RE: كمك فوري تو انتخاب...
عزیزم خیلی دلم می خواست در این اقتصاد بیمار مملکت توانایی شناخت داشتم و می توانستم یاری ات دهم ولی متاسفانه با توجه به بیماری اقتصادی ایران قادر به کمک نیستم ولی امیدوارم هر راهی را که انتخاب می کنید منجر به موفقیت شود .
به: كمك فوري تو انتخاب...
اون اطراف خوار بار فروشی هست ؟ اگر بتونید خوار وبار ( روغن و رب و ماکارونی و چای و ...) از بازار و عمده فروشها بخرید و اونجا با قیمت مناسب بفروشید خوبه . کسادی نداره و سودش هم خوبه . فقط نباید نسیه بدید .
سلام بنده نمی توانم ریاد کمک کنم زیرا در زمینه اقتصاد اطلاعات چندانی ندارم ولی نظرم را می گوییم..
1:::توجه کنید که کار شریکی مشکلات خودش را دارد ....اغلب کسانی که با هم شریک هستند حتی (پدر و فرزندی] دچار مشکل و اختلاف می شوند.....و اینکه چون سه نفر شریک هستند بنظر من صلاح نیست...در ضمن بازار پوشاک هم زیاد خوب نیست..
2::اگر مغزه را هم اجار دهید نمی صرفه....
3::خوب فروش کاشی هم با این بازار بد و نسیه .....خوب نیست...
من تنها توصیه می کنم...به قول دوست عزیز"" دیجیتال" خوربار فروشی راه بیاندازید.....ولی اگر نسیه دهید اصلا صرف نمی کند..
یا اگر می توانید فس فود بزنید...غذاهای حاضری....پیتزا..ساندویج..
موفق باشید..
سلام به دوستان خوبم
بايد بگم اطراف خانه ما اين مغازه ها رو داره
1)نانوايي2تا
2)سوپر ماركت 3تا
3)ساندويچي
4)شركت تعاوني
5)آژانس
6)قنادي
7)نجاري
8)مشاوراملاك
9)تربار فروشي اونم 2تا
10)پرده سرا
11)موسسه قرض الحسنه
12)كباب سرا
13)لوازم برقي
البته يه قصابي داشت كه طرف يك مدت بود بعد رفت داخل شهر مغازه زده
ديگه نميدونيم چه مغازه اي بزنيم
لطفا فكر خوبي داريد بگيد
سلام
به نظر من برادر و همسرت جدا از هم کار کنند خیلی بهتره همیشه بین شرکا اختلاف هست و کسی هم که شریک نداره بهتر پیشرفت میکنه.
اگه مغازه رو خودتون بچرخونید سود بیشتری خواهید داشت. در مورد کار اول باید شرایط و موقعیت محلی که هستید رو بررسی کنی؟ مثلا: آیا افراد بومی بیشتر ساکن هستند یا مسافر و توریست هم هست؟ افرادی که اون جا زندگی میکنند بیشتر چه سن و سالی هستند؟ تقاضا برای چی بیشتره؟ کالای ضروری خاصی در منطقه ای که هستی مورد نیاز باشه؟ کالاهای لوکسه بازارش چه طوره؟ و. . . بعد از بررسی شرایط میتونی یه شغل خوب پیدا کنی.
ظاهرا مغازتون بزرگه اگه هست، میتونی چند کالا بیاری؟ مثل فروشگاه های بزرگ که هم خوار و بار دارند و هم پوشاک و . . .
من فکر میکنم مشاغلی که با نیازهای خانم ها سر و کار دارند پر درآمد تر هستند مثل پوشاک زنانه، لوازم آرایشی و بهداشتی، لوازم خانه و آشپزