-
ثبت نام افراد خوشبخت
سلام به همه شما عزیزان خوشبخت و مخصوصا شما [name] كه در حال مطالعه این تاپیك هستید.
دوستانی كه قصد دارند به عنوان افراد خوشبخت در این تاپیك ثبت نام كنند. لطفا در هر پستی فقط و فقط نام خود را تایپ كنند، هیچ توضیح یا مطلبی قرار ندهند. چون در آینده همه این تاپیك را ادغام می كنیم و فهرست افراد خوشبخت تالار، را در دید همه اعضاء تالار همدردی می گذاریم.
بعدها به مرور از بانك تجارب ، روشها ، تفكرات، اهداف ، آگاهی ها، مهارتها و .... این افراد استفاده می كنیم تا انشاء الله به انتشار خوشبختی كمك كنیم.
ما نمی توانیم به سادگی از كنار افراد خوشبخت و تجارب آنها بگذریم.
[name] هم اگر خوشبختید می توانید در این تاپیك ثبت كنید.
اعضاء محترم خوشخبت، می توانید نام خود را به پروفایل خودتون لینك كنید ، یا اینكه آدرس پروفایلتون را در ذیل اسم خود قرار دهید:
مانند:
مدیرهمدردی
یا
مدیرهمدردی
http://www.hamdardi.net/member28.html
-
Re: ثبت نام افراد خوشبخت
-
RE: ثبت نام افراد خوشبخت
و دوستان ذیل نیز نامشان در لیست افراد خوشبخت ثبت شد :
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
غزاله
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sisiliمنم خوشبختم یه عالمههههههههههههههههههههه ههههههههه
pardis81
del
من خوشبختم؛ من خوشبختم که خداوند یه سری مشکلات رو سر راهم قرار داد تا بتونم با تلاش بیشتر، خوشبختی بیشتری رو به دست بیارم.
من خوشبختم چون به حکمت خداوند ایمان دارم و
من خوشبختم چون عزیز دلم رو و خودم رو خیلی خیلی دوست دارمممممممممممممممممممممم مممممم46
منتظر ثبت نام بقیه خوشبختهای تالار هستیم .
:72::72::72::72::72::72::104::104:
-
-
-
-
من هم خدمت هستم.می خواستم اسمم رودرجرگه افرادخوشبخت اینجاثبت کنم.
-
-
-