لوح تقدیر و سپاس از دوست خوبم .....
لوح تقدیر وسپاس
دوست عزیز و بزرگوار جناب اقای کیوان بدینوسیله به پاس حضورارزشمندتان درتالار گفتگوی همدردی و زحمات و محبتهای بی دریغ شما برای دوستانتان در این تالار لوح تقدیر به شما اهدامیگردد امید است در سایه سار الطاف حضرت احدیت همواره پیروز و سربلند باشیدسلامتی سربلندی و توقیق روز افزون شما را از خداوند متعال مسلت داریم
:72::72::72::72::72::72:
به نمایندگی از دوستان و اعضا تالار همدردی
RE: لوح تقدیر و سپاس از دوست خوبم اقای کیوان
ممنون از آقای ابراهیمی....
و تشکر فراوان از دوست عزیز و گرامی بنده و تمام اعضای تالار...یعنی جناب آقای کیوان.
ایشان علارغم مدیریت قوی و حضور فعال و راهنمایی مفید و سازنده و برخورد مناسب با اعضا و همچنین فعالیت ایشان در ""همدردی وبلاگ"" که واقعا افتخاری هستند برای ما ...
نشان داده اند که لایق بهترین ها هستند..
کیوان گرامی حیف که کلمات احساسات را محدود می کند و نمی توانیم آن احساس واقعی خود را بیان کنیم....برایتان آرزوی بهترین ها دارم.
RE: لوح تقدیر و سپاس از دوست خوبم اقای کیوان
سلام.
آقای محمد ابراهیمی عزیز؛از لطف شما بی نهایت سپاس گذارم؛ من هم از حضور و دلگرميت در تالار ممنونم.
و همچنین از نقاب گرامی،که همیشه شرمنده محبتهای ایشان بوده ام.همدلی و همدردی شما عزیزان موجب شده که من به عنوان یک عضو در کنار شما دوستان از این محیط بهره مند شوم.
ممنون دوستان گرامی.
پاینده باشید در پناه حق
لوح تقدیر و سپاس از دوست خوبم اقای ارمان
سلام
دوست عزیز و بزرگوار جناب اقای ارمان26 بدینوسیله به پاس حضور ارزشمندتان در تالار گفتگوی همدردی و زحمات و محبتهای بی دریغ شما برای دوستانتان در این تالار لوح تقدیر به شما اهدا میگردد امید است در سایه سار الطاف حضرت احدیت همواره پیروز و سربلندی باشیدو توقیق روز افزون شما را از خداوند متعال مسلت داریم:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:
به نمایندگی از دوستان و اعضا شما در تالار همدردی
RE: لوح تقدیر و سپاس از دوست خوبم اقای ارمان
ممنون از آقای ابراهیمی....
البته واقعا اقای آرمان ....حرفی برای تشکر نگذاشته اند و با تلاش ها و کارهای زیبایشان ما را شرمنده می کنند..
ایشان با کارها و مقاله ها و دست نوشته های زیبا و پرمحتوای خود ""روحیه"" فوق العاده عالی و شادی را به تالار بخشیده اند....
امیدوارم همیشه موفق باشند.....ما هر چه از ایشان بگوییم کم است..تشکر ارمان جان
RE: لوح تقدیر و سپاس از دوست خوبم .....
دوست عزيز و گرامي جناب محمد ابراهيمي بنده هم از شما تشكر مي كنم و همچنين از دوستاني كه به بنده ابراز محبت مي كنند و در پستها و نظرات نسبت به بنده لطف دارند :
مدیرهمدردی , نقاب , rsrs1380 , keyvan , Lord.Hamed , ani , elina , گل مریم , فرشته مهربان،گرد آفريد، شيلا،m.mouod ،digitalman، estar7زمانه
و ساير دوستان بزرگواري كه اسمشان در خاطرم نيست :43:
لوح تقدیر وسپاس
دوست عزیز و خواهر گرامی خانم الینا
بدینوسیله به پاس حضور ارزشمندتان در تالار گفتگوی همدردی و زحمات و محبتهای بی دریغ شما برای دوستانتان در این تالار لوح تقدیر به شما اهدا میگردد امید است در سایه سار الطاف حضرت احدیت همواره پیروز و سربلند باشید سلامتی و سربلندی و توقیق روز افزون شما را از خداوند متعال مسلت داریم:72::72::72::72:
ممنونم دوست عزیزم
ببخشید که دیگه نمیتونم مثل قبل در تالار فعالیت کنم. دوستان منو ببخشید.
سلام بازهم از خانم الینا برای تالار خیلی زحمت می کشد تقدیر تشکر و قدردانی می کنم امیدوارم در تالار موفق باشید
لوح تقدیر و سپاس
دوست عزیز و خواهر گرامی خانم شیلا
بدینوسیله به پاس حضور ارزشمندتان در تالارگفتگوی همدردی و زحمات و محبتهای بی دریغ شما برای دوستانتان در این تالار لوح تقدیر به شما اهدا میگردد امید است در سایه سارالطاف حضرت احدیت همواره پیروز وبلند باشید سلامتی و سر بلندی و توفیق روز افزون شما را از خداوند متعال مسلت داریم:72::72:
به نمایندگی از دوستان و اعضا تالار همدردی