RE: عشق به فردی غیر از همسر
با سلام، ورودتون رو به تالار خوش آمد مي گم. راستش با خوندن مطلبتون به ياد سريال "در پناه تو" افتادم ...
اما چند تا مطلب رو اگه بيشتر توضيح بدبن، بهتر ميشه راهنمايي تون كرد، مثلا:
1. رابطه شما با فرد مورد علاقه تون و نامزدتون چطور رابطه اي بوده؟ همكلاسي؟ انجام پروژه هاي دانشجويي مشترك؟ رابطه دوستي؟
2. فرد مورد علاقه شما تا حالا هيچ ابراز علاقه اي نسبت به شما كرده؟ راجع به ازدواج شما نظري داده؟ آيا اگه ازدواج نمي كرديد به خواستگاري شما مي آمد؟
3. آيا فرد مورد علاقه شما از علاقه شما آگاهه؟
4. شما كه گرفتار يك عشق (احتمالا يك طرفه) بوديد چرا تصميم به ازدواج گرفتيد؟
شما که این یکی پسر نمیخواستی چرا باهاش عقد کردی!!!؟؟؟عجیبه هاااا
1. ما هم کلاسی بودیم و بعضا پروژه های دانشجویی هم داشتیم.
2. ابراز علاقه اش خیلی محدود بوده، و در مورد ازدواج ما نظر مبهمی داشته. خودم فکر می کنم اگه ازدواج نمی کردم، می اومد.
3. نمی دونم.
4. اشتباه کردم. زود تصمیم گرفتم.
فکر می کنم مورد من خیلی شبیه سریال در پناه تو باشه. مخصوصا اینکه اون فرد فداکاری کرده و احتمالا خیلی امیدوار بوده من پاسخ رد به نامزدم بدم.
این فکرا داره دیوونه ام می کنه.
شما بايد تصميم خيلي مهمي بگيريد. پيشنهاد مي كنم حتما به يه مشاور هم مراجعه كنيد.
يه انتخاب و تصميم عجولانه .... !!!
1. به احتمال زياد، در مورد عشقتون هم عجله كرديد و چه بسا اگه با اون هم ازدواج مي كرديد پشيمون نمي شديد؟؟
2. بالاخره يه نكات مثبتي توي همسر فعلي شما هست كه اونو قبول كرديد.
3. لبخندها و ارتباطاط گرمتر از طرف پسرها به هيچ عنوان ابراز تمايل براي ازدواج نيست و نبايد پايه زندگي تون رو بر اساس توهمات شخصي خودتون خراب كنيد.
4. با طلاق گرفتن، از چاله در مي آييد و به چاه مي افتيد. (هر چند اگر عشق شما مانع از رسيدن به زندگي شما بشه و همسرتون رو از داشتن يك همسر خوب محروم كنه، چه بسا جدايي بهتر باشه)
5. به همسر خودتون توجه كنيد، روي نكات مثبت اون تمركز كنيد و در ذهنتون اونا رو اغراق آميز تصور كنيد. سعي كنيد عاشق همسر خودتون بشيد، خودبخود فكر فردي كه الان مورد علاقه شماست از ذهنتون خارج ميشه.
6. يادتون نره كه شما با ازدواجتون، تعهدات اخلاقي و عملي زيادي رو قبول كردين، سعي كنين به اونا پايبند باشيد. اين موضوع شرافت انساني شما رو نشون ميده، انسان بودن شماست كه ارزش داره. اگه واقعا شما درگير يه عشق پاك هم شده باشي، با وفاداري به همسرت، مطمئن باش كه خدا كمك مي كنه كه با اين مساله كنار بياي.
در پايان باز هم بهت توصيه مي كنم به يه مشاور خوب مراجعه كني.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahar80
.. ولی من عاشق یکی دیگه از بچه های دانشگاه بودم. فکر می کردم من رو نمی خواد.
حالا از کجا فهميديد شمارو مي خواد؟؟
اجازه ورود افکار منفي وشيطاني رو به خودتون نديد. پايه هاي زندگيتون رو از ابتدا براساس واقعيتها پي ريزي کنيد.
بانظرات Mostafun موافقم
توصیه های mustafun خیلی خوب و ارزشمنده، مخصوصا مورد ششم.
ولی باور کنید این کار خیلی سخته، هر روز که از خواب پا می شم سعی می کنم این چیزا رو به خودم تلقین کنم. نامزدم رو دوست داشته باشم، از خدا خیلی می خوام که کمکم کنه و همیشه به خودم میگم اگه خودخواه نباشم و مثل یه آدم شریف تصمیم بگیرم حتما خدا کمکم می کنه و یه جای دیگه برام جبران می کنه.
ولی باور کنید خیلی سخته، اینا فقط تو حرف ساده است. اگه جای من بودید می دیدید که چقدر سخته. آخه من به خاطر موقعیت کاری مشترک و همچنین دوستی نامزدم با اون پسر،
همیشه باهاش در تماس هستم. همیشه در موردش صحبت هست. چون یکی از صمیمی ترین دوستهای نامزدمه.
در ضمن من مطمئنم هیچ وقت از ازدواج با عشقم پشیمون نمی شدم. من اون رو خوب میشناختم و ایده آل ترین فرد برای من و مطابق با همه معیارهای من بود.
BABY عزیز من الان دیگه مطمئن نیستم من رو می خواد یا نه، یه جورایی مطمئنم که یه زمانی من رو می خواسته (این موضوع خیلی من رو اذیت می کنه)، ولی الان دیگه ممکنه فراموش کرده باشه یا با این قضیه مه من دیگه ازدواج کردم کنار اومده.
من به یه مشاور هم مراجعه کردم، با دیدن اوضاع روحی من گفت بهتره از نامزدت حلالیت بطلبی و ازش جدا بشی، ولی اصلا منتظر نباش اون یکی بیاد سراغت.
آخر راه حل بود....
سلام
خواهر خوبم آدم که با حدس و گمان زندگیه قشنگش رو بهم نمی ریزه گلم
اگه بزنی زیر همه چیز و بعدش بفهمی اشتباه فکر می کردی می دونی چه فاجعه ایی میشه
همه چیزو از دست می دی
دختر خوب نامزدت با یک عشق پاک تورو دوست داره پس با این فکرهای بیهوده اون عشق پاک و از بین نبر و هم به خودت و هم به اون بنده ی خدا ضربه نزن
قسمت تو همین چیزیه که خدا جلوب پات گذاشته اگه قسمتت اون فرد بود خدا خودش تورو به اون میرسوند پس سعی نکن خلاف جهت رودخانه شنا کنی
موفق و پیروز باشی گلم :72:
سحر عزیزم
نوشته هات برای من آشناست
خیلی سخته آدم عشق(دوست داشتن اولین فرد) اولشو فراموش کنه
اما میشه!
میشه فراموش کرد
ارتباطتو باش کم کن
جایی که هست نرو
سعی کن وقتی حرف اون پیش میاد بحثرا عوض کنی
با وجود همه اینا
اگه بازنتونستی فراموش کنی
به نظر من
نه خودتوآزار بده نه همسرتو
اما فکر عاقبتت هم باش
فکر اینکه هر دو را از دست بدی
:203: برات دعا می کنم
بهترین راه را خدا جلو پات بذاره
سلام
خيلي متاسف شدم وقتي ماجرات رو خوندم.
عزيزم به خودت بيا پرده هاي نديدن و ناسپاس بودن رو پاره كن به همسرت نگاه كن
مواظب باش ما هميشه در معرض امتحانات الهي هستيم .مگه تو كي هستي كه به خودت اجازه مي دي به همسرت خيانت كني ... آره خيانت هر لحظه كه تو به اون پسره كه معلوم نيست تو ذهنش چي بوده وچي هست فكر كني داري خيانتي هزار بار بدتر از خيانت جنسي به همسرت مي كني .خواهش مي كنم موضوع رو رومانتيك نكنيد يه سريال در پيت مال 15 سال پيش رو نكن معيار واقعيت و زندگيت . عاشق واقعي اونيه كه مثل مرد اومده جلو و خواستگاري و عقد و... همه اينها يعني تعهد يعني داره مي گه من مرد زندگي ام.
عزيز دلم گاهي اوقات اين چيزي كه مااسمش رو عشق مي گذاريم عشق نيست خودخواهي و طغيانگري اين شيطانه كه اون رو براي ما زينت مي ده.... به خودت بيا
اگه همسرت بفهمه ديگه هيچوقت تا آخر عمر عشقش مثل روز اول نمي شه .
برام بنويس از كجا مطمئني كه اون عاشقت بوده تا بيشتر روشن بشيم
مي دوني چيه اميدوارم ناراحت نشي گاهي لازمه ادم تو گوشه خودشه بزنه تا از خواب و رويا و توهم بيدار بشه.