RE: عشق و مهاجرت یا تنهائی
سلام
به تالار خوش اومدین
اگر شرایط مهاجرت رو دارین و زندگی خارج از ایران براتون سخت نیست به نظرم همراهش برین و ازدستش ندین
اگر دوست ندارین ایران رو ترک کنین ایشون رو راضی کنین بمونه
آیا تا به حال قضیه موندن رو باهاشون مطرح کردین؟؟
این خانم چند سال از شما بزرگترهستند و دلیل مهاجرتشان چیست ؟ شمابه لحاظ شغلی و تحصیلی در خارج از کشور چه موقعیتی خواهید داشت ؟! اگر ممکن است در مورد علتهای مهاجرت خودتان و ایشان و دور انداز مهاجرتان در آنجا برایمان بگوئید و یک کمی از وضعیت زندگی خصوصی و مالی و شغلی تان درایران برایمان بنویسید
سلام
من هم فکر می کنم رفتن مشکلی نداره ، اما ببین اون برای چی می خواد بره، چه هدفی داره ، اگه تو می خوای همراهش بری ، هدف تو چیست ، داری فقط به خاطر اون میری ، اگه تو بخوای بمونی حاضره با تو بمونه . این جا یا هر جای دیگه مهم نیست ، به نظرم مهم این که تنها نباشی ...
سلام:
دوست من به تالار خوش آمدی ولی لطفا توضیحاتو کامل کن....شغل شما و ایشون چیه:قصد و هدف مهاجرتشون چیه؟از لحاظ مالی؟فرهنگی؟ چطور هستید.......
رفتن به خارج از ایران فکر دقیق می خواد و اصلا شوخی نیست.....
و بفرمایید کدوم کشور؟
ان شا الله بعد جوابتون بهتر میشه راهنمایی کرد.
ممنون
ممنون از جواباتون
اون واسه زندگی و ادامه درسش مخواد بره(دکترا) و شرایط مالی و علمی و فرهنگیش بالاست و من از یک خانواده معمولی با میزان تحصیلات دانشگاهی یعنی در حال گرفتن لیسانس.
اون میگه میمونم تا تو هم بیای و حتی اگه خواستی دیر تر میرم و یا بر می گردم به خاطرت.منم همیشه دوست داشتم برم و فکر می کنم که بهتره برم.
ضمنا من کارمند معمولی هستم .امید که توضیحاتم مناسب باشه.مرسی
دوست گرامی شما با هم خیلی وجوه تمایز دارید ...و مطمئن باشید این رابطه نمیتون دارز مدت ادامه پیدا کنه ...البته ببخشید رک حرف میزنم بهتره خودتون و ایشونو علاف نکنید ...مسلم بدونید وقتی ادم میره اونور آب دیدش نسبت به زندگی و وقایع پیرامونش خیلی نسبت به اون چیزی که اینجا هست ...عوض خواهد شد ...در این شک نکنید ..اینو بر اساس تجربه ی میگم ....پس بهتره بگذارید بره ...و یک مقدار صبر کینید ببینید ...چی میشه ..ایا همینطوری بازم با شما گرم خواهد بود یا نه ...بعد تصمیم بگیرید
سلام .ممنون از پاسخ
چرا می گید نمیشه و اگه برم فکر می کنید نظرم به چه شکلی تغییر می کنه و چرا فکر می کنی مشکل ایجاد شه و تفاهم پیدا نکنیم.
صبر بیشتر فکر نمی کنید باعث شه زمان و فرصت را از دست بدم؟
اون هر چی من می گم قبول می کنه.
سلام دوست عزيز
اول اينكه شرايط كاري شما اينجا به چه شكلي هست ؟
اگر شما قرار بود مهاجرت كنيد به يه كشور آيا ايشون هم حاضر به اينكار فقط بخاطر شما بود ؟
آيا اگر اين مهاجرت را انجام بديد در خارج از ايران شرايط كاري به خوبي اينجا خواهيد داشت ؟
آيا فقط بخاطر وابستگي به ايشون مي خواهيد اينكار را انجام بديد ؟
آيا ميخواهيد با ايشون بعدا ازدواج كنيد ؟
ايشون علت مهاجرتش چي هست ، چند سال از شما بزرگتره ، وضعيت شغلي ايشون اينجا چگونه است و بعد از مهاجرت در خارج از كشور به چه شكلي هست ، آيا حاضر هست كه در اونجا هم به اندازه اينجا با شما باشه ....
مي دونيد كه وابستگي باعث ضعف انسان مي شه و اگر اين عامل وابستگي را از فرد بگيري انگيزه اش را از دست مي ده ... منطقي فكر كنيد و ببينيد كه مهاجرت كردن شما ارزشش را داره براتون يا نه
موفق باشيد
مرصاد عزيز
بدور از احساس يه بار خودتونو از ديد اون ارزيابي کنيد، اين سوال اساسي رو سعي کنيد جواب براش پيدا کنيد:
" اون که از همه لحاظ از من بالاتره ، چه مزيتي من دارم که اون خانم به من اينجوري وابسته شده ؟ "