RE: سردرگمم ، لطفا كمكم كنيد
دوستان من از شما نظر خواهي كردم يعني كسي نبود يه ذره اهميت بده
متأسفانه بلد نيستم يا شايد هم نمي شه كه پست رو پاك كنم ، از بيان خواسته ام كلي خجالت كشيدم مطمئنا بچه گانه بود وگرنه بعد از 30 بازديد لااقل كسي جواب مي داد . در هر حال اگر راهي براي پاك كردنش هست ارائه بديد. من هم ديگه اين اشتباه رو تكرار نمي كنم و بعد از يك سال كه عضو اين سايت بودم دوباره مشكلاتم رو اينجا و البته جاي ديگه مطرح نخواهم كرد
سلام N.DELNAZ
دوست من حساب بي اهميت بودن موضوع و بي توجهي نيست مشاوره و راهنمايي كار ساده و آسوني نيست .
نمي توني براي يه نفرسريع يه نسخه بپيچي و بگي برو اجراش كن . تخصص و آگاهي ,اطلاعات مورد نياز ,صبوري گاهي فقط گوش دادن,تلاش و صبوري خودت ,برگردون تمركزت از موضوع و..........
پس لطفا صورت مسئله رو پاك نكن و صبوري كن تا دوستان راهنماييت كنند .
با سلام خدمت شما
فكر ميكنم شما در روابط خود با خانواده همسرتان نا پخته عمل كرديد و اين باعث شده تا صدماتي به اين رابطه وارد شود . در هر حال كاري كه شما مي توانيد انجام دهيد اين است كه روابط خود را هر چند اندك باشد با آنها حفظ كنيد و اجازه دهيد تا به مرور زمان اعتماد دوباره برگردد. از طرح مسائل گذشته خود داري كنيد و ضمنا به توصيههاي همسرتان در مورد روابط با خانوادهاش عمل كنيد زيرا ايشان عضوي از آن خانواده هستند و با طرز فكر و رفتارهاي آنها آشنا مي باشند.
موفق باشيد
Re: سردرگمم ، لطفا كمكم كنيد
دلناز جان عزیزم. همیشه گفتند دوری و دوستی. نه غذای شور رو می شه خورد نه بی نمک. حد و اندازتو نگه دار. الان هم به روی خودت نیار عزیزم. مثل سابق باش ولی دیگه خیلی خیلی براشون تی نکن.
بعد هم عزیزم کلا این حرف ها پیش می یاد حتی با خواهر خود آدم.
الکی حساس نشو .