-
بزرگترين آرزو
سلام بر همه دوستان تالار
دوستان درسته آرزوهاي انسان هرگز تمام نشدني است اما دوست داشتم بدونم در حال حاضر بزرگترين آرزوي شما چيه
همچنان كه قبلا گفتم ميانه منو شوهرم خيلي خوبه و يه بچه ناز و كوچولو موچولو داريم و شكر خدا همون تندرست در كنار هم زندگي خوبي داريم و سايه پدر مادرامون بالا سرمونه اما تنها چيزي كه منو خيلي ازار ميده نداشتن خونه است آرزو دارم روزي حداقل يه خونه كوچيك واسه خودمون داشته باشيم تا از اين در به دري ها رهايي يابم :302: اونايي كه خونه ندارن منو بهتر درك ميكنند
به هرحال ميشه بگيد در حال حاضر بزرگترين ارزوي شما چيه ؟
-
RE: بزرگترين آرزو
چرا همه مي ايد بازديد ميكنيد و ميريد مگه شما ارزو نداريد
-
سلام
ارزوی هر کس برای خودشه،چه فرقی برای شما میکنه؟؟؟؟
-
آرزویم این است :
نتراود اشک در چشم تو هرگز مگر از شوق زیاد
نرود لبخند از عمق نگاهت هرگز
و به اندازه هر روز تو عاشق باشی
عاشق آنکه تو را میخواهد
و به لبخند تو از خویش رها میگردد
و تو را دوست بدارد به همان اندازه که دلت میخواهد...
-
آرزویم این است :
اللهم عجل لولیک الفرج
چون اگه بیاد :
نامردی می میره
جدایی به وصل می رسه
بیماری تموم میشه
فقیرا پولدار میشن
بی خونه ها خونه دار می شن
همه جوونا صالح می شن
ومطمئن هستم حق منم گرفته می شه .
وخلاصه دنیا گلستون می شه .
آمین یارب العالمین .
-
كلي آرزو دارم . نمي دونم كدومشو بگم ..............:D
-
آرزوي سلامتي براي جامعه بين الملل و صلح جهاني و ايراني هميشه سر بلند و آزاد
ويك خانه خوب و راحت براي هر كسي كه خانه ندارد از جمله دوست گلمان پائيز خزان .
انشالله پاييز خزان عزيزم به آرزوي قشنگ ات هر چه زودتر برسي .
-
************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** **********
تعجب نكنيد !!! به اندازه همه اين ستاره ها شايد هم بيشتر آرزو دارم ، بالاخره جوانيست و هزاررررررررررررررررررر آرزو !!!! حالا شما واسه اينكه بيكار نمونيد اگه خواستيد مي تونيد اين ستاره ها رو بشماريد ببينيد هزارتا ميشه؟!!:D:P
-
سلام...چه سوال خوبی....
ارزو که زیاد دارم.....ولی متقابلا باید انگیزه ای زیادی هم برای رسیدن به آنان داشته باشم...
"""من آرزو می کنم که .....>>>همه آرزوهای خوب و زیبایی کنند...
>>>چون می دانید که کاینات و قانونی به نام ""قانون جذب"" منتظر شنیدن آرزوهای شماست و سپس فراهم سازی موقعیت برای رسیدن به ان ارزوها......این وظیفه کاینات هست پس خواهش می کنم>>>>دوست عزیز برای یک بار هم که شده آرزو کن ولی خوب.
موفق باشید
-
آرزوی سلامتی.........
که بزرگترین نعمت است..........