-
پیشنهاد
سلام
میدونم که این تاپیک هیچ ربطی به این قسمت نداره و به زودی پاک میشه اما تنها راه برای گفتن حرفم بود. میخواستم بگم حالا که در قسمت مشاوره ازدواج و خانواده ایجاد پست و تاپیک برای همه امکان پذیر شده این پیغام خصوصی رو هم برای همه فعال کنید.
لااقل بشه یه پیغامی چیزی به مدیری، مدیریتی کسی داد یا قسمت اخبار و مسائل رو فعال کنید. بالاخره یه کاری که آدم بتونه به یه نفر حرفشو بگه.
آخیــــــــــــــــــــــ ــــــش.
-
RE: پیشنهاد
با سلام خدمت دوست عزیز "مثل من".
پیشنهاد شما به این بخش انتقال یافت....(مدیراین قسمت اگر لازم بود این مطلب را به مطالب پیشنهادی دیگر پیوند دهید).
به نظر بنده هم... دغدغه مثل عزیز صحیح است و افرادی که نظری دارند نمی توانند پیشنهاد خود را مطرح نمایند.
البته می دانم اجرای چنین کاری باید حساب شده باشد...بنابراین منتظر نظر مدیر گرامی می مانیم.:72:
-
سلام پیشنهاد خانم مثل من صحیح است باید منتظر باشید تا مدیر همدردی خوب دوست داشتی نظر دهد
-
سلام مثل من
برای پیشنهادات و انتقادات می توانید به بنده ایمیل بزنید.
محدودیت های كمی كه در تالار اعمال شده است،فقط برای اینست كه همه اعضاء محترم در اداره تالار نقش داشته باشند.
محدودیت بخش مشاوره ازدواج و مشاوره خانواده برداشته شد تا كاربرانی كه با امیدی دست به جستجو زده اند و در این تالار قصد دریافت كمك دارند، بتوانند به سهولت سئوال خود را مطرح كنند.
در ضمن مدیران تالار توجه كنند، كه كاربران شارژ نشده آزادند فقط و فقط در انجمن مشاوره خانواده و ازدواج سئوالات متناسب خود را درج كنند و اگر مطلبی مربوط به سایر انجمن ها بود، نمی بایست به سایر انجمن ها منتقل شود،بلكه باید حذف گردد نه انتقال....
اینطور نقض غرض هست.
و همچنین زحمت زیادی برای مدیران :303:
به هر تقدیر پایداری این تالار به تامین مخارج آن است....
پس خواهش می كنم درك فرمایید.
-
من با نظر مدیر همدردی خوب دوست داشتی موافق هستم
-
با تشکر از مدیر عزیز..جناب آقای سنگ تراشان.:104:
ولی اگر این موضوع رو انتقال دادم دلیل بر این بود که بیشتر اعضا و کسانی که با آنان در ارتباط هستیم چنین تقاضایی را کرده بودند و بنده این مطلب را مهم دیدیم به همین خاطر....
در ضمن با پیشنهاد ""مثل من"" باز موافقم...و به نظرم پیشنهاد جالبی بود. البته همان گونه که گفتم اگر جنبه عملی داشته باشد.(که بدلیل محدودیت منابع مالی امکانش نیست)
به هر حال پوزش:72::72:
-
درود
فکر میکنم در این موارد بحث شده است .
نقاب کار انسان دوستانه انجام داده است اما این حق هم برای سایرین ایجاد می شود که آنها هم سهمی داشته باشند .
در این باب ، موضوعی با مدیریت ( آقای سنگ تراشان ) مطرح خواهد شد و نتیجه گیری هم می شود تا بعد ...
امید است تا اینگونه موارد هم پوشش داده شود .
پاینده باشید .