تجربیات موفق و یا غیر موفق خود را زمینه ازدواج تان بگوید
نمایش نسخه قابل چاپ
تجربیات موفق و یا غیر موفق خود را زمینه ازدواج تان بگوید
[align=justify]با سلام حضور مدیر محترم سایت و همه عزیزانی که در این سایت فعالیت دارند.
دوست ندارم این پست رو با یک تجریه ناموفق شروع کنم ولی برای اینکه دوستانم گرفتار مشکل من نشوند، این تجریه تلخ رو مینویسم...
من از دختران خوب سایت میخوام که در جلسات خواستگاری نظر قطعی خودشون رو بروز ندند . چون برای من این اتفاق افتاد . البته من مجبور به این امر شدم . چون دو مرتبه (از طرف خانواده پسر )صریحا ازم خواسته شد که نظرمو بگم و وقتی من به اتفاق خانواده تصمیمون رو گرفتیم ، البته بعد از جلسات متعدد صحبت دو نفر و جواب + دادیم ، کمتر از 12 ساعت دیگه باهامون تماس گرفتند که استخاره بد امد . حال خودتون قضاوت کنید که چه بلایی سر روحیه دختر میاد.
از اقایون هم خواهش مبکنم تا تصمیم شون رو نگرفتند در صحبتها ابراز محبت و علاقه نکنند.[/align]
به تجربه اي كه من تو زندگي بهش رسيدم اينه كه هركس بهتره كه با هم دين و مذهب خودش ازدواج كنه شيعه با شيعه ، سني با سني ... شايد اوايل اين تفاوت مشكل چنداني بوجود نياره ولي به مرور دچار اختلافاتي تو زندگي ميشه و صدماتي كه اين اختلافات بوجود ميارن در بعضي مواقع جبران ناپذيره .:72:
بخشش و صداقت و درك و سازگاري را سرلوحه امور زندگي قرار بدهيد قطعا موفق مي شويد
من ازدواج نکردم ولی آرامش اولین هدف است و اولین تجربه موفق...
اما بستگی به این دارد چگونه تعریفش کنیم...
من ""ارامش"" را در زندگی کنار دریا...با عشق بازی های بی جا....و زندگی بدون مشکل و سراسر از خوشی ....معنی نمی کنم....
بلکه ""آرامش"" را ""صبری"" می دانم در مقابله با مشکلات زندگی.....و با هم بودن در ایم مسیر و خوشی ناشی از حل مشکلات و رسیدن به معنای واقعی تفاهم....
تو نجابت زیاده روی نکردن تا به حماقت تبدیل شه...
به موقع حرف زدن و به موقع سكوت كردن و اين كه چجه حرفي رو كي بزنيم خيلي مهمه!!
كسي كه خودشو خوب بشناسه، خوب ازدواج مي كنه!
خيلي به دانشم ، يافته هام ونتايج بررسيهام (به خودم) تکيه نکنم ، ازدواج رو واقعا يه مقوله خدائي بدونم وتوي انتخاب به خدا توکل کنم واز او مدد بخوام. :72:
سعی کنید آرزوها، معیارها و اهدافتون رو دقیق بشناسید، بعد همسرتون رو انتخاب کنبد. نه اینکه اول همسرتون رو با عجله انتخاب کنید، بعد بخواهید آرزوها و معیارهاتون رو در اون پیدا کنید.