+با خانم ها. دلايل شما براي ازدواج چيست؟
من به عنوان يه دختر ميخواستم از دخترهاي تالار بپرسم كه دلايلتون براي ازدواج چيست؟.
من به شخصه براي اين ازدواج مي كنم كه يه همدل و همراه داشته باشم نه يه حمال.يكي كه من بتونم باعث پيشرفتش بشم و بهش كمك كنم چه از لحاظ مالي و چه معنوي و احساسي. و همسرم هم متقابلا بتونه باعث پيشرفت من بشه و من رو كمك كنه. و اينكه منو به كمال برسونه. و مابقي دلايل..........
RE: با خانم ها. دلايل شما براي ازدواج چيست؟
می شه من هم مانند خانومهایی که در تاپیک" آقایان دلیلیتان برای ازدواج چیست" به جای خانومها نظر بدم؟ می شه؟
هرطور مايلين. ولي خواهشا همه رو متهم نكنين.
به لیست اخلاقهای خوبشون باید فضولی و در هر جایی نظر دادن رو هم اضافه کرد!!
چشم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
به لیست اخلاقهای خوبشون باید فضولی و در هر جایی نظر دادن رو هم اضافه کرد!!
چشم.
اقاي سورنا مي تونين نظرتونو بگين ولي باز هم خواهش مي كنم با ديد منفي به دخترها نگاه نكنين
اقاي سورنا اگه ناراحت شدين عذر ميخوام. شما هم مثل اعضاي ديگر تالار ميتونين نظر بدين ولي من صحبتم بيشتر با خانمهاي محترم تالاره تا شما اقايون دلايل خانمها براي ازدواج رو بدونين.
دختران تالار کجایید پس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سوال کردنده اند پاسخی نمی دهید...ما که حق پاسخ نداریم چون موقعیت زنونست نه؟
با سلام خدمت دوست عزیز، قاصدک.
دلایل من برای ازدواج اینهاست:
1.نیاز به داشتن خانواده ای که در آن استقلال و احساس مسوولیت داشته باشم.
2.ارضای نیاز دوست داشتن و دوست داشته شدن
3.آرامش و تعادل
4. داشتن دوستی به نام همسر که با همفکری و کمک اون زندگی بهتری از دوران تجرد داشته باشم.
5.و در نهایت ........ مادر شدن........" احساسی فوق العاده زیبا از دیدگاه من"
امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم دوست خوبم.
دلیل های من زیاد نیست فقط میتونم این چند مورد رو بگم که :
می خوام یکی باشه تو زندگیم که بهش اعتماد کنم یه امید بزرگ داشته باشم تو زندگیم
بدونم که هم من می تونم رو حضورش تو مشکلاتم حساب باز کنم هم اینکه اون از من انتظاراتی داشته باشه
در کل دوست دارم احساس مسئولیت جدی داشته باشم در مورد زندگیم و در مورد فردی که به عنوان همسر قبولش می کنم
و اینکه کسی باشه که بی هدف بهش دلنبندم و بدونم ارزشش رو داره که هر کاری رو انجام بدم تو زندگیم
به جدی فکر کردن هم نیاز دارم , زندگیم بعضی روزا واقعا الکی میگذره
شاید هم رسیدن به آرامش یه دلیل دیگه باشه که البته امیدوارم واقعا به آرامش برسیم بعد ازدواج ...
ساراي عزيز و ميترا جان از جوابهاتون ممنونم. تا حالا كه بحث ماديات پيش كشيده نشد و تا حالا به اين نتيجه رسيديم كه خانمها به دلايل مادي ازدواج نمي كنن.
نقاب شما هم ميتوني نظر بدي تا ما دخترا به فضولي و بدجنسي محكوم نشيم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
می شه من هم مانند خانومهایی که در تاپیک" آقایان دلیلیتان برای ازدواج چیست" به جای خانومها نظر بدم؟ می شه؟
بفرمایید... خیلی هم خوشحال میشیم ... اینجا یه فضای مجازی و عمومیه که هر کسی میتونه نظر خودش را بگه و محدودیتی وجود نداره... عنوان تاپیک این را میرساند که دلیل یه خانم برای ازدواج چی میتونه باشه و آقایان و خانمها در این مورد بحث کنند و دلیل نمیشه دراین موضوع صرفاخانمها بحث کنند.