-
پرده من
سلام .تو رو خدا کمکم کنید یه اتفاق خیلی وحشتناک برای من افتاده من 3ماهه ازدواج کردم نمی دونم چطوری بنویسم یا بیان کنم اما پرده من یکدفعه خودش بدون اینکه حتی دستکاری بشه یا خونریزی کنه خودش افتاد از شانس بد شوهرم یک هفته رفت مسافرت و این اتفاق همون موقع افتاد حالا هر چی بهش میگم باور نمیکنه چه کار کنم ؟تو رو خدا اگه اینجا جاش نیست ببخشد که در این تالار عنوان کردم چاره دیگه ای نداشتم .
-
RE: پرده من
نمي دونم ...........................
-
عزیزم
خوش اومدی.
مطمئنی که اون پرده بکارت شما بوده؟ بهتره با شوهرت بری پیش دکتر زنان تا اون با شوهرت صحبت کنه.
اگه هم پرده تو داری بهتره همرا خودت ببریش.
-
عزيزم سريعتر به يه دكتر مراجعه كن ، دكتر سريع تشخيص ميده كه علت چي بوده ،
الينا جان مگه ميشه پرده رو با خودت ببري ؟ منكه متوجه نميشم .
-
ببخشید یعنی چی پردم افتاد؟ مگه افتادنیه؟ میشه بیشتر توضیح بدی.
نگران نباش عزیزم . یه موردی واسه یکی از آشنایان پیش اومده بود در همین رابطه با مراجعه به دکتر حتی تاریخ و چگونگیه از دست دادن بکارت رو هم با اینکه 5 سال گذشته بود دقیق تشخیص دادن. حتما با مراجعه به دکتر مشکلت حل می شه حتما هم با همسرت برو و اجازه بده خود همسرت یه پزشک انتخاب کنه.
-
نه همون روز زنگ زدم بهش گفتم گفت ولش کن چیز مهمی نیست شاید یه چیز دیگه ای باشه منم انداختمش دور الان 2 هفته میگذره و اتفاقی متوجه شدیم که دیگه چیزی نیست ما در عقدیم و هر دو کاملا بی تجربه ایم . شوهرم میگه ولش کن دنبالشو نگیر اما من دلم اروم نمیگیره هنوز اونقدر ازش شناخت ندارم که بگم واقعا داره این حرفو از ته دلش میزنه و یه مدت دیگه نمیزنه زیرش . چه کار کنم ؟
-
سلام دوست عزيز...آفتاب تابان
كاملا استرس و ترسي كه تو وجودت ايجاد شده رو درك ميكنم. عزيز دلم اگه منظورت پرده بكارته بايد بگم كه اين پرده افتادني نيست :199: چون فوق العاده نازك است در اثر ضربه پاره ميشه ...حالا براي اينكه اينقدر استرس نداشته باشي همين حالا پاشو برو دكتر زنان يا ماما با يك معاينه سطحي بهت ميگه چه اتفاقي افتاده براي شوهرت هم يه گواهي بگير تا خيالش راحت بشه.......
-
عزیز
بهتره با هم به دکتر زنان مراجعه کنید. اینطوری اگر چیزی باشه هم تو متوجه میشی هم اون. :72:
-
عزيزم به نظر من بهتره كه به يه پزشك متخصص زنان مراجعه كني كه هم خيال خودت و همسرت راحت بشه و هم اينكه خداي نكرده در آينده دچار مشكل نشوي :72:
-
سلام
دوست عزيز اصلاٌ همچين چيزي ممكن نيست ،پرده افتادني نيست
پرده پاره مي شه شيء خارجي نيست كه بيفته
در ضمن به نظر من بهتره به دكتر مراجعه كنيد اينجا جاي مطرح كردن اين موضوعات نيست