تبريك به مدير جديد تالار( نقاب)
[align=justify]
دوست گرامي جناب نقاب انتخاب شايسته و ارزشمندتان به عنوان مدير بخشهاي تخصصي و روانشناسي در تالار همدردي را تبريك مي گوييم .[/align]
از طرف دوستانتان در تالار گفتگوي همدردي
انصافا بنده از اين انتخاب بسيار خوشحالم و از اينكه مي بينم اين جوان خوش آتيه و محترم كشورمان مورد توجه مدير محترم همدردي و ساير اعضا تالار هستند مايه افتخار و مباهات ماست ، تالار به اين افراد متخصص نياز دارد و در همينجا يك خسته نباشيد جانانه به پاس زحماتي كه اين مدت در جهت مشاوره و راهنمايي دوستان خود كشيده اند ، به ايشان عرض مي كنم و از خداوند متعال براي صابر عزيز (نقاب ) و خانواده محترمشان ، سلامتي ، شادكامي ، موفقيت وسربلندي را مسئلت دارم :43::46::73::72:
RE: تبريك به مدير جديد تالار( نقاب)
منم به صابر گرامی تبریک میگم . حتما مدیر خوبی خواهد بود .
سلام
بنده نیز شخصا این تغییر کاربری و انتخاب به عنوان مدیر رو تبریک عرض میکنم .
و برای شما آرزوی موفقیت میکنم .
<bgsound src="http://www.tarhebartar.ir/music/fataneh_dleamoshkasti.mid" loop
نههههههههههههههه بابا مثل اينكههههههههه خيلي بي حالن دوستان اين چه تبريك گفتنيههههههه هااااا:302:
فكر كنم تا يه آهنگ شاد نزارم شنگول نمي شيد !!
اينم يه آهنگ توپپپپپپپ
:104::104::104:
:227::123:
آرمان جان , عزیزم اینقدر شلوغش نکن !!!! :D
این پست و صندلی ها به کسی وفا نکرده ، بالاخره یه روز یکی میاد یه روز یکی میره ....
این کار خالصانه است که باقی می ماند ..
به قول یکی از کارخانه های تولید کننده لوازم خانگی :
*** این نام نیک است که می ماند ***
اره لرد حامد عزيز خودم اينو مي دونم دوست من ، ما هم زماني روي همين صندلي ها بوديم:D به ما كه وفا نكرد .:D
اما شك ندارم كه تلاشها و مشاوره هاي دوست عزيزمون آقا صابر خالصانه است و از اعماق وجود به همين خاطر بر خود لازم مي دونم كه شلوغش كنم :43::228:
سلام.
مایه افتخار ماست که چنین فرد لایقی به مدیریت تالار بپیوندد.
نقاب عزیز تبریک میگویم و یک توصیه
در این راه استوار باش
نقاب پسر خوب و شايسته ام
قطعا تجربه ي جالبي خواهد بود .
مثل هميشه موفق و سربلند باشي .
به وجود نازنين ات افتخار مي كنم .
تبریک می گم دوست جوان!
البته بیشتر به اعضاء تالار باید تبریک گفت. چون می دونم برای خودت این مسئولیت هرچند بسیار آموزنده ست، ولی سخت و وقت گیر هم خواهد بود.
صابر جان امیدوارم همیشه همین اندازه صبور و آرام و خوش اخلاق باقی بمونی (حتی در روزهای سخت)، و مطمئنم که همونطور که تا حالا مد نظر داشتی، از این به بعد هم در نظر خواهی گرفت که این نام کاربری ها هر کدام یک "انسان" هستند، و احساسات، عواطف، و طرز فکرشون متاثر از این فضاست.
همیشه خوشحال بودم که از همین ابتدای راه، این اندازه فعالیت تخصصی داری و در حال اندوختن تجربه هستی. خوشحالم که مدیریت هم به مجموعه تجربیاتت اضافه می شه.
موفق باشید.
:72: