هم آقا پسرا و هم دختر خانوما....یه چیزی بگین......
یا اینکه باهاش چکار میکنین....
من دلم شکسته ولی سکوت کردم هیچیم نگفتم بهش....:47:
نمایش نسخه قابل چاپ
هم آقا پسرا و هم دختر خانوما....یه چیزی بگین......
یا اینکه باهاش چکار میکنین....
من دلم شکسته ولی سکوت کردم هیچیم نگفتم بهش....:47:
منم دلم شکست هیچی نگفتم
سوالتون خیلی کلی ولی پایین یکی از صفحه های تالار نوشته گاهی سکوت بهترین جواب.
منم دلم شیکست ولی این باعث شد دیگه غرورم خورد نشه
سلام بر دوست عزیز و گرامی...
اما من توصیه می کنم اگه دلتان شکست حداقل یک چیزی بگویید...
تحقیقات نشان داده که شکست قلبی یکی از بدترین شکست ها محسوب می شود و افراد اگر با این شکست سازگار نباشند این شکست عاطفی در تمام زندگی آنان و حتی تا پایان عمر آنان را آزرده می کند....پس تنها راه جلوگیری از چنین عاملی....::
>>>تخلیه احساسات است و بیان نمودن حرف دل.....
سلام نقاب جان...
من حرف دلم رو با شما بیان کردم....
ولی به اونی که دلم رو شکوند هیچی نگفتم....
چی دوس داری بشنوی اینجا ... ؟
حب لااقر میگفتی چی شده تا بدونیم چی باید گفت.
هرچنددددددددددددددددد معلومه دله پری داری .
سلام دوست عزیز
اگه موضوع رو کاملتر توضیح می دادی بهتر می تونستیم کمکت کنیم. شاید با طرف خیلی رو در بایستی داری که چیزی بهش نگفتی ، شاید هم روت نشده بگی... اما خوب کاری کردی که حرفتو اینجا زدی. اینطوری خیلی سبک شدی ، نه؟
به هرحال از این موارد برای همه ی ما آدما پیش می یاد. تو نمی خواد غصه شو بخوری دوست عزیز.:72:
سلام به دوستای خوبم....
اگه تایپک "صداقت یا دروغ " رو بخونین میفهمین چه مرگمه.............
ممنونم////
اگه يه نفر دلمو شكست...........
خوب بستگي داره به اينكه كي و چه جوري بشكونه....... اگه از اول اون عاشقانه باهام بوده همه جوره دوستم داشته و يه دفعه بدون دليل منطقي همه چيزو يه شبه از ياد برده باشه خوب با حرف دوست عزيزمون "نقاب" موافقم.....تخليه رواني........اون احساسم رو بيان ميكردم يه كاري ميكردم كه صداي شكستن قلبم رو با تمام وجود بشنوه "*" البته با حفظ احترام كامل.......نه توهينو ناسزا گويي و نفرين "*"
ولي من كلا خودم احساسم رو با طرز نگاهم به طرف مقابلم منتقل ميكنم........بارها و بارها از طرفم ميشنويدم كه فرم نگاهم بهش كاملا اون چيزي كه تو دل و ذهنت ميگذره رو نشون ميده.......
****مستقيم نگاه كردن تو چشماش همراه يه سكوت معنا دار ..........خودش حرفها داره.........گاهي به اندازه ي يك عمر حرف زدن.........****
من گفتم بهش که باشه اگه اون میخواد من برم میرم و دیگه هم مزاحمش نمیشم......البته با یه دونه اس ام اس.....
نمیدونم اصلا براش فرقی میکنه یا نه...
ممنونم که نظر میدین.....