-
درد دل من
سلام دوستان
توی چندتا از تاپیک هایی که دوستان در تالار ایجاد کرده بودند خوندم که اگه کسی دلتون رو شکست بهش چی می گین و یا موضوعاتی از این قبیل ،البته همشون مواردی بودند که منظور همسر و یا دوست بود .
اما اگه کسی که دلتون رو می شکنه مادرتون باشه بهش چی می گین ،اصلا چی می تونین بگین ؟؟؟؟؟؟؟؟:47:
سال های زیادیه که این بغض تو گلومه ،آخه شما بگین مگه مادر نماد محبت نیست پس چرا این همه بی مهری ؟؟؟؟؟؟؟؟
بزارین واضح بگم من همیشه تو زندگیم اولین طعنه ها و کنایه ها رو از مادرم شنیدم ،(از نظر اون من یه آدم بی عرضه ام که مثلا حقوق آنچنانی نمی گیرم و یا تو این سن هنوز مجردم ،بیشترین کنایه هاش هم تو همین مورده)از کسی که حداقل ازش توقع داشتم اگه نمی تونه تو خیلی از موارد کمکم کنه اما حداقل می تونست با هام هم دردی کنه یا حداقل نمک رو زخمم نپاشه.
برای اطلاع دوستان من 24 سالمه ،فوق لیسانس هستم و بلافاصله بعد از فارغ التحصیلی مشغول تدریس در یک دانشگاه سراسری شدم ،هر چه که دارم و هر کسی که هستم مرهون لطف پایان ناپذیر خداوند هستم اما خوب خیلی ها تو فامیل یا آشناها به موقعیتم حسادت می کنند ،کلا از بچگی مورد توجه فامیل بودم و همیشه رو من یه جور دیگه حساب می کردند .
اما با همه اینا نظر مادرم بیشتر از هر کسی تو زندگی واسم مهم بوده و هست و همیشه حرفاش تاثیر مستقیمی رو ی میزان اعتماد به نفسم داشته .
با وجود همه بی مهریهاش و کنایه هاش همیشه احترامشو حفظ کردم و البته خواهم کرد
اما واقعا ازش دلگیرم .
دوستان
از اینکه وقتتون گرفتم معذرت می خوام.
برقرار باشیدو سبز:72:
-
RE: درد دل من
سلامی به گرمی دردول شما دوست عزیز ....
چه شده است استاد گرامی.....
من شاگرد که خود به امید شما نیاز دارم و به گفتن جمله همیشگی شما یعنی ""صبر""
استاد مگر شما نیستید که در دانشگاه ها امسالی مانند بنده را مورد مهر و امیدواری قرار می دهید.....استاد بگویید دردودل کنید ولی نگویید """"دلگریم"""
از جمله مرا می آزارد....تو رو خدا نگویید.....عذابم دو چندان می شود وقتی که می گویید از مادرم دلگیرم.....
مادر ....>>>>>این وجود پر از مهر ...گه گاهی راه مهر ورزیدن را نمی داند...
گاهی به اشتباه می پندارد فرزندش .....همان کودک است....گاهی با نا امیدی به فرزندش می نکرد و گاهی می ترسد از آینده او......سپس فشاری را تحمل می کند از ترس آینده و این فشار او را تحت تاثیر قرار می دهد و شروع می کند به تخلیه خود.....
ولی مگر غیر از شما چه کسی را برای تخلیه احساس خود دارد......بنابراین مجبور است سرتان داد بزند ....شما را تحقیر کند تا قدری از فشارهایش کم شود...
استاد صبری لازم است و همتی و تلاشی برای نفوذ در دلها ......
می دانم شاید هر چه شما کوتاه آمدید و تلاش کردید مادرتان هنوز هم............
ولی باز هم صبر لازم است...:72:
-
مادر به قاعده آنچه آموخته اند و فكر مي كنند كه درست است همان را ارائه مي دهد چرا بايد شما اين اندازه حساس باشيد كه با توجه به ميزان تحصيلات و موقعيت اجتماعي از ايشان دلخور شويد ؟!!!!
يك چيزي در درون شما ست ، البته نه شما بالغ ، بلكه در كودك درونتان . گويي كودك درونتان به دنبال رنجش و دلگيري از مامان است و بهانه گيري از نوع حرف زدن مامان . شايد به واقع مامان حرفهاي خيلي بدي هم نمي زنند ولي شما حساس شده ايد ؟
-
نقاب عزیز:16:
شما و همه بزرگان این تالار اساتید من هستید ،اساتیدی که آیین مهرورزی و همدردی را آهسته آهسته به من کمترین آموختید.:72:
اگر دلگیرم ،اگر با تلنگری فقط تلنگری اشک امانم را می بره ،تنها به خاطر اینه که از وجود پر مهری مثل"مادر" دیدن بی مهری و نا ملایمتی خیلی سخته ،حتی از تصورش هم قلبم به درد می آد. امیدوارم هیچ کس هیچ وقت تجربش نکنه .
مادر:72:
یه روز چشاتو وا کنی
می بینی من تموم شدم
می بینی جام چه خالیه
یا رفته ام پی خودم
اگه یه روز و روزگار
پیش خودت باز بشینی
تموم این روزا رو جلو چشات ،باز می بینی!
من باز هم صبر می کنم فقط به حرمت نام مقدس "مادر".
-
سلام
شكرگزارى در برابر پدر و مادر در قرآن مجيد در رديف شكرگزارى در برابر نعمتهاى خدا قرار داده شده است؛ چنانكه مىخوانيم: «ا ن اشكرلى ولوالديك الى المصير» (لقمان 14) مرا و پدر و مادرت را شكركن كه بازگشت به سوى من است؛ با اين كه نعمت خدا بيش از آن اندازه است كه قابل احصا و شماره باشد، پس، اين دليل بر عمق و وسعت حقوق پدران و مادران است.
قرآن حتى كمترين بىاحترامى را در برابر پدر و مادر، اجازه نداده است. در حديثى، امام صادق (ع) مىفرمايند: اگر چيزى كمتر از «اف» وجود داشت، خدا از آن نهى مىكرد. «اف» كمترين اظهار ناراحتى است. و از اين جمله، نظر كردن تند و غضب آلود به پدر و مادر است
در حديثى از امام صادق (ع) آمده است كه مردى نزد پيامبر اسلام (ص) آمد و عرض كرد، جوان با نشاط وورزيدهاى است و جهاد را دوست دارد، ولى مادرش از اين موضوع ناراحت مىشود. پيامبر (ص) فرمودند: «ارجع فكن مع والدتك فوالذى بعثنى بالحق لانسها بك ليله خير من جهاد فى سبيل الله سنه» برگرد و با مادر خويش باش. قسم به آن خدايى كه مرا به حق مبعوث كرد، يك شب مادر با تو مأنوس شود، از يك سال جهاد در راه خدا بهتر است.
سيد قطب در تفسير فىظلال القرآن، حديثى به اين مضمون از پيامبر (ص) نقل مىكند كه مردى كه مادرش را بر دوش گرفته بود و طواف مىداد، پيامبر (ص) را در همان حال مشاهده كرد. عرض كرد: «آيا حق مادرم را با اين كار انجام دادم».
پيامبر فرمودند: «نه، حتى جبران يكى از نالههاى او را به هنگام وضع حمل» نمىكند.
کانون گفتمان قرآن
احسان و تکریم به پدر و مادر از جایگاه بسیار بلندی برخوردار است و خداوند همواره پس از بیان حکم وجوب پرستش خدای یگانه، به احترام و تکریم پدر و مادر اشاره کرده و حکم می کند: و بالوالدین احسانا (بقره آیه ۸۳ و نیز نساء یه ۳۶)
قرآن در آیه ۸۳ سوره بقره احسان به پدر و مادر را به عنوان پیمان خداوند با بنی اسرائیل یاد کرده است و می فرماید: و اذ اخذنا میثاق بنی اسرائیل لاتعبدون الاالله و بالوالدین احسانا؛ و هنگامی که از بنی اسرائیل پیمان و عهد گرفتیم که جز خدا را نپرستند و به پدر و مادر احترام گذارند و احسان و نیکی کنند.
اگر خداوند به عنوان آفریدگار و پروردگار می بایست پرستش شود، پدر و مادر نیز به عنوان واسطه فیض وجود و نعمت های خداوندی بر انسان، باید مورد احترام و احسان قرار گیرند.
.
.
.
مطلب زیاده دوست من به دل هم میشینه کاش با اینکه همشو میدونی بازم میخوندی تا دلگرم بشی ، من فکر نکنم دینی مثل دین ما و پیامبری مثل پیامبر ما برای احترام به پدر و مادر انقدر زیاد سفارش کرده باشه.:72:
-
سلام دوست عزیز
مادر گرامی شما مطمئنا خیر و مصلحت شما رو می خواهند چرا به یک غریبه نصیحت و پند و اندرز نمی کنند .درسته که بزرگ شدید و از آب و گل در اومدید ولی هنوز برای مادرتون همون بچه ای که نیاز به مراقبت داشت هستید . اختلاف نظرها رو به حساب اقتضای سن بگذارید و بدونید که موفقیتتون رو در سایه محبت و وجود مادرتون دارید.
:72::72:
-
يك چيزي در درون شما ست ، البته نه شما بالغ ، بلكه در كودك درونتان . گويي كودك درونتان به دنبال رنجش و دلگيري از مامان است و بهانه گيري از نوع حرف زدن مامان . شايد به واقع مامان حرفهاي خيلي بدي هم نمي زنند ولي شما حساس شده ايد ؟
آنی عزیز
می شه در این مورد کمی بیشتر برام توضیح بدین ؟
-
سلام دوست عزیز
کاملا شمارو درک میکنم چون منم گاهی اوقات مورد سرزنشهایی از جانب مادرم که خیلی هم دوستش دارم و می پرستمش قرار گرفتم ولی خب چون میدونم این نیش وکنایه ها و سرزنشها از ته دل نیست بلکه از روی محبت و دلسوزیشه زود فراموشش می کنم و زیاد به دل نمی گیرم. تو هم زیاد به دل نگیر عزیزم. بخند و زود فراموشش کن .:227: به همین سادگی. :72::72::72:
-
عزیزم شما معلومه بیش از اندازه حساسی :47: چون تا چیزی مادرتون به شما میگه ناراحت میشی شاید از نظر شما اون چیز رنج اور باشه ولی از نظرمادرتون یه حرف منطقی یا یک نصیحت مادرانست :228: در ضمن شما باید حرفهای مادرتون گوش کنید و تا اون جایی که می تونید به انها عمل کنید در زمینه ازدواج و........:72::16:موفق باشی و مارو هم بی خبر نذار:72::72::72: