RE: ابراز علاقه. كي؟ و چقد؟
سلام بر دوست عزیز و گرامی..به تالار خوش آمدید..
می دانید اشتباه و خطای اکثر ما افراد در چیست در اینکه در تقسیم و ابراز مهر و حق و حقوق میان دو جنس تفاوت قائل می شویم...
اصولا هر انسانی به محبت نیاز دارد ......اما همان انسان از محبت بی جا و ترحم دلزده می شود و گاهی از ایم مطلب سوءاستفاده می کند...
بحث بر سر این نیست که آقایان با شنیدن ""دوستت دارم"" و حرف های عاشقانه از خانوم دلزده می شوند بلکه بحث بر سر این است که اکثر خانوم ها شیوه درست و صحیح و همچنین موقعیت ابراز محبت را نمی دانند....
به شما اطمینان می دهم اگر ابراز عشق و علاقه به جنس مخالف تنها برای نگه داشتن او و جذب او به سوی خودمان باشد نه تنها او را خرسند نخواهیم کرد بلکه او از این حس سوءبرداشت کرده و سوءاستفاده می کند......
در ابراز عشق و محبت هرگز نباید احساسی با نام""خود واهی"" دخیل باشد و تنها به طرف محبت کنیم تا او را بدست آوریم .....
اولین شرط ابراز عشق و محبت ....""صادق "" بودن در ابراز ان است . و نیت پاکی که در ابراز این حس وجود دارد و انهم چیزی نیست جز>>>خوشحالی معشوق و دلشاد شدن ما از القای این حس به او.
سلام دوست عزیز
امیدوارم از راهنمایی های نقاب عزیز استفاده کامل رو بکنید چون نظرشون رو کاملا قبول دارم
ممنونم .... شما درست ميگين :72:
ممنون از نقاب گرامی به خاطر توضیحاتشان
اما نظر من
قبل از هر چیز باید به عرضتان برسانم : ابراز احساسات در روابط دوستی که هیچ تعهدی در میان نیست کار اشتباهی است؛چون 1-اگر دو طرف با نیت ازدواج باهم رابطه داشته باشند؛این ابراز احساسات در دراز مدت باعث میشود که کنترل احساسات و عواطف را از دست داده , در اینصورت این عدم کنترل مانع میشود که نسبت به طرف مقابل به شناخت لازمه برای ازدواج دست یابید(نقاط ضعف و قوت یکدیگر را نمیشناسیدو میشود گفت انتخاب همسر آینده در این موارد بر اساس معیارهای انتخاب همسر نیست) , 2-و اگر با هدف دوستی ساده (سرگرمی)باشد ابراز احساسات باعث وابستگی طرفین یا یکی از آنها میشود وچون این روابط قویا" ختم به جدایی میشودبه خاطر وابستگی برخواسته از عدم کنترل احساسات ضربه روحی به طرفین وارد می آید؛,نمونه این مورد را در همین انجمن میتوان فراوان یافت.
پس
از ابراز احساسات( صحبتهای عاشقانه )تا قبل از اینکه به شناخت کافی نرسیده اید خودداری کنید.این در مورد ازدواج بود
و اما دوستی (سرگرمی)اصلا" برای چی ابراز علاقه!
اگر هم پسر به دختری علاقه داشته باشد نیازی به مخ زدن نیست(ببخشید)
من فکر می کنم بزرگترای تالار (نقاب و کیوان عزیز ) صحبتای اصلی رو گفتن
انشالله که استفاده بکنی
با سلام
در مورد خودم بگم که اگر همسر ایندم بهم بگه ... به ایشون امیدوار میشم ولی اگر پسری از همون اول دنبال ابراز علاقه از شماست بدونید که قصد دیگری داره... یه بزرگی می گفت بیشتر ابراز علا قه رو بزار بعد ازدواج موفق باشی