+چگونه یک آدم می تونه در آن واحد با دو نفر یابیشتر رابطه عاشقانه
سلام دوستهای عزیز راستش رو بخواهین من تازه دیروز اومدم چون واقعا احتیاج داشتم فکرم رو مشغول کنم با این که کلا خیلی مشغله فکری و کاری دارم ولی تو این چند وقت از نظر فکری بهم ریختم . نمیگم به همه دخترها شک دارم اصلا حق گفتن این حرف رو ندارم . ولی تجربه خوبی در رابطه با مسایل عاشقانه ندارم . به مو قعش تمام جریان رو تعریف می کنم ولی خیلی دوست دارم بدونم چطور می تونه یک آدم سه سال همزمان با دو نفر باشه و انقدر خوب رفتار کنه که هیچ کدوم شک نکنند . و اخرش هم که همه چیز لو رفته باز هم از رو نمیره و در کمال خونسردی نفرین میکنه و آخرش هم میگه چون تو به من تهمت زدی پس ما نمی تونیم با هم باشیم . نمیدونم ولی این با ذهن من با منطق من با مانیفست من جور در نمی اد . لطفا اگه شما نظری دارید بگید ؟
RE: چگونه یک آدم می تونه در آن واحد با دو نفر یابیشتر رابطه عاشقانه د
مانیفست شما؟!! مگه مانیفست دارین؟ می شه بدونم این مانیفست شما در کدوم یک از پارادایم های اجتماعی - اخلاقی جای می گیره؟!!( اینا همش شوخی بودا ناراحت نشی)
چرا نمی شه. من بودن با خانومی رو تجربه کردم که از خودکشی به خاطر دوری من صحبت می کرد و بعد متوجه شدم چند ماهی رو با یه آقا پسر دیگه به موازات بنده بودن. هیچ چیز نشدنی نیست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
مانیفست شما؟!! مگه مانیفست دارین؟ می شه بدونم این مانیفست شما در کدوم یک از پارادایم های اجتماعی - اخلاقی جای می گیره؟!!( اینا همش شوخی بودا ناراحت نشی)
چرا نمی شه. من بودن با خانومی رو تجربه کردم که از خودکشی به خاطر دوری من صحبت می کرد و بعد متوجه شدم چند ماهی رو با یه آقا پسر دیگه به موازات بنده بودن. هیچ چیز نشدنی نیست.
عزيز دلم از پارادايم گفتي و دلم رو پر از آتشي کردي که نمدانم و نميدانم چاره اش است ...
من از پارادايم شيفت کوهن در مانيفستهاي اجتماعي تبعيت مي کنم که در واقع غالبا به تغییر اساسی در تفکر و برنامه اطلاق میگردد که سرانجام روش اجرای پروژهها را تغییر میدهد. ( کوهن معتقد بود به کار بردن واژه پارادایم شیفت در علوم اجتماعی صحیح نیست و اصولا به وسیله این واژه میتوان علوم اجتماعی را از علوم طبیعی تشخیص داد.) با توجه به کثرت آرا در علوم اجتماعی در مورد یک موضوع واحد و چند مفهومی بودن واژهها، پارادایمی وجود ندارد........ البته اين تجربه باعث شد اين راي کوهن زير سوال بره ! .........
شوخي کردم ولي زندگي همش شوخيه . اين هم يکيش .
با تكنولوژي امروز همه چي ممكنه
دخترا هم زرنگ شدن ماشالا البته دست بالاي دست بسيارست خودتو ناراحت نكن شايد يه روزي هم يكي با خودش همين كارو بكنه!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط gh.sana
با تكنولوژي امروز همه چي ممكنه
دخترا هم زرنگ شدن ماشالا البته دست بالاي دست بسيارست خودتو ناراحت نكن شايد يه روزي هم يكي با خودش همين كارو بكنه!!
lgh.sanaعزیز ممنونم ازت . واقعا می گم اصلا مهم نیست . زندگی انقدر کوتاهه که تا به خودمون بیایم می بینیم تموم شده . این وسط فقط رو سیاهی می مونه برای زغال !