنی و بی حرمتی می کنه حالا می فهمم دلیل رفتن اون زنها چی بوده . هر کسی این مرد رو می بینه در ظاهر بسیار مطلوب و منطقی است اما بعضی وقتا فقط باید با این جور افراد زیر یک سقف رفت و زندگی کرد تا شناختشون . دوستای خوبم نمیخوام طفره برم . اگه راه حلی برا بهتر شدن اوضاعم دارید بهم پیشنهاد بدید و گرنه اینو به همه بگین که گول در باغ سبز رو به هیچ وجه نخورند شاد باشید.
RE: از دست بی حرمتی های همسرم خسته شدم
سلام خانم یکتا
داستان شما رو کاملا حس کردم چون کاملا میدونم چی توی ذهن و فکرتون میگذره . شاید به نوعی این زندگی و .... رو هم خودم حس کردم و هم توی زندگی یکی از آشنایان دیدم.
بی احترامی و بی حرمتی رو آدم میتونه تحمل کنه اما به شرطی که به آرمان هاش اختلالی بوجد نیاد که از قرار معلوم این رفتارها باعث رفتن شما به سمت خودکشی سوق پیدا کنه.
از نظر دین اسلام خودکشی ممنوعه ! یعنی حد و اندازه ای که خداوند متعال برای بنده هاش قرار داده باید طی بشه و اگر کسی بخواد با این قضیه مخالفت داشته باشه دیگه کارش با خداست ....
حالا میمونه این زندگی .........
به نظر من ( فقط یک نظر نه بیشتر ) یک روز زندگی در آرامش بهتر از 100000 روز زندگی در بی آرامش بودنه .
حالا من فقط یک قطره کوچک هستم پیش دوستان دیگه ای که بسیار خوب راهنمایی میکنن .
امیدوارم زندگی خوبی داشته باشید . خدانگهدار
اولاً که آن فرد ارزشش را ندارد که خودتان را اینقدر آزار دهید تا چه برسد به اندیشه خودکشی.تازه اگر در این تالار آمده اید،حق همه گونه تخلیه احساسات و سخن گفتن تا هر اندازه که بخواهید را دارید،اما حق سخن از ناتوانی،ناامیدی و خودکشی و از این جور حرفها را خیر . . . .این از این.
وانگهی گره ای را که با دست می توان باز کرد،دیگر نیازی به دندان ندارد.بi زبان دیگر شما می توانید با رایزنی با ما و مشاوران مجرب و بهره از خرد و اراده خود،مشکلتان را حل نمایید.
پس:با توجه به دو شخصیتِ بودنِ آن فرد،و تعاریفتان از او،ضمن اینکه باید اشتباه خود را در ازدواج اینترنتی بپذیرید و سادگی خود و چیرگی آن آقا از راه سوءاستفاده از احساس شما،می توانید از طریق *قانون* مشکل خود را حل کنید.(تضمین کتبی از آن آقا یا جدایی از ایشان)
در صورت جدایی،از حرفهای دیگرانی که خود سراپا مشکلَند و البته بیکار،نیز نهراسید که:تا شقایق هست زندگی باید کرد.
با سلام به شما دوست عزیز
مشکل شما واقعاً قلب آدم رو به درد می یاره. به قول معروف دندونی که درد می کنه رو باید کشید انداخت دور. شما هم بهتره دیگه به این زندگی ادامه ندید. و خودتون رو با وعده های کاذب اعم از اینکه با مرور زمان و محبت بیشتر و ... بخواهید طرف مقابل رو هدایت کنید گول نزنید. راستش خیلی از ماها احساس تنهایی می کنیم ولی بهتره با این احساس خو بگیریم و تنهایی رو با برنامه های دیگه تو زندگیمون پر کنیم. بهتر از اینه که هر روز ملعبه دست یکی بشیم و بعد با قلب تکه پاره سرگردون بمونیم.
در آخر از خدا براتون طلب صبر می کنم. و براتون دعا می کنم که هر چه زودتر خلاص بشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط گرد آفرید
اولاً که آن فرد ارزشش را ندارد که خودتان را اینقدر آزار دهید تا چه برسد به اندیشه خودکشی.تازه اگر در این تالار آمده اید،حق همه گونه تخلیه احساسات و سخن گفتن تا هر اندازه که بخواهید را دارید،اما حق سخن از ناتوانی،ناامیدی و خودکشی و از این جور حرفها را خیر . . . .این از این.
وانگهی گره ای را که با دست می توان باز کرد،دیگر نیازی به دندان ندارد.بi زبان دیگر شما می توانید با رایزنی با ما و مشاوران مجرب و بهره از خرد و اراده خود،مشکلتان را حل نمایید.
پس:با توجه به دو شخصیتِ بودنِ آن فرد،و تعاریفتان از او،ضمن اینکه باید اشتباه خود را در ازدواج اینترنتی بپذیرید و سادگی خود و چیرگی آن آقا از راه سوءاستفاده از احساس شما،می توانید از طریق *قانون* مشکل خود را حل کنید.(تضمین کتبی از آن آقا یا جدایی از ایشان)
در صورت جدایی،از حرفهای دیگرانی که خود سراپا مشکلَند و البته بیکار،نیز نهراسید که:تا شقایق هست زندگی باید کرد.
دوست عزیز خانم یا آقای یکتا
من حرفهای این دوستمون گرد آفرید رو خیلی شفاف و پر معنا دیدم در جواب شما
زندگی همینه بعضی زنها ادب ندارند و پر افاده و گاهی اوقات بر عکس مردان بی هویت هم زیاد هستندکه باعث تاسف و شرم بقیه مردها
درهر حال امیدوارم که زندگیت رو به شادی بره و تنهایی و غمهات توام با شادی بشه
همیشه شاد و پایدار باشید
سلام یکتا
به کلبه همدردان خوش آمدید....
چه اسم قشنگی برای خودت انتخاب کردی...
یکتا...
ما در این تالار کمک می کنیم که یکتا بمانی.... و از این یکتایی خودت استفاده کنی....
صبر کن ، با ما باش.....
بزودی جوابتون رو خواهم داد....
سایر اعضاء هم هستند...
امیدوارم در همدلی خود که در چهارچوب *سخنان* بود در حق یکتا خانم گرامی،خوشبخت در همه حال و نیز ارزشمند،ستم روا نکرده و اندکی روشنگر بوده باشم؛
و اگر حمل بر . . . نباشد از اظهار لطف تارا و لیدر بسیار سپاسگزارم و چشم براه سخنان مدیر ارجمند تالار هستیم . . .
سلام
شخصیت ما ارزشمندترین چیزی است که در دست داریم. شما نباید حتی به خودتون اجازه بدین که شخصیتتون زیر سوال بره چه برسه به دیگران.
زندگی با چنین افرادی واقعا سخته. ولی من یه سوال از شما دارم و اونم اینه که اولین باری که به شما بی حرمتی کرد چه عکس العملی نشون دادید؟
اگه راحت گذشتین در واقع خودتون بودین که به اون آقا اجازه بی حرمتی های بعدی رو دادین. بعضی از افراد هم ذاتا اینطوری هستن.
شما بهتر از هر کسی ارزش خودتون رو می دونید و اجازه ندید که کسی حتی شما رو تو خطاب کنه.
امیدوارم موفق باشید:72:
تمامی دوستان به خوبی جواب دادند.
عزیز دلم این پست رو خیلی وقت پیش گذاشتی. الان شرایطتت چطوره و چه در حالی؟
ما رو بی خبر نذار