:203:
خداوندا! تحمل مشكلات را بر او آسان فرما، رزق و روزيش را فزوني بخش، و در كار او گشايشي فراهم كن.
اشتياق او را به خودت صد چندان گردان،
به او فرزندان صالح و سالم عطا كن. :16:
خدايا او را و همه ما را عاقبت بخير گردان!
آمين!
نمایش نسخه قابل چاپ
:203:
خداوندا! تحمل مشكلات را بر او آسان فرما، رزق و روزيش را فزوني بخش، و در كار او گشايشي فراهم كن.
اشتياق او را به خودت صد چندان گردان،
به او فرزندان صالح و سالم عطا كن. :16:
خدايا او را و همه ما را عاقبت بخير گردان!
آمين!
سلام
وقتی دعای به این خوبی آماده هست، آدم حیفش می آید خودش را در مسیرش قرار نده... :305:
خدایا این نفر بعدی را آگاهی ده كه مفهوم رنج را بفهمد و بداند كه مسیر رشد تنها از این طریق میسر است. و به او لذت بردن از رنجهای آگاهانه را نصیب بفرما.
خدایا این خانم / آقا را اگر همسر ندارد، یك همسر مناسب و دلخواه عطایش كن، و اگر همسر دارد زندگیشان را سراسر پر از آرامش و رشد كن.
خدایا نفر بعد را عاقبت به خیر كن.
(حالا ببینم كی می تونه ، از این دعا به سادگی بگذرد....):203:
من نمی تونم بگذرم :shy:
خدایا نفر بعدی را از عاشقان و محبان آقا امام زمان قرار بده
خدایا نفر بعدی را از مومنان و سربلندان دنیا و آخرت قرار بده
خدایا نفر بعد را آن ده که آن به و بهش صبر بده تا بتونه قبول کنه و ببینه که بهترین رو بهش دادی
در کوي نيک نامي ما را گذر ندادند گر تو نمي پسندي تغيير کن قضا را
خدایا به نفر بعد دانشی عطا کن که از آن نهایت استفاده و لذت رو ببره و از آن جهت رفع مشکلات دیگران استفاده کنه
و به زندگیش آرامش بده:72:
جناب مدیر منم نمی تونم چون خیلی به این دعای خیر احتیاج داریم(برای خودم و کسی که همدیگرو دوست داریم) ونمتونستم دوریشو به هیچ وجه تحمل کنم و از دست دادنش برای همیشه کاریه که منو نابود میکنه پریدم وسط این تاپیک و از همگ التماس دعا دارم وگرنه این نیلوفر که دارین میبینید یه تازه متولد تازه وارده غریبه ای که دیگه توانائی کمک کردن و نظر دادن و نظر خواستن از کسی رو به جز خدا دیگه نداره!:203:نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
باعرض شرمندگی و آرزو دعا خیر و عاقبت خوب و خوش برای همگی:305:
امیدوارم هر جا که هستید کامروا باشید و روزگار بینتون جدائی نندازه و اگه انداخته شد به یه وصل شیرین تبدیل بشه:203::72:
بدرود!:223
«ربنا اتنا في الدنيا حسنه و في الاخره حسنه و قنا عذاب النار» (بقره / 201)
پروردگارا در دنيا و آخرت به ما حسنه و خيرات عطا فرما و از عذاب آتش آخرت ما را حفظ فرما.
آمین!
خدايا تن سالم و دل بي غم بهش بده
خدايا هيچ كس رو محتاج بنده ات نكن هيچ مردي رو شرمنده زن و بچش نكن
هيچ چشمي رو گريون نكن و........واي چه قدر دعا كردم:203::D
خدایانفر بعدی
را به راه راست هدایت فرما
خدایا محتاج نامرد نگردان:72::72: