+چه کاری باید انجام بدم ...؟
تو موسسه زبانی مشغول زبان خوندنم چند ماهی میشه از پسری که هر روز تو موسسه میبینمش خوشم اومده :223:
یه جورایی از علاقش به خودم خبر دارم ولی متاسفانه از آدمایی هست که خیلی مغروره و سطح خودش رو خیلی بالا میدونه ...:162:
یه مدتی از فکرش اومدم بیرون چون واقعا نمی خوام رابطه دیگه ای رو شروع کنم ولی هر سری که میبینمش با کاراش یا نگاهاش دوباره میشم همون میترای قدیم
مشکل هم اینجاست که کسایی که باهاش رابطه دارن و میشناسنش میگن آدمی نیست که دوستی رو شروع کنه اگه خوشت میاد ازش باید تو بری جلو منم که از این کارا نمی کنم
نمیدونم واقعا این چه جور مدلشه؟؟؟؟
فعلا نه میتونم بیخیالش شم چون همش جلو چشمه و نه می تونم کاره دیگه ای کنم
شما بودین چیکار میکردین ...
RE: چه کاری باید انجام بدم ...؟
سلام دوست عزیز ..به تالار همدردی خوش آمدید..
من جایی شما نمی توانم باشم اما به جایی افکار شما چرا!
ببینید میترای عزیز خودت حتما با خواند تاپیک های متععد این تالار متوجه شده ای که این گونه دوستی ها معمولا بر پایه شناخت شکل نمی گیرد پس مواظب باش....اما در مورد ان آقا باید بگوییم:::
این گونه افراد اصلا دوست ندارند توسط کسی انتخاب شوند بلکه همواره مایلند خود کسی را انتخاب کنند اما چون از لحاظ رفتاری انسان های رسمی هستند و قانون هایی خاص خودشان را دارند و همواره دوست ندارند خدایی ناکرده از طرف کسی مورد پسند قرار نگیرند و کمی هم به دنبال آیده آل ها هستند و قدری غرور (البته غرور به جا) دارند بنابراین حاضر نمی شوند به کسی پیشنهاد دهند.....
یعنی هم مایلند کسی را انتخاب کنند و هم مایلند خود پیشنهادی ندهند.....
در این صورت اگر شما پیشنهادی دهید(چون دوست ندارند مورد انتخاب قرار گیرند) شاید قبول کند ولی با اطمینان می گوییم در آینده شما را آن گونه که هستید نمی پذیرند بخاطر اینکه شما پیشنهاد دادید....انان معمولا از افراد قوی و استوار را دوست دارند پس هرگز چنین توصیه ای را به شما نمی کنم....
شما صبر کنید .......شاید بنا به تحریک دیگران او پیشنهادی داد.....
سلام عزيزم
فقط ميتونم بگم مطلقا شما براي ابراز علاقه پا پيش نذارين ............اصلا اصلا..........با اين كارتون فوق العاده خودتون رو به زير ميكشين........... با اين كارتون حتي اگه اون آقا قصد هم داشته باشن پا پيش بذارن عقب نشيني ميكنن و اين فكر بي برو برگشت از ذهنشون ميگذره كه اين خانوم چه مشكلي داره كه خودش مياد جلو و پيشنهاد ميده و از اين پس هم اون آقا خودشو خيلي دست بالا ميگيره...........راستي حالا اگه شما هم اول رفتين جلو و ابراز علاقه هم كردين ... اين احتمال هم وجود داره كه اون اقا به سينه ي شما مهر رد رو بزنه آيا واقعا طاقت شنيدن جواب رد رو در اين شرايط داري؟؟؟؟!!!!!!!! آيا بعد از شنيدن جواب رد طاقت نگاه كردن به چشم اون آقا و حتي دوستانتون رو دارين؟؟؟؟!!!!!!!!! واقعا دارين؟؟؟!!!!........فكرشم ديوونه كنندس!!!!!!!!!! .......حالا بگيم جواب رد هم ندادن( كه احتمالش به جرات ميتونم بگم فوق العاده ضعيفه) آيا فكرشو كردي كه سر هر مشكلي كه بينتون ايجاد بشه اين مساله رو مثل پتك تو سر شما ميزنن.......اينكه خودت خواستي و من كه مجبورت نكردم با من باشي.............
اگه شما رو بخواد مطمئن باش كه خودش مياد ميگه و اگه نخواد هم ابراز علاقه ي تو هم راه به جايي كه نميبره هيچ........فوق العاده ارزشتو در نظر سايرين مياره پايين..........
يه مرد هر چه قدر هم كه مغرور باشه عشقشو به اون كسي كه دوستش داره ابراز ميكنه ............. به قول معروف .دير و زود داره ولي سوخت و سوز نداره........ واگه غرورش هم هيچ وقت اين اجازه رو بهش نداد كه خودش بياد جلو و بگه همون بهتر كه اصلا اين رابطه شكل نگيره كه در اين صورت مرد زياد نرمالي نيست...........
خانوم می می این چه جور جواب احساسیه. به جای اینکه کمکش کنید که بتونه با این قضیه منطقی کنار بیاد و بتونه با شجاعت و اعتماد به نفس حرفشو بزنه می گید آیا واقعا طاقت نگاه کردن به چشم اون آقا رو داری!! خب اینو به من به عنوان یه مردم بگن که جا می زنم.
ابراز علاقه ارزش هیچ کسو نمیاره پاییین. بیاین بیرون از این افکار قرون وسطی !!
سلامی دیگر....
بله برادر بزرگوارم سورنای گرامی ""ابراز علاقه ارزش هیچ کسو نمیاره پایین"""
ولی به نظر بنده در مورد این آقا جواب نمی ده...(البته با ویژگی هایی که از ایشان گفتند)
چون این گونه افراد مایل نیستند توسط کسی انتخاب شوند......
وگرنه هیچ اشکالی ندارد کسی به دیگری ابراز علاقه نماید.....متاسفانه کمی برداشت ها اشتباه است شاید" می می" خانوم هم بخاطر این مسله می گویند ان خانوم پیش قدم نشوند........وگرنه من هم مانند شما سورنای عزیز معتقدم ابراز علاقه هیچ گونه اشکالی ندارد .....
سلامmitrapooh:72:
می شه یکم از خودت بیشتر برامون حرف بزنی و از میزان شناختی که از اون آقا داری ؟
آیا فقط در پی ایجاد یه دوستی هستی یا دنبال یه رابطه ی پایدار ؟
حتما می دونی که قبل از اینکه به این فکر کنی که او به تو پیشنهاد بده یا تو این کارو بکنی باید ببینی چقدر به هم نزدیکی فکری و روحی و روانی دارین ...
خیال می کنم صرف یه خوش اومدن ساده دلیل کافی برای ایجاد یه رابطه و یا حتی پیش قدم شدن در یک رابطه نمی تونه باشه ..
یادآوری :
نوع رابطه ی مورد نظر همیشه نقش تعیین کننده ای در نحوه ی اشنایی ها و شکل گیری و تداوم ارتباطها با دیگران داره .
:72:
آقاي sorena_arman اين افكار قرون وسطي رو دقيقا خود شما آقاييون (اكثريت) با حركات و رفتاري كه بعد ابراز علاقه ي يه خانوم از خودتون نشون ميدين در ما شكل دادين........ من با ابراز علاقه ي خانوم به آقا مشكل نداشتم اگه آقاييون(اكثريت) با اين عمل جو گير نميشدن.........متاسفانه اكثريت قريب به اتفاق آقاييون با اين كار دور برميدارن و جنبه ي اين ابراز عواطف رو ندارن............ تا حالا چند بار در همين تالار با تاپيك هايي مواجه شديم كه خود آقا وقتي داره از معايب طرف مقابل صحبت ميكنه و اونها رو ميشماره به اين امر اشاره ميكنه كه" راستي اون خانوم اول خودش اومد به من پيشنهاد دادا" ....و اين امر رو دقيقا يه نقطه ي ضعف بيان ميكنن.........آره ما خانوما هم خيلي دوست داريم انتخاب كنيم قبل از اينكه انتخاب بشيم ولي آيا واقعا اكثر آقاييون جنبه ي اين كارو دارن؟؟؟!!!!!.........شايد باشن عده ي معدودي ولي از كل افراد چند درصد رو چنين افرادي تشكيل ميدن؟؟!!!!..............آيا شما هميشه عادت دارين رو كمترين درصد ها حساب باز كنين!!!!...........آيا اين جواب احساسيه كه ما روي بيشترين احتمال كار كنيم ؟؟؟!!!اتفاقا اين خيلي منطقه و شما دارين به مساله با ديد احساسي نگاه ميكنين!!!......... اين يه حقيقته كه آقاييون دوست دارن خودشون انتخاب كنن و درسته كه گاهي حقيقت تلخه و باب طبعه عده اي هم نيست.............ولي شما فكر ميكنين همه با اين طرز فكر رويائي زندگي ميكنن؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
اين چيزيه كه تو وجود زن و مرد هست......اينكه خانوما بعد از ابراز علاقه به طرفشون طاقت شنيدن جواب رد رو اصلا ندارن و شايد خدا اين توان رو در وجود آقاييون بيشتر قرار داده و از طرفي آقاييون بيشتر از اونكه دوست داشته باشن انتخاب بشن علاقه ي وافري دارن كه انتخاب كنن!!!!!!!!!! اقاييون دوست دارن كه اون چيزي رو كه ندارن به دست بيارن و هميشه چشمشون دنبال اون چيزيه كه ازشون دوره تا اون چيزي كه پيششونه و رسيدن بهش راحته............. براي همينه كه از اول اين طوري بوده و شايد حكمتي داره.............
