پیشنهاد تا زمان بهبود وضع تالار
با عرض خسته نباشید به جناب سنگ تراشان عزیز به خاطر زحمتها و الطاف بی دریغشون برای بهبود وضع تالار.
همون طور که ایشون هم فرمودند تا زمان بهبود هر سایتی مشکلات غیر قابل اجتناب هست.
یکی از این مشکلات مشخص نبودن اسامی کاربری افرادیه که پست ارسال می کنند. من پیشنهاد می دم کسایی که می خوان فعلا اسامیشون(اسامی کاربری) رو در انتهای امضاشون بیارن.
ممنونم.
sorena_Arman
RE: پیشنهاد تا زمان بهبود وضع تالار
پیشنهاد خیلی خوبی دادید . من که در این چند روز هر مطلبی که برایم جالب بود مجبور بودم روی اعتبارکلیک کنم تا بفهمم کی چی گفته . پیشنهاد شما کار را ساده می کند .
سلام
وقتی آرمان به من خبر داد که تالار باز نمیشه !!! گفتم : حاج آقای سنگتراشان یک کارهایی رو داره انجام میده !
می دونم که صفحات پی اچ پی مشکلات خاص خودشو داره و اگر کسی سر تزش در نیاره به مشکل بر می خوره !
به آرمان گفتم که در صورت خواستار بودن مدیر ، حاضر به همیاری (مانند زمان های گذشته ) هستم و حتی قول می دهم تالار رو به جام حهانی هم ببرم D:
.در کل اوضاع یکی کم در حال تغییر و تحول است .....
امید به بهتر شدن .
Lord.Hamed
خدارا شکر که این همه جوان با استعداد و اگاه به علوم روز در تالار وجود دارد . به وجود تمامی شما نازنین برادر ان و خواهران با سوادم افتخار می کنم . آفرین .
آنی
ممنون آقای سورنا - ارمان ...چه پیشنها د خوبی...
آگرین
سلام و صبح همگي تون بخير و سلامتي
واقعا ممنونم از پيشنهاد خوبتون واقعاكار ساز و چاره گشا بوده جناب سورنا- آرمان اميد به بهبود سريع وضعيت تالار و ارتقاء سطح آن روز خوبي داشته باشيد همه تون
sayehhaye_mah