سلام دوستان چند وقت پیش ازمون استخدامی دادم بعد قبول شدم:73: 1 شنبه مصاحبه دارم تلاشمو کردم برام دعا کنید :203:که قبول بشم شاید یه جوری این 1 شنبه برام سرنوشت سازباشه وقتی قبول شدم برای همتون از نوع الکترونیکیش شیرینی هم میدم:72::72::72:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان چند وقت پیش ازمون استخدامی دادم بعد قبول شدم:73: 1 شنبه مصاحبه دارم تلاشمو کردم برام دعا کنید :203:که قبول بشم شاید یه جوری این 1 شنبه برام سرنوشت سازباشه وقتی قبول شدم برای همتون از نوع الکترونیکیش شیرینی هم میدم:72::72::72:
با سلام اميدوارم موفق باشيد هم تو اين زمينه اي كه مطرح كرديد هم تو زندگيتون
اگه مايل باشي نوع آزمون استخدامي رو بگي يا اينكه بيان كني در زمينه چه شغلي؟! شايد دوستان اگه تجربه اي در زمينه مصاحبه شغل مورد نظر شما داشته باشند بتونن كمكتون كنند.
سلام موسوی گرامی:
بااعتماد به نفس توکل به خدا کن!حتما موفق می شی.:104:
من هم اگه قابل باشم دعات می کنم هر چه خیرت است همان شود.:203:
من از همین الان کامم رو باذکر صلوات شیرین کردم.
موفق و پیروز باشی:72:
ممنون دوستان خوبم، کارشناسی کامپیوتر خوندم برای فرمانداری شهرم قبول شدم اگه کسی مصاحبه داده و بتونه راهنماییم کنه خوشحال می شم بازم دعا یادتون نره تشکر
سلام دوستان
بالاخره من هم تونستم بعد از 10 ماه گواهینامۀ رانندگی رو بگیرم.
دلیل این همه وقفه نداشتن انگیزه بود ولی از موقعی که به جمع شما دوستان پیوستم امید زیادی در من ایجاد شده و با کمک آقای مدیر و شما دوستان عزیز این قدرت رو در خودم احساس کردم که دیگه می تونم در خودم برای کارهام انگیزه ایجاد کنم و تلاش کنم تا به هدفم برسم .
برای من هم دعا کنید که بتونم توی امتحان زندگیم قبول بشم و بهترین و قشنگترین لحظه ها رو برای خودم و همسر و فرزندم ایجاد کنم .
من هم از صمیم قلب برای تمامی دوستان دعا می کنم.
سلام nadiya166
بهت تبریک می گم هم به خاطر گواهینامه هم ایجاد انگیزه در خودت
مطمئن باش تو رانندگی زندگی هم موفق میشی بشرط اینکه کمربندهاتو ببندی
سلام ستارۀ عزیزم
ممنونم . باشه چشم سعی می کنم کمربندمو محکم ببندم تا حتی اگه توی زندگیم با موانع تصادف کردم ضربۀ شدیدی بهم وارد نشه.
سلام دوستان سال نو مبارک امیدوارم امسال موفق تر وخوشبختر از سال قبل براتون باشید. بعد از چند وقت وارد سایت شدم از تغییراتی که به مناسبت سال جدید انجام دادید تشکر می کنم خصوصا از اقای مدیر
چی شد قبول شدی؟
سلام هنوز جواب ندادن اما خیلی امیدوارم شما هم دعا فراموش نشه ممنون