RE: همیشه دلم می خواست!!!
همیشه دلم می خواست یه دوست داشته باشم که به همون اندازه که من براش مایه میذارم و برای او ابراز دوستی میکنم.. او هم همونقدر به من وفادار باشه. به قول معروف کسی باشه که اگه من براش مردم او هم برام تب کنه. هنوز که هنوزه نتونستم اینطور کسی رو پیدا کنم. خیلی سعی کردم با محبت کردن زیاد به افرادی که دوستشون داشتم اونا رو به سمت خودم جذب کنم طوری که اونا هم به من وابسته بشن اما دریغ که همیشه فقط این من هستم که که به دیگرون وابسته میشم نه دیگرون به من.... این بزرگترین غصه منه و میتونم بگم همیشه و هردم با منه... آرزوی داشتن یکی که بدون من از زندگی عادی اش دست بکشه یا وقتی نیستم به یادم باشه یا منتظر اومدنم باشه یا.... آرزویی که هرگز بهش نمی رسم....:54::223:
آتنا خانم برای هرچیزی حریم واندازهی هست علاقه ودوست داشتن هم باید اندازه داشته باشه ببین مثلا اگر من در حریم عشق وعلاقه به همسرم وخانوادم اندازه وحریم نداشته باشم حتما با مشکل مواجعه میشم این یک واقعیت که دوستیها یک روز شاید دریک نقطه تمام بشه یا قطع بشه همشیشه در دوستیها این در نظر بگیر شاید این دوست نباشه انوقت چکار باید کرد اگر انسان خودشو برای همچنین مسئله ای اماده کنه در ان زمان بحرانی با مشکل حتما کنار میاد
وقتی به دنیا اومدم همه می خندیدن و من گریه می کردم دل می خواد وقتی من مردم همه گریه کنن و من بخندم
سلام آتنا
با تشکر از تاپیکی که ایجاد کردی. یه سئوالی داشتم.
آیا عیب نداره کسی در مورد این انتظارات و این توقعات و این حرفهای دل هم صحبت کنه و نظرات انتقادی و پیشنهادی بده؟ یا اینکه صرفا برای درد دل کردنه؟!
با سلام خدمت دوستان و جناب آقای مدیر:
فکر کنم اگر نظرات دوستان باعث بشه که ریشه اون مشکلی که باعث ناراحتی فرد شده و اونو مجبور کرده چنین درددلی بکنه پیدا بشه و حل بشه اصلاً مشکلی نیست اما اگر مثل نظر آقا رضا باشه که تنها احساس آدمو محکوم کنه فقط به شنیدن درددل بسنده بشه بهتره... من فکر می کنم وقتی ادم با کسی درددل می کنه از طرف انتظار تأیید داره و اینکه بدون محکوم کردن راهی شدنی پیش پاش بذاره. مرسی
همیشه دلم می خواست:::
همون قدر که دیگران را دوست دارم مرا نیز دوست داشته باشند.
دلم يه دختري رو مي خواد كه عاشقش شدم.
اما نمي تونم بهش بگم.
هميشه دلم مي خواست* كه خدا ظرفيتمو نسبت به هر چيزي كه بهم ميده به همون اندازه بالا ببره كه بتونم از پس شكران اون نعمت بر بيام.*
سلام
در جواب rain:دل ما آدما خيلي چيزا مي خواد ولي خوب نيست كه هميشه بهش برسه چون امكان داره بعد از مدتي كه به اون چيزي كه مي خواستيم رسيديم از داشتنش پشيمون بشيم و روزي هزار بار خودمونو لعن كنيم كه چرا اينو خواستم و يا اگه آدم به هر چيزي كه خواست برسه كه ناراحتي تو زندگي نمي مونه كه بعدش بخواد شادي رو حس كنه اگه واقعا عاشق اون دختر باشي دلت مي خواد كه اون دختر به آرزوهاش برسه و اگه تو آرزوهاش تو هم جا داشتي كه اين ميشه خود خود خود عشق
دلم مي خواد يه سينه پيدا كنم كه توش غم نون نباشه غم جاه نباشه غم عشق باشه تا بتونم عاشقش كنم