تبريك به مناسبت بازگشايي مجدد تالار
با عرض سلام و تبريك به مناسبت بازگشايي مجدد تالار همدردي :43:، و همچنين خسته نباشيد و خداقوت جانانه به مدير عزيز همدردي:104::104: به پاس تلاشهاي بي شاعبه ايشون جهت فعاليت دوباره تالار:16: ، اميدوارم بتوانيم در كنار دوستان تالار همدردي با روند جديدي كه تالار در پيش گرفته است روز به روز تخصصي تر و با كيفيت بهتر به فعاليت خود با عزمي راسختر و تلاشي مستمر و دلسوزي بيشتر بپردازيم :203:
:72::72::72:
<bgsound src="http://www.tarhebartar.ir/music/Vafa_Daryoosh.mid" loop="-1">
RE: تبريك به مناسبت بازگشايي مجدد تالار
سلام.
بنده هم بازگشایی مجدد تالار را به اعضاء محترم همدردی تبریک میگوییم,
جا دارد از زحمات جناب سنگتراشان مدیر محترم قدردانی به عمل آوریم.:72:
و همچنین از پیگیر بودن اعضا نسبت به بازگشایی ,رفع مشکلات و همچنین همیاری تعدادی از عزیزان تشکر کنم .صبر شما عزیزان قابل تحسین است.
موفق باشد و سربلند
سلام باز گشایی مجددتالار به اعضا محترم همدردی تبربک می گویم جا دارد از زحمات جناب اقای سنگ تراشان مدیر محترم تشکر قدردانی به عمل اوریم
سلام!:72:
امیدوارم حال همگی خوب باشه و اوضاع روبه راه!:D منم به شخصه این موفقیت رو به مدیر و سایر همراهان تبریک میگم!
با آرزوی موفقیت روز افزون برای همگی!:303:
شاد باشید!:73:
تبريك به مناسبت بازگشايي مجدد تالار
:104::104:
بنده هم به نوبه خود بازگشایی مجدد تالار همدردی را تبریک می گوییم از از زحمات مدیر محترم سپاسگزارم...
امیدوارم با تلاش های انجام شده روند کیفی تالار رو به بهبود بوده و بتوانیم بهترین و بیشترین استفاده را از این فرصت کنیم....
من هم به نوبه خودم و در حد یه عضو خیلی خیلی کوچک .. بازگشایی مجدد تالار رو به همه تبریک میگم و از جناب مدیر و بقیه دوستان هم نهایت تشکر و سپاس رو دارم... واقعا اینترنت بدون تالار صفا نداشت.. بازم ممنون و با آرزوی موفقیت هممون:72::72::72:
سلام بچه ها
منم به نوبه خودم واقعا از زحمات اقای مدیر تشکر وقدردانی می کنم:104:
باور کنید اینترنت بدون تالار واسه من که هیچ لطفی نداشت تالار که قطع شده بود انگار یه خوانواده خوبو ازدست داده بودم
ولی الان خیلی خوشحالم:227:
من هم تبریک می گم و امیدوارم که تالار همدردی به اوج شکوفایی و همراهی برسه.از اینکه دوباره تو جمع دوستان هستم خیلی خوشحالم.
سلام
تبریییییییکhttp://www.postsmile.com/img/emotions/222.gif
خیلی خوشحالم که میبینمتون :72:
سلام دوستان عزیز :72: من هم تبریک میگم. خوشحالم که همه دوباره دور هم جمع شدن..
:72: