-
+توهم دخترانه!
من می خواهم دو موضوع را در اینجا مطرح کنم که فکر می کنم جزء توهمات برخی از دختران باشد که البته دختران دور اندیش و عاقل تر به طور کل از این توهمات به دور هستند.
گاهی اوقات برای یک دختر پیش می آید که با پسرهای بسیار زیبا رو یا خوش برخورد،تحصیلکرده و مودب و... دوست می شود و مدتی را با این شخص یا اشخاص می گذراند. این در حالیست که پسر این دختر را فقط برای دوستی کوتاه مدت می خواسته و قصد علاقه ی طولانی مدت و ازدواج به ذهنش هم خطور نکرده و چه بسا از زندگی مشترک با این دختر فراری هم باشد.
اما در این میان دخترک قصه ی ما به دلیل اینکه با فرد یا افراد مورد پسند و مقبول و خواستنی تری دم خور بوده و آشنایی داشته توقع او از خواستگاران واقعی اش بالا می رود و دچار اشتباه در شناخت از خود و شرایط خود می شود و همواره سطح خواستگاران خود را با افرادی که با آنان دوستی داشته می سنجد( یکی از آفت های دوستی برای دختران) و هرگز نمی پندارد که سطح واقعی اش همین خواستگاران فعلی اش هستند و این اشتباه شناختی از خود و امتیازاتش و همچنین داشتن توقعی که منطبق با واقعیت بیرونی نیست باعث می شود خواستگاران معقول و هم سطح خود را رد کند و بعد از مدتی تنها و بی یار بماند و از زمین و زمان گله کند که فرد مناسب برای من وجود ندارد. از نظر من این یک توهم شناختی است که در برخی از دختران وجود دارد و گاهی خودشان از آن کاملاً غافلند.
ونکته ی دوم در مورد تاپیک یکی از دوستان دیگر بود. خانمی بودند که به همسر خود که با ایشان عقد کرده بودند علاقه نداشتند و دوست داشتند جدا شوند تا فرد مورد علاقه شان به خواستگاریشان بیاید.
این هم یکی دیگر از توهمات برخی از خانم های محترم است. خانم عزیز بر اساس واقعیات درصد کمی وجود دارد که شما حتماً همان فردی که دوستش دارید بعد از جدا شدنتان بیاید سراغتان و در ضمن خواهان واقعی شما کسی است که از شما خواستگاری می کند و برای داشتن شما زیر بار تعهد می رود.
هرگز نباید نگاههای یک پسر و رفتارهای مهربانانه ی او را به پای علاقه ی قلبی بگذارید و ریسک کرده و کسی که واقعاً شما را از ته دل می خواهد و خواستگار شماست را به خاطر چند نگاه عاشقانه یا حرکت بو دار رد کنید. هر نگاهی را علاقمندی تعبیر نکنید. ببخشید که رک می گویم اما کلاً خیلی از پسر ها از لاس زدن چه کلامی و چه با نگاه خوششان می آید. پس زندگی خود را بر اساس واقعیت و نه حدس و گمانه زنی بنا کنید تا حسرت گذشته را نخورید و نسیه را بر نقد ترجیح ندهید.
این مطالب بعد از خواندن برخی از موضوعات دوستان به ذهنم خطور کرد و می دانم که بعضی از دختران خوب ما گاهی دچار اشتباهات اینچنینی می شوند که آینده شان را خراب می کند. خواهشمندم در مورد صحبت هایی که مطرح کردم هر نظری دارید بفرمایید.
-
RE: توهم دخترانه!
واقعا صحبت هایی که در این تاپیک مطرح کرده اید موضوعی جدی و خطرناک است، بنده خودم به شخصه با این موارد در اطرافم روبرو هستم نمونه اش در دوستانم بسیار زیاد است،برای مثال هم داستان دلداگی یکی از دوستانم که البته ایشون با فرد موردنظرشان دوست نیستند و موضوع ایشان را در یکی از تاپیکها مطرح کرده ام تا دوستان نظراتشان را بگویند.(که دوستان همگی فکر کردند موضوع مربوط به خودم می باشد:shy:)
تاپیک از کجا می توان احساس واقعی آقایان به خانمها را فهمید.....یادتان آمد؟
این موارد روز به روز بیشتر می شود و راه و چاره ایی هم نمی توان برای آن پیدا کرد یا عدم ارتباط با جنس مخالف، یا کنترل احساسات و خود را غرق رویای پوچ نکردن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
که کمتر میشود چنین باشد .
برای مثال یکی از دوستان دیگرم با یکی از همکلاسهایش ارتباطی در حد دانشجویی داشت بعد از مدتی هر رفتار آن را به حساب علاقه برای ازدواج گذاشت و کم کم و به مرور به آن فرد وابستگی پیدا کرد،تا حد اینکه می گفت من برایم فرقی ندارد و فقط باید با این فرد ازدواج کنم هر چقدر هم که بخواهد برایش انتظار می کشم و ................
هر چقدر بنده با ایشان صحبت کردم اثر نکرد و گفت او به من علاقه دارد اما نمی دانم چرا جلو نمی یاید
تمام خواستگارهایش را رد کرد به امید این آقا ،ایشون هم رفتارهایش خاص بود اما فقط برای خانم !!!!!!!!!!!!!!!!!!و برای خودش یک رفتار عادی با همکلاسیش بود.
خلاصه اتفاقی که نباید بیفتد افتاد و دوستم رفت و به آقا گفت من شما را دوست دارم و علاقه ام فوق العاده زیاد است و میخواهم با شما ازدواج کنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
لازم به ذکر است که خانم از همه لحاظ از آقا سر بودند و هر کس از ماجرا خبر دار میشد شاخ در می آورد
حالا گوش کنید جواب آن آقا را ...........
من در حال حاضر مشغول تحصیلم ، سربازی نرفته ام ، و فقط فکر کسب و کار هستم تا 10 سال آینده تا آن زمان هم قصد ازدواج ندارم
دوستم باز هم کوتاه نیامد و گفت من منتظرت خواهم ماند
آقا هم گفت ما به درد هم نمی خوریم ، الان واسه ازدواج زود است ، اختلاف سنی نداریم و ..................
بعد از مدتی هم موبایلش را عوض کرد که خانم به او زنگ نزند و از دانشکاه هم انتقالی گرفت و رفت
دوست من هم دیوانه شد ...............................
حالا آیا باز هم مایلید به این شکل خود را کوچک و خار کرده و درنهایت جز غم و اندوه چیزی نصیبتان نشود؟
نمی دانم علتش را باید از کجا فهمید ؟ راهکارش کدام است و ................
دوستان عزیز این آقا به خانم احترام می گذاشت اما او احترامش را علاقه فرض می کرد و همین باعث شد که به مرز افسردگی برسد.
کاش میشد راهکاری ارائه داد که این دلداگی های یک طرفه و تفکرات اشتباه برای دختران پیش نیاید اما .................................................. ..........................................
دوستان نمی خواهم این دوستم که تاپیک از کجا می توان احساس واقعی آقایان به خانمها را فهمید. را برایش نوشتم همانند دوست قبلیم شود چه کنم؟
-
دوست خوبم این توهمات در اقایان هم رخ میدهد... بنده شاهد این موضوع بودم که آقای بودند که به چند دلیل واهی سراغ دختری میروند که شاید ان دختر فقط از سر احترام و یه رفتار مودبانه با انها رفتار کرده و لی انها سوء تعبیر کردند ...این منحصر به قشر یا جنسیت خاصی نیست میتونه در هر فردی با هر شرایطی رخ دهد ولی کسی که در مورد خود و زندگی خود واقع بینانه عمل و فکر میکند زخ نخواهد داد.
-
دوستان بحث من بیشتر سر نکته ی اول است یعنی ارزیابی غلط از خود به دلیل بودن در کنار افرادی خاص و تصور بالاتر از حد واقعی از امتیازات و محاسن خود توسط برخی از دختران. لطفاً روی آن بیشتر تمرکز کنید.
خانم آگرین حق با شماست دختر و پسر ندارد اما این مسئله که فرمودید از آنجا بیشتر برای دختران اهمیت بیشتری پیدا می کند که آنان معمولاً انتخاب می شوند و بالطبع گزینه های کمتری برای انتخاب دارند و اگر از فرصت ها بهینه تر استفاده نکنند احتمال فرصت سوزی برایشان بیشتر است.
-
دوست خوبم ممنون که خیلی به فکر خانمها هستید که فرصتها را از دست ندهند ، ولی گاهی اوقات از خیلی از بی عدالتی ها دلم به درد میاد...مثل همیشه آقایان خیلی خوش به حالشونه چون همیشه حق با مردهاست ...مردها حق انتخاب دارند ... مردها می توانند عاشق شوند و اگر عاشق باشند عشق انها واقعی و از سر احساسات گذری نیست ... مردها میتوانند به معشوق خود برسند چون انها میتوانند به خواستگاری بروند ...انتخاب آقایان همیشه منطقی تر و معقول تره چون فقط مرد هستند... و حالا هم ممنون از دلسوزی شما که سعی میکنید خانمها دچار توهم نباشند... ... میشه خواهش کنم یه نگاهی به عنوان تاپیک بندازید... توهم دخترانه ... ممنون از احترام شما
-
سلام وینتر سان عزیز
و ممنونم به خاطر این تاپیک خوبی که ایحاد کردین(هر چند به دلیل اسمش ایجاد حساسیت گویا کرده)
اما وینتر سان میدانی این توهم از کجا می اید از اینجا که در حال حاضر چنین ازدواجایی هم روی میده از انجا که بعضی ها واقعا با دوست خودشون ازدواج میکنن(حالا در سطح هم هستن یا نیستن)
و چنین افرادی برای ماندن با حالا دوست پسر خودشون هزار تا مثال میارن که دیدی فلانی با دوستش رفت و ازدواج کرد و حالا هم خوشبختن (که البته چینی مثالای هم هست)
میدانید جدای از ازدواجای سنتی که از طریق خانواده صورت میگیره الان بسیاری از این طریق ازدواج میکنن /و افرادی هستن که دوس دارن خودشون زنشون رو انتاب کنند نه خانواده که این افراد بعضا شاید دوست شن با کسی و بعد باهاش ازدواج کنن (میدونم که عده ای هم فقط و فقط میخوان دوس شن )اما به هر حال ابن با خود دختره که این رو با گذشت زمان بفمه و واسه این شناخت یه تایم مشخص بذاره تا دچار اشتباه نشه
چون اکثر افراد تو این موردا خیلی روراست نیست و هدفا گنگ میمونه
-
دوستان گاهی اوقات برای جلب مخاطب استفاده از برخی کلمات جنجال برانگیز ناگزیر می نماید. پس عنوان تاپیک را به اون حساب بگذارید!;)
-
دوست عزیز عنوان این تاپیک رو به حساب جلب مخاطب نمی گذارم چون بعد از تاپیک هم باز این کلمه رو تکرار کردید. اما در خصوص این سوال باید بگم مشکل بسیار بزرگی هم از جانب آقایون وجود داره و اون اینکه بعضی از این افراد زیاد تر از حد لزوم صمیمی می شن ، گرم می گیرن و در واقع حد و حدود خود و طرف مقابلشون رو زیر پا می گذارن و در واقع کاری می کنن که طرف مقابلشون رو از نظر ذهنی درگیر می کنن و بعد می گن ما که کاری نکردیم شما خودت درگیری داری با خودت! خیر این خانم درگیری نداره (ممکنه برای آقایون هم همین اتفاق بیفته) کسی که قصد برقراری ارتباط درستی رو با کسی نداره چنین حقی نداره که به خودش اجازه بده و رفتارهای بیش از حد مشکوک انجام بده تا موجب بشه شخص دوم برداشت های غلط بکنه.
با این بخش از صحبتتون کاملاً موافقم :"هر نگاهی را علاقمندی تعبیر نکنید. ببخشید که رک می گویم اما کلاً خیلی از پسر ها از لاس زدن چه کلامی و چه با نگاه خوششان می آید. پس زندگی خود را بر اساس واقعیت و نه حدس و گمانه زنی بنا کنید تا حسرت گذشته را نخورید و نسیه را بر نقد ترجیح ندهید." و پاسخ ابتدایی من در همین جهت بود. پس آقایون هم مقصر هستن، نگید توهم خانم ها.
اینکه هم به دختران و پسران تاکید می شه که از نگاههای طولانی و یا حرف زدن با لحنی که موجب تردید بشه خوددداری کنید برای همینه.
در مورد تصورات بالاتر از حد خود در بین خانم ها پاسخی ندارم که به شما بدم چون بحثتون کلیه و ذکر نمونه لازمه تا دقیق بررسی بشه . با این نمونه هایی که من در دنیای واقعی می بینم توقعات آقایان خیلی بالاتره و عجب اعتماد به نفسی هم دارن! مثلاً مردی مطلقه با 2 فرزند توقع ازدواج با دختری رو داره که سن عروسش رو داره ، یا پسری که حتی نه به عنوان بنا بلکه پایین تر به خودش جرات می ده از دختری خواستگاری کنه که ده برابر از اون بالاتره و اصلاً از هیچ نظر هم سطح هم نیستن .
-
نادیا جان حرف شما را قبول دارم که اگر واقعاً قصدی نیست باید از بروز رفتارهای دوگانه پرهیز کرد و نباید یک شخص دیگر را بازیچه قرار دارد. خود فرد هم چه پسر چه دختر باید کمی هوشیار باشد و برای هر رفتاری تفسیر خاصی را در ذهنش نپروراند.
در مورد اعتماد به نفس هم باید بگویم کلاً چیز خوبیست. راستش بعضی از آقایان چون از نظر عرفی و شرعی اشکالی در خواستگاری نمی بینند این حق را به خودشان می دهند که از فردی که مناسب می بینند خواستگاری کنند. این هم حق خانم است که بپذیرد یا رد کند و فکر می کنم هیچ اشکالی در خواستگاری آقا از هر کس که خواست وجود ندارد زیرا از آن خانم چیزی کم نمی شود و می تواند نپذیرد. در ضمن خانمها هم اگر دلشان فرصت های مناسب تری می خواهد می توانند اقدام به خواستگاری کنند. خود خانمها خودشان را از بعضی مسائل محروم می کنند. از نظر آقایان هیچ اشکالی در خواستگاری خانمها وجود نداره.
در ضمن در مورد تصور غلط برخی خانمها از خود لازم به ذکر است که این مسئله رو چند بار شاهد بودم و ذکر نمونه ی موردی ضرورتی ندارد. مثلاً برای من جالبه که این جمله " فلانی لیاقت من را نداشت" را فقط از خانمها می شود شنید و از هیج آقایی این جمله را از نمی شنویم. این خود یک نمونه از توهم شناختی در بین برخی از خانمهاست. به نظر من انسان هر چه خود را پایین تر ببیند در نظر دیگران ارج و مقام بالاتری خواهد داشت.
-
دیدگاه های معنوی جایگاه خودشون رو دارن ، اینکه باید متواضع بود و ... من با کلمات "فقط خانمها" و "هیچ آقایی" در جمله ی شما مشکل دارم ، آمار دقیقی ندارم اما همین هفته ی قبل این جمله رو از زبان آقایی شنیدم که "فلانی در حد من نبود " . پس نظر مطلق دادن درست نیست.
درسته که این در اختیاره آقایانه که از هر کسی خواستن خواستگاری کنن ولی بد نیست که کمی هم موقع پیشنهاد دادن فکر کنن و خودشون رو با طرف مقابل بسنجند ، چون همیشه در ازدواج مسئله ی هم شان (هم سطح) بودن تاکید شده ، پس پیشنهادات بی ربط نباید داد تا طرف مقابل دچار دلخوری نشه. چون پسر هستید درک این موضوع برای شما سخت تره ، اما این پیشنهادات بی ربط روی اکثر خانم ها تاثیر نا مطلوبی می گذاره.
و اما خواستگاری ما خانم ها... متاسفانه جامعه و خیلی از آقایون هنوز این امر رو نپذیرفتند ، یه نگاه کوچیک به تاپیک ها بندازین متوجه می شین و برای همین خانم ها مجبور شدن با عرف جامعه پیش برن، و مقداری هم بر می گرده به روحیات آقایون که دوست دارن خودشون جلو برن و انتخاب کنن (چیزی شبیه به شخصیت شکارچی) تا اینکه انتخاب بشن.