RE: هووی مرد!!! کمک کنید...
عزیزم سلام
سعی کن این موضوع رو مرتب جلوش تکرار نکنی؟ سعی کن بیشتر توی خونه به خودت برسی و حرفهایی بزنی که دوست داره.
موفق باشی:72:
ارزوی عزیز
سعی کن انقدر نسبت به این قضیه حساس نباشی.
اول چند سوال؟
چند سال است ازدواج کردین؟
زمانی که شوهرت در بیرون از خانه میگذراند طولا نیست؟
بیشتر در باره ی روابطتون توضیح بده تا دوستان بهتر راهنمایی کنند.
عزیزم اینم در نظر بگیر یک انسان هم به دوست نیاز داره هم همسر این تو هستی که نقش ات را میتوانی پر رنگ تر کنی.
عزیزم باید از اینکه شوهرت دوستی دارد که می تواند لحظه های دلتنگی اش را با وی پر کند خوشحال باشی .
و این دوست شده همه کس شوهرت و....
چرا خودت را بی دلیل ناراحت می کنی . ناراحتی شما از وجود و حضور این دوست و یار همسرت نیست . بلکه از تفاوت شخصیتی است که شما در آن بی تاثیر نیستید . به جای حسودی به دوست همسرت و رابطه این دو نفر . عزیزم برو بنشین و کلاه ات را با خودت قاضی کن و ببین چه چیزی باعث شده که همسرت به یک دوست و همکار همجنس اینچنین پناه ببرد و بخواهد با این آقا ساعتها وقت بگذراند و این آقای دوست چه خلایی از خلا های همسرت را پر می کند که تو بلد نبودی که پر کنی .
موفق باشی ویونا جان
یک نکته: از نظر جنسی رفتارهای همسرتون رو توضیح بدین.
اگر نرمال هستند......این هم از اون بدبینی که چه عرض کنم.....فرابدبینی های زنانه!!!:160:
[font=Courier]بابا اسیر که نگرفتی چه اشکالی داره گاهی بره بیرون با دوستاش ..عزیزم زیادی حساس نباش یه وقت دیدی رفت سراغ یه هوی خانم ها ..خلاصه حواست باشه ...بقول جبران خلیل جبران که میگه ..از عشق برای هم بند نسازید ..بگذارید هر یک ازادی خود را داشته باشن ...شما هم گاهی با دوستانت برو بیرون ببین چقدر انرژی میگیری ...
بابا جان اسیر که نگرفتی ...شوهر کردی ...شما هم گاهی با دوستانت برو بیرون انرژی بگیر بیا سر خونه زندگیت اینقدر الکی ... به اون بنده ی خدا گیر نذه ..یه دفعه دیدی رفت برات یه هوی خانم اورد ..ها ..حالا از ما گفتن بود ...
از همه دوستان ممنونم:
سپيده عشق عزيز 2 ساله كه ازدواج كرديم چون دوستش همكارشه فقط ساعتهاي كاري باهم هستند گاهي هم چند ساعت بيشتر.
ani عزيز دوستش خيلي شاده و اهل خندست اما من نمي تونم الكي بخندم و نمي تونم شوخ طبع باشم و ديگه نمي دونم دوستش چي كار مي كنه؟؟؟؟
از نظر جنسي هم روابطمون خوبه...
arezo5566
عزيز سعي كن با حساسيت بيش از حد همسرت رو جريح تر نكني...نميدونم در جريان زندگي من هستي يا نه؟شايان هم دوستي به اسم رحمان داشت كه سكان زندگي رو از دست شايان گرفته بود و مشكلات زيادي براي من به وجود آورد.
دوست خوبم سعي كن همسرت متوجه حساسيت شما نشه چون ناخواسته بيشتر سمت دوستش ميره،اگه يه كم سياست داشته باشي ميتوني يه خورده رابطه اونها رو با هم كمتر كني! بهتر نيست يه خورده شادتر بشي يا به قول خودت الكي بخندي؟
فقط يه خواهش دعوا نكن كه نتيجه عكس داره.
ارزوی عزیز
گاهی بعضی از مرد ها اندکی پس از ازدواج چون احساس میکنند به قول خودشون اسیر شدن روی رفتار و تفریحیات دوستان مجردشون حساس می شن.ودوست دارند بعضی از اوقات را با انها بگذرانند.
زیاد جدی نگیر و موضوع را برای خودت بق رنج نکن.از زندگیت لذت ببر.
سعی محیط خونه را خیلی شاد تر کنی.
الکی بخند همون طور که شوهرت دوست داره باش.
درضمن میتوانی در پرتو امنیت درونی با توانمندی رفتار سکان زندگی را در دست بگیری.
موفق وپیروز باشی.
به نظر من هم آرزو زيادي داره شلوغش مي كنه.
لازم نيست خيلي نگران باشه؛ فقط مطمئن باشه خداي نكرده رفيق ناباب نباشه، بچه رو به انحراف بكشونه !!!!