-
درك و شعور !!!
سلام بچه ها
يه سوال دارم : آيا مي شه يه آدمي كه دركش تو بعضي مسايل كمه رو كم كم تبديل به يه آدم فهميده و با درك و شعور كرد؟؟
من گاهي احساس مي كنم نامزدم تو بعضي مسايل دركش كافي نيست.البته نمي گم خودم خيلي آدم فهميده اي هستم.ولي گاهي از بعضي كارا ي نامزدم ناراحت مي شم كه فكر مي كنم اگه كمي دركش بيشتر بود اصلا همچين حرفي نمي زد .
به نظرتون مي شه كه فهم يه نفر بالاتر بره يا نه ذاتيه؟
-
RE: درك و شعور !!!
نگار جان اینقدر دنبال این مسایل نباش به جای اینکه به شوهرت عشق بورزی و اون همراه و همدل خودت کنی هی داری از اون عیب می گیری .عزیزم همه آدمها که مثل هم نیستند چطور از اون انتظار داری که دقیقا همونی باشه که تو میخوای ؟
یه خورده صبر داشته باش تو با این حساس بودنت اونو بیشتر تحریک میکنی که ناراحتت کنه .از من میشنوی وقتی ناراحت میشی نه تنها به روی خودت نیار بلکه از خودت هم بخواه که آروم باشی و تو باید اول خودتو آروم کنی تا اونم آروم باشه گیر های الکی فقط اعصاب خودتو خرد میکنه همین .
آروم باش عزیزم .همه چیز درسته برای خودت بیخود مشکل درست نکن گلم.
-
خانم نگار عليزاده عزيز
شما خيلي به دست و پاي اين آقاي نامزد - شوهر مي پيچيد . اگر ايشان را انتخاب كرده ايد و دوستش داريد همانگونه كه هست بايد بپذيريدش . شما نمي توانيد كسي راتغيير دهيد مگر خودتان را .
اگر اين آقا جاي بحث دارد كه اساسا چرا انتخابشان كرده ايد ؟!!!!!
درك و شعور از ديدگاه شما يعني چه كه به ايشان ايراد مي گيريد شايد شما اشتباه كنيد و تعريف درستي از درك و شعور نداشته باشيد . گاهي ما اسير خود سانسوري هستيم به همين دليل هم گفته هاي ديگران را اشتباه متوجه مي شويم .
-
بستگي به مورد پيش اومده داره!............شايد بشه شايدم نشه!!
-
اگه شوهرتون فردي اجتماعي است نه ديگه نميشه كاري كرد اما اگه اجتماعي نيست ميشه با اجتماعي كردنش درك و شعورش را هم بالا برد موفق باشي
-
اصلا اجتماعي نيست.معاشرتش هم خيلي ضعيفه
-
عزيزم سلام
با آني موافقم فقط يه مورد اينكه منظورت از درك و شعور و فهم اينه كه همسر شما همه چيز را اونطور كه شما مي فهميد بفهمه و ديد خودش را نداشته باشه خوب آدمها با هم متفاوت هستند و اين تفاوتها باعث جذابيت و تنوع مي شه نمي شه انتظار داشت همه افراد هم چيز را مثل هم بفهمند و يا درك كنند شايد خود شما هم عيبهاي زيادي از نظر ايشون داشته باشيد ولي اين را بدانيد كه براي انتخابي كه كرديد شخصيت قائل باشيد و ارزش تا اين انتخاب براي شما بهترين انتخاب باشه و از در كنار هم بودن خوشبختي را احساس كنيد
-
یه بار از دید او به روابط اجتماعی نگاه کردی؟
شاید اون چیزی که شما می خواهید بی شعوری باشه و شما درکتون پایین باشه؟؟؟؟!!
گذر زمان به انسانهایی که می خوان بفهمن و شعور داشته باشن راه و رسم فهمیدن و درک کردن رو یاد میده فقط بهتره شما اولا نق نزنید دوما صبر داشته باشید سوما با محبت و مهر زنانه و همسرانه با زبان شیرین و لبی خندان به همسرتون در حد پیشنهاد و گفتن نیازهاتون به ایشون تذکراتی بدید(امیدوارم تذکر باشه نه عتاب خطاب و در حد گفتن نیازهاتون نه انجام نیازهاتون!!!)
-
ممنون از راهنمايي هاتون.من منظورم اين نبود كه شوهرم كلا بي شعوره.اتفاقا اصلا اينطور نيست.فقط تو بعضي موارد مثلا انگاار تفاوت بين زن و مرد رو نمي دونه و يا مثلا تو جمع پشت به من مي شينه البته منظورش بي ادبي نيستا .انگار نمي دونه.
يا موارد مشابه
-
نگار جان سلام
ببین عزیزم اینها تمام برمی گرده به فرهنگ شما و نامزدتون. کاری به شعور و فهم نداره.ممکن یه کاری در فرهنگ شما نشانه درک بالا یا پایین باشه ولی در فرهنگ نامزدتون اینطوری نیست.سعی کن در درجه اول خودت رو با فرهنگ نامزدت آشنا کنی وبعد قضاوت. سعی کن اون هم با فرهنگ خانوادگیت آشنا کنی.این قد هم سخت نگیر. موفق باشی