-
بیقراری در شب
با سلام و تشکر
چند روزی است که پسر ۲ ساله خود را به مهدکودک می برم در همین چند روزه شبها از خواب می پرد و گریه میکند، خودش و مامان و بابا را میزند ، آیا به دلیل بردن به مهد راهنمایی کنید چه کنم اگر به دلیل مهد کودک است آیا عادت میکند و تو روحیه اش تاثیر نمیزاره و تو آیندش تاثیر بد نمیزاره؟
-
RE: بیقراری در شب
سلام
باید چیزی کودک شما را آزار دهد و شما را مقصر می داند .باید ببینید در مهد با چه کودکانی بازی می کنند و آیا مورد آزار و اذیت قرار نمی گیرد؟ اصلا طرز برخورد مربی با کودکتان چگونه است؟ شاید در کلاس در مورد چیزی که برای فرزندتان ترسناک بوده صحبت شده. البته ببخشد این سوال را می کنم فرزند شما شاهد روابط شما با شوهرتان نبوده چون بعضی از بچه ها با دیدن این روابط عصبی می شن.کاتبهای زیادی در مورد روانشناسی کودکان است حتما آنها را مطالعه فرمایید
-
عزیزم نگران نباش
اون الآن از شما ناراحته به خاطر اینکه اونو توی مهد میذارید و اون از دوری شما ناراحته. شما توی بد سنی اون مهد گذاشتید اگه از 3 سالگی بذارید خیلی بهتره. اگه شما شاغل نیستید بهتره اوتو توی خونه پیش خودتون نگه دارید و فقط یکی دوبار در هفته اونو با خودتون مهد ببرید. یا از مادرتون کمک بگیرید واسه نگهداری اون.
-
ممنون از راهنمایی شما
پسرم پیش مادرم بود ولی این اواخر بدقلقی می کرد به خاطر همین اوردم مهد که شاید براش بهتر باشه و انرژیش درست تخلیه بشه
-
توی این سن اونو پیش مادرت بذاری بهتره . اون توی سنی نیست که بخواد مهد رو تجربه کنه عزیزم
سعی کن کم کم اونو به مهد عادت بدی. مثلا" روزی یه ساعت
موفق باشی
-
حتما چيزي در محيط مهد بچه را اذيت مي كند . حداقل در روزهاي اول بايد زماني با بچه در مهد بمانيد و تا بچه بداند اين جايي است كه مامان هم مي تواند بيايد و كنارم بماند و با من بازي كند اما اگر گاهي اين اتفاق هم نيفتاد بچه مي تواند اين را بفهمد .سعي كنيد دوسه روز اول با بچه در مهد بمانيد وبرايش وقت بگذاريد تا عادت كند و به مرور زمان در مهد ماندن را كم كنيد و خيلي درست و قشنگ هم موقعي كه داريد او را ترك مي كنيد و از مهد خارج مي شويد با وي حرف بزنيد و برايش توضيح بدهيد و از وي خداحافظي كنيد .