قابل توجه اونايي كه از خواستگاري ميترسن
سلام
همون طور كه قبلان گفتم با جيب خالي و اوضاي بد اقتصادي رفتيم خواستگاري و همونطور كه دوستان خوب گفتن خانواده عروس به پيشينه ما نگاه كردن و به گذشته و حال توجه كردن و ما مورد قبول خانواده قرار گرفتيم.
فقط براي امر تحقيقات در مورد اين جانبان قراره كه بيان و جلسه بله برون رو مشخص كنيم.
فقط دوستاني كه قصد رفتن به خواستگاري رو دارن حواسشون باشه كه حتما كسي رو كه با خودشون ميبرن به جز مادر و پدر مثل دايي و اين حرفا -ميبايد اون شخصي كه قراره توي مجلس حرف يزنه كاملا آدم سخن ور و مسلط به بيانش باشه . چون آقاي داماد كه تو اون فضا لالموني ميگيره. و اگه كسي نباشه كه بخواد خوب حرف بزنه كلاي شاخ شمشاد پس معركس.
يادتون نره ها آدم چلمنگ دنبال خودتون را نندازين ببرين كه اوضاتون اگه بد باشه بدتر ميشه.
منم از اين سخن ور خوب بهره مند بودم و خودم كه الان مدير روابط عمومي يه شركت شدم توي مجلس خاستگاري پاك حرفام يادم رفته بود .
RE: قابل توجه اونايي كه از خواستگاري ميترسن
قابل توجه آقایانی که همش غر میززن که دخترها سخت گیر و مادیاتی هستنددددددددددد
ایشالله خوشبخت باشید.
سلام
خونواده از وضعیت مالی شما، درآمدتون، نحوه تامین زندگی و... سوال نپرسیدند؟
شما گفتید جیبتون خالیه نپرسیدند رهن خونه و خرج مراسم عروسی رو از کجا تامین می کنید؟ خدا رو شکر
دوست محترم بهتون تبریک میگم که کارتون به اینجا رسیده
امیدوارم با برنامه ریزی و مساعدت شریک زندگیتون اوضاع بد اقتصادیتون رو سامان بدین و از اون دسته افرادی نباشین که منتظر باشین با ازدواج معجزه ای در وضعیت اقتصادیتون رخ بده
سلام
تبریک می گم. آفرین بر شما که این شجاعت را داشتید. خواهش می کنم بیشتر توضیح بدید که برادران عزیزی که از خواستگاری می ترسند، ببینند خبری نیست.
امیدوارم خیلی خیلی خوشبخت شید.
سلام دوست عزيز
بسيار بسيار بسيار بهتون تبريك مي گم .... ان شاالله مابقي كارها هم به سادگي براتون رفم بخوره و وضعيت مالي و غيره هم اگر اوستا كريم بخوادحتما بهبودي خواهد يافت و بهر حال خدارا شكر كه بالاخره اين شجاعت را داشتيد :104:
موفق باشيد در همه گامهايي كه در زندگي برمي داريد ... شايد بهتر باشه كه در مورد مواردي كه سوالاتي كه پرسيديد و پرسيده شد براي اينكه بقيه از تجارب شما در اين زمينه استفاده كنند يه ريزه توضيح بدين ...