خوب دنبال یه رابطه پایدار ولی با چیز هایی که در مورد این فرد دیدم به نظر نمیاد که دوستیمون پایدار باشه
اصلا نمی شناسمش چون باهاش برخوردی نداشتم فقط این رو میدونم که تا حدودی مغروره که تو پست اول گفتم
شاید از نظر مغروری شبیه به هم باشیم چون هیچ کدوم اقدام نمی کنیم
باور کنین خوش اومدن ساده نیست نمی دونم این حس رو داشتین یا نه,گاهی اوقات خیلی فراتر از یه دوست داشتن ساده است و در مورد من هم همینطور شده متاسفانه
ولی خودم هم میدونم که از این دوست داشتن های ظاهری : (
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mimi
آقاي sorena_arman اين افكار قرون وسطي رو دقيقا خود شما آقاييون (اكثريت) با حركات و رفتاري كه بعد ابراز علاقه ي يه خانوم از خودتون نشون ميدين در ما شكل دادين........ من با ابراز علاقه ي خانوم به آقا مشكل نداشتم اگه آقاييون(اكثريت) با اين عمل جو گير نميشدن.........متاسفانه اكثريت قريب به اتفاق آقاييون با اين كار دور برميدارن و جنبه ي اين ابراز عواطف رو ندارن............ تا حالا چند بار در همين تالار با تاپيك هايي مواجه شديم كه خود آقا وقتي داره از معايب طرف مقابل صحبت ميكنه و اونها رو ميشماره به اين امر اشاره ميكنه كه" راستي اون خانوم اول خودش اومد به من پيشنهاد دادا" ....و اين امر رو دقيقا يه نقطه ي ضعف بيان ميكنن.........آره ما خانوما هم خيلي دوست داريم انتخاب كنيم قبل از اينكه انتخاب بشيم ولي آيا واقعا اكثر آقاييون جنبه ي اين كارو دارن؟؟؟!!!!!.........شايد باشن عده ي معدودي ولي از كل افراد چند درصد رو چنين افرادي تشكيل ميدن؟؟!!!!..............آيا شما هميشه عادت دارين رو كمترين درصد ها حساب باز كنين!!!!...........آيا اين جواب احساسيه كه ما روي بيشترين احتمال كار كنيم ؟؟؟!!!اتفاقا اين خيلي منطقه و شما دارين به مساله با ديد احساسي نگاه ميكنين!!!......... اين يه حقيقته كه آقاييون دوست دارن خودشون انتخاب كنن و درسته كه گاهي حقيقت تلخه و باب طبعه عده اي هم نيست.............ولي شما فكر ميكنين همه با اين طرز فكر رويائي زندگي ميكنن؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
اين چيزيه كه تو وجود زن و مرد هست......اينكه خانوما بعد از ابراز علاقه به طرفشون طاقت شنيدن جواب رد رو اصلا ندارن و شايد خدا اين توان رو در وجود آقاييون بيشتر قرار داده و از طرفي آقاييون بيشتر از اونكه دوست داشته باشن انتخاب بشن علاقه ي وافري دارن كه انتخاب كنن!!!!!!!!!! اقاييون دوست دارن كه اون چيزي رو كه ندارن به دست بيارن و هميشه چشمشون دنبال اون چيزيه كه ازشون دوره تا اون چيزي كه پيششونه و رسيدن بهش راحته............. براي همينه كه از اول اين طوري بوده و شايد حكمتي داره.............
مشکل بالاخره بی جنبگی آقایونه که اینو بد می دونن یا بی جنبگی خانومها که جنبه نه شنیدن رو ندارند!!؟
در ضمن این نه در حکمت است و نه در چیز دیگر. اینها باورهای اشتباهی است که در ذهن من و شما وارد کرده اند. خواهر عزیزم باور هایتان را به دست خود بسازید و نه به دست کسانی که سالها به نام مذهب و... برای شما باور درست کرده اند. اسلام و... منافاتی با این قضیه ندارد. همان طور که حکمت خداوند ندارد. باید تغییر از جایی شروع شود. دهها هزار سال به شما زنان می گفتند حکمت در این است که در اندرونی بمانید ومردها بر شما برتری دارند!! کسانی که بر ضد این باور مضجک قیام کردند افراد آگاهی بودند!
نقاب عزیز خدا خیرت بده که موضوع رو بازش کردی ، عین همین مشکل رو من هم داشتم.
دوست عزیز ،من قدرت پذیرفتن جواب رد و همه چیز رو داشتم و چون خودم رو می شناختم تا حدودی هم جلو رفتم البته باز هم مستقیم نگفتم ، از طرز برخورد اون شخص متوجه شدم که با جواب مثبت هم مواجه شدم و خیلی هم استقبال شدم ولی خودش باز قدمی پیش نگذاشت من هم شرمنده بیشتر از این نتونستم جلو برم ، آخه ناسلامتی زنی گفتن مردی گفتن .این دیگه خیلی سخته که با این همه تلاش یکی مثل چلفتی ها بشینه نگاهت کنه که تو چی کار می کنی، من که خسته شدم و قضیه رو ولش کردم . اما توصیه ی نقاب عزیز خوبه ، به نظر و با توجه به تجربه ی من اجراش کن فقط طوری برخورد کن که حس نکنه اگر بیاد جلو جواب رد میشنوه. بهش هم فکر نکن ، موقعیت اول و آخر زندگیت نیست!