جالب ترين اشتباهات مهندسي
چند وقت پيش بود كه :305:خبر به هم نرسیدن پلی در شمال کشور سر و صدا های زیادی به پا کرد. اون پل که به قول خودشون پر هزینه ترین پل رو گذر کشور بوده از دو سمت به هم نزدیک شده اما نیم متر اختلاف باعث شده دو سمت پل به همدیگه نرسند و لابد باید از روش پروازاستفاده کنند. این اشتباهات هم دست کمی از اون اشتباه نداره .یک مهندس چند سال درس میخونه؟:P :72:
اين هم ادامه ي تصاوير
اين هم ته مانده ي تصاوير ::72:
اين هم گل سر سبد تصاوير كه از قلم افتاد ! ديگه نوبرشه !!!!:D آدم نميدونه بخنده يا گريه كنه :54:
http://www.asriran.com/files/fa/news...106403_587.jpg
RE: جالب ترين اشتباهات مهندسي
ممنون زیبا بود::104:
امان:302: از دست این مهندسین:303: مخصوصا عمرانی ها:305: که خودمم یکوشونم....:73::73::73:
به: جالب ترين اشتباهات مهندسي
چه جالب....ممنون رویا جان..
خوبه رشته ما مهندسی نیست
به: جالب ترين اشتباهات مهندسي
واي خيلي جالب بود مرسي از اينهمه دقت ...
با مهندسها شوخي نكنيد :
يک برنامهنويس و يک مهندس در يک مسافرت طولانى هوائى کنار يکديگر در هواپيما نشسته بودند. برنامهنويس رو به مهندس کرد و گفت: مايلى با همديگر بازى کنيم؟ مهندس که ميخواست استراحت کند محترمانه عذر خواست و رويش را به طرف پنجره برگرداند و پتو را روى خودش کشيد. برنامهنويس دوباره گفت: بازى سرگرمکنندهاى است. من از شما يک سوال ميپرسم و اگر شما جوابش را نميدانستيد ۵ دلار به من بدهيد. بعد شما از من يک سوال ميکنيد و اگر من جوابش را نميدانستم من ۵ دلار به شما ميدهم. مهندس مجدداً معذرت خواست و چشمهايش را روى هم گذاشت تا خوابش ببرد. اين بار، برنامهنويس پيشنهاد ديگرى داد. گفت: خوب، اگر شما سوال مرا جواب نداديد ۵ دلار بدهيد ولى اگر من نتوانستم سوال شما را جواب دهم ٥٠ دلار به شما ميدهم. اين پيشنهاد چرت مهندس را پاره کرد و رضايت داد که با برنامهنويس بازى کند.
برنامهنويس نخستين سوال را مطرح کرد: «فاصله زمين تا ماه چقدر است؟» مهندس بدون اينکه کلمهاى بر زبان آورد دست در جيبش کرد و ۵ دلار به برنامهنويس داد. حالا نوبت خودش بود. مهندس گفت: «آن چيست که وقتى از تپه بالا ميرود ۳ پا دارد و وقتى پائين ميآيد ۴ پا؟» برنامهنويس نگاه تعجب آميزى کرد و سپس به سراغ کامپيوتر قابل حملش رفت و تمام اطلاعات موجود در آن را مورد جستجو قرار داد. آنگاه از طريق مودم بيسيم کامپيوترش به اينترنت وصل شد و اطلاعات موجود در کتابخانه کنگره آمريکا را هم جستجو کرد. باز هم چيز بدرد بخورى پيدا نکرد. سپس براى تمام همکارانش پست الکترونيک فرستاد و سوال را با آنها در ميان گذاشت و با يکى دو نفر هم گپ ( chat ) زد ولى آنها هم نتوانستند کمکى کنند.
بالاخره بعد از ۳ ساعت، مهندس را از خواب بيدار کرد و ٥٠ دلار به او داد. مهندس مودبانه ٥٠ دلار را گرفت و رويش را برگرداند تا دوباره بخوابد. برنامهنويس بعد از کمى مکث، او را تکان داد و گفت: «خوب، جواب سوالت چه بود؟» مهندس دوباره بدون اينکه کلمهاى بر زبان آورد دست در جيبش کرد و ۵ دلار به برنامهنويس داد و رويش را برگرداند و خوابيد .........
واي كه چه قدر خنديدم
منم يكي از نبوغ دنياي معماران هستم!1
سلام
جالب بود.
اينا خيلي خوبن كه مشخصن
اشتباهات برق خيلي بده كه تا ضرري نرسونه مشخص نمي شه!
مثلا تا يكي رو برق نگيره يا يه منطقه از بار نسوزه كه كسي باخبر نميشه!
موفق و شاد باشيد.
ياعلي:72:
خيلي باحال بود منم كلي حنديدم
سلام مهربونا، خیلی ممنونم منم بهرمند شدم.
اما متاسفانه باید بخندیم.
سلام
خیلی با مزه وجالب بود.:73: