خواهشمند راهنمایی در مورد ظاهر همسر
با سلام
مرا به دختری معرفی کردند با خانواده به صورت رسمی به منزلشان رفتیم . از ابتدا قیافه آن شخص
برایم قابل قبول نبود ولی از نظر مذهبی و خانواده و .... بسیار عالی هستند .
گفتم شاید بتوانم تردیم را رفع کنم برای بار دوم نیز به صورت رسمی به منزلشان رفتیم ولی باز قیافه ان برایم قابل هضم نمی باشد . از این میترسم که اگر این حالت در رابطه ما در زندگی اثر بگذارد و من همیشه در احساس بدی باشم در حالت بی تکلیفی هستم و نمی دانم باید چه کنم.
قیافه در معیارهای من دارای نمره بالای زیادی است.نه از نظر خوشگلی بلکه در دل نشتن برایم بسیار مهم است.خواهشمندم که مرا راهنمایی کنید.
RE: خواهشمند راهنمایی در مورد ظاهر همسر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط katool
با سلام
مرا به دختری معرفی کردند با خانواده به صورت رسمی به منزلشان رفتیم . از ابتدا قیافه آن شخص برایم قابل قبول نبود ولی از نظر مذهبی و خانواده و .... بسیار عالی هستند .
گفتم شاید بتوانم تردیم را رفع کنم برای بار دوم نیز به صورت رسمی به منزلشان رفتیم ولی باز قیافه ان برایم قابل هضم نمی باشد . از این میترسم که اگر این حالت در رابطه ما در زندگی اثر بگذارد و من همیشه در احساس بدی باشم در حالت بی تکلیفی هستم و نمی دانم باید چه کنم.
قیافه در معیارهای من دارای نمره بالای زیادی است.نه از نظر خوشگلی بلکه در دل نشتن برایم بسیار مهم است.خواهشمندم که مرا راهنمایی کنید.
عزیزم میدونم خودت بهتر میدونی.......اما شاید میخای از زبان ما هم بشنوی......اوکی...
از ما گفتن که همچین دختری اصلا مناسب شما نیست...مذهب و اینا چه ربطی داره به.....اول باید به دلت بشینه بعد بری راجع به مسایل بعدی تحقیق:D(کاملا منطقی).....شک نکنین که توی رابطتتون تاثیر منفی داره.........و همیشه یه کمبودی رو حس میکنین که در نهایت حالت عدم ارضا و....دیدم که به خیانت هم منجر شده در مردان پس از ازدواج......
به درست بودن و یا نادرست بودن باور شما کاری ندارم .شما ظاهر برایتان یکی از ملاکهای مهم است پس به هیچ عنوان نیاید چنین کاری را انجام دهید . به هر حال شما این گونه هستید و حتما باید مناسب با باور و شخصیت خود انتخاب بفرمائید .
به دل نشستن مهم هست اما نه به گونه ای که سایر معیارهارا تحت الشعاع قرار دهد اما اگر برای شما در اولویت اول قرار دارد و قیافه دختر خانم برای شما قابل تحمل نیست ادامه ندهید چرا که تاثیرات بعدی غیر قابل انکار ...
سلام دوست عزیز...
اولین عملی که ما را به دیگری جذب می کند و علاقه مند ظاهر است.....چرا؟؟
زیرا ظاهر فرد در اولین نگاه و در مدت کوتاه تنها چیز شناخته شده از آن فرد برای ماست.....
ظاهر خود را همان گونه هست نشان می دهد....
پس طبیعی است که شما هم از ظاهر کسی خوشتان بی یاد یا نه.....
البته زیبایی نسبی هست و در دید دیگران متفاوت.....شاید این خانومی که خانواده شما امتخاب کردند بسیار هم زیبا باشد ولی از دید شما نه زیبا هست نه جذاب...
پس سعی کنید فرد مورد پسند خود را بی یابید
موفق باشید
سلام دوست عزیز
بدل نشستن یک شخص خیلی در زندگی مهمه اما گاهی اوقات فرد اول به دل نمیشیند اما با چند بار برخورد رفتار ان شخص انسان را مجذوب میکند به نظر من اجازه بگیر چندین جلسه قبل از هر برنامه ای باهاش بنشینی ویا بیرون بروی واین مضوع را بابت تفاهم یا شناخت یکدیگر مطرح کن اگر به دلت ننشست اقدامی نکن
با سلام.
کاملا منطقی است که جذابیت که بخش عمده آن زیبایی ظاهر است، فاکتور مهمی در تداوم رابطه زناشویی است.
به نظر من هم باید کسی را انتخاب کنید که ظاهرش را بپسندید. البته درست است که زیبایی تنها معیار نیست، ولی نه افراط باید داشت ونه تفریط.
موفق باشید.
سلام دوست عزیز من این مطلبو در سایت noorportal دیدم گفتم شاید مشکلتو حل کنه
آیا زیبایی ظاهری زن برای ازدواج مهم است؟ و اگر هست تا چه میزان؟
زیبایی یك امتیاز است و در شیرینی و سعادت زندگی زناشویی تأثیر به سزایی دارد؛ به طوری كه لازم است یكدیگر را از نظر اندام، چهره و شكل ظاهری دوست داشته باشند.
زیبایی یك معیار واندازه معین و قانون استاندارد ندارد؛ بلكه تا حدودی به سلیقه افراد بستگی دارد و حتی ممكن است فردی در نظر كسی زیبا باشد و در نظر دیگری زشت. میتوان گفت زیبایی به اندازهای باید باشد كه همدیگر را بپسندند و جذابیت كافی برای همدیگر داشته باشند و هر كدام متناسب با ویژگیهای خود، دیگری را انتخاب كند. به عبارت دیگر از نظر ظاهری نیز باید كفو همدیگر باشند.
اگر انسانی قیافه ظاهری و اندام همسرش را نپسندد و او را دوست نداشته باشد، ممكن است به طور ناخواسته به او ستم و جفا كند و از او بهانه و ایراد بگیرد و زندگی را بر او تلخ نماید.
زیبایی همسر در حفظ و تقویت عفت و ایمان همسرش تأثیر دارد و اگر شخصی از زیبایی همسرش راضی باشد، چشم، فكر و عملش، متوجه دیگران نخواهد شد و حسرت زیبارویان بیگانه را نخواهد خورد و به دنبال بیگانگان نخواهد رفت و دچار خیانت به همسر نمیشود مگر اینكه از فطرت انسانی خارج شده و از ایمان و عفت بیبهره باشد.
به هر حال زیبایی یك صفت كمال است كه اگر با صفات و معیارهای اساسی مثل تدین، اخلاق، عقل و شرافت خانوادگی همراه باشد، ارزش خواهد داشت و گر نه ملاك اصلی و اولی را نباید زیبایی قرار داد.
بنابراین زیبایی باید در كنار دیگر صفات و معیارها، مورد توجه و بررسی قرار گیرد و به طور مستقل یعنی زیبایی بدون تدین، عفت، اخلاق و... نه تنها امتیازی محسوب نمیشود، بلكه آفتی خطرناك است. اگر كسی دین، اخلاق، عفت، اصالت و شرافت خانواگی، عقل و... داشته باشد، آنگاه زیبایی برایش كمال، ارزش و امتیاز به حساب میآید. سخن خود را با كلامی از پیامبر اكرمصلیاللّهعلیهوآل ه به پایان میرسانیم. ایشان فرمودند: برحذر باشید و بپرهیزید از سبزهای كه بر فراز مزبله و منجلاب روییده باشد! سوءال شد ای پیامبر خدا! سبزهزار مزبله و منجلاب چیست؟ فرمود: زن زیبایی كه در خانواده پلیدی رشد كرده باشد».1
پینوشت
1.شیخ حرعاملی، وسائل الشیعه، ج14، ص29.
یکی از معیارهای ازدواج ظاهره. نظر و احساس شما راجع به ظاهر اون فرد می تونه یکی از این 5 مورد باشه:
1. اشتیاق
2. تمایل
3. تردید
4. اکراه
5. انزجار
اگر احساس شما نسبت به ظاهر اون دختر خانم مورد 1 یا 2 بود، خوبه. اگه مورد 4 یا 5 بود، قابل قبول نیست و ادامه ندید. ولی اگه نسبت بهش تردید داشتید باید بیشتر فکر کنید. اگه برای شما معیار مهمیه به صلاح نیست که با حس تردید از این معیارتون بگذرید.
سلام:
تمام نظرات رو دوستان خوب و کامل بیان کردند....
منم موافقم..
دوست عزیز درسته که معیارها شخصیتی و ... مهم هستند ولی اگر از لحاظ جسمی و ظاهری طرف مقابل مورد پذیرش شما نیست بهتره این فکر را رها کرده و ادامه ندهید ..
چون همیشه این حس در وجود شماست و اگر تغییر نکند هم به خود هم به اون خانم ظلم کرده اید....
موفق باشید