ای بزرگترای تالار هلپ می.......
سلام به همه دوستان:
ای دوستان بدادم برسین ی هفتس که خواب به چشمام نیومده و از استرس دارم دیونه میشم.
هفته قبل با خونوادم رفتیم خونه ی دختر خانوم که ایشون هم دانشگاهی منن .اونجوری که از صحبتای ایشون معلومه مخالف نیستن(همینطورخونوادشون) حالا قراره فردا بشینیم با هم صحبت کنیم .و اگه اوکی شد با بزرگترا رسما بریم خواستگاری امااز استرس و دلواپسی دارم سکته :16:میکنم.
از بزرگترای تالار و همه دوستان میخوام:203: کمک کنن تا از این دلشوره در بیام.به نظر شما چه کارکنم. این مراسما معمولا چجوریه؟؟؟
RE: ای بزرگترای تالار هلپ می.......
سلام بر دوست عزیز و گرامی
بخدا قسم بنده تا حال چنین تجربه ای نداشتم و فکر هم نمی کنم داشته باشم(انگیزه)...
وگرنه قطعا راهنمایی می کردم
موفق باشید
سلام
مبارکه :72:
اصلا نگران نباش استرس قیل از رفتن و در حین مراسم طبیعی هست .
اونجا هم زیاد سرت رو پایین ننداز . 10 دقیقه بگذره عادی میشه . اما اگر سرت پایین بگیری بدتر میشه . البته بستگی به خانواده طرف هم داره . ضمنا حواست باشه توی اون مراسم حرفات هم به اون خانوم و هم خانواده اش بزنی . مراقب باش توی رودربایستی گیر نکنی .
خدا به همرات
موفق باشی
ممنونم دیجیتال من عزیز مثل همیشه زودی اومدی.
خیلی سختهههههههههههههههههههههه ههههههههههههه؟؟
ممنون نقاب عزیز
با سلام و آرزوی موفقیت برای دوست عزیز.
فقط بدونید که طرف مقابل هم داره چنین احساس استرسی را تجربه میکنه ، چه بسا هم بیشتر.. پس تنها نیستید.. زیاد سخت نگیرید..
انشالا که همه چیز براتون به بهترین وجهی اتفاق بیفته.
براتون آرزوی خوشبختی دارم.
ممنون سارا5
برام دعا کنین تا منم برم سر خونه و زنگدی و ......
انشالله می روید سر خانه و زندگی تان و به آرزوهای قشنگتان هم می رسید ولی هیچوقت این شب را فراموش نکنید !
سخت نگیرید آرامش خودتان را حفظ کنید و تو کل تان به خدا باشد . حرفهای مهمی را که می خواهیدبزنید مرور کنید .
آخیش الهی ...یه چند بار که بری بیایی همه چی عادی میشه .....می خواهی زن بگیری کار خلاف که نمی خواهی بکنی ......ارامش خودتو حفظ کن ...چند تا نفس عمیق بکش ..هیچ اتفاق خاصی نمی افته ..و مطمئن باش این دلشوره و اضطرابو همه دارن ..وقتی با یک پدیده ی ناشناخته روبرو میشن ......تازه به نظر من باب با اولین کسی مه ادم باهاش اشنا میشه که ازدواج نمیکنه یه کم تجربه هم بد نیست برای شروع زندگی
سلام دوست عزيز ان شاالله به مباركي
فقط كافي به خودت اعتماد داشته باشي به قول دوستمون ديجيتال من سرت را پايين ننداز ، به خداتوكل كن و البته طرف مقابل هم مثل شماست ولي استرس مال شب امتحانه نه جلسه خواستگاري قرار نيست اتفاق خاصي بيفته فقط قراره كه باهم روراست باشيد و صداقت پيشه كنيد خدا بخواد كارتون درست مي شه و از اين دلواپسي خارج مي شيد در ضمن سعي كنيد كه گزيده و مفيد صحبت كنيد و البته همانطور كه خواسته هاتونو مي گيد خواسته هاي طرف مقابل را هم خوب گوش بديد ...
موفق باشيد
سلام
احتمالان تا حالا كارات انجام شده و يه اتفاقاتي افتاده اما عجب روزيه اون روزززززززززززز
استرس كه كاريش نميشه كرد اما سعي كن حرفايي كه ميدوني ميپرسن و چيزايي كه ميخواي بگي رو بنويسي و با خودت مرور كني تا سوتي ندي .جلسه اول از كار و زندگي سخته و اين مسائل حرف ميزنن و اگه كسي همرات باشه كه خوب حرف بزنه مطمئنن جلسه اول شيرين ميگذره اما اگه گيرت بندازن و كسي نباشه پشتت حرف بزنه و چاله هاتو پر كنه خيلييييي سخته. من جمعه خواستگاري بودم و خيلي شيرين گذشت چون كسي كه با ما بود بيان خوبي داشت و اوضا رو به بهترين حالت بيان كرد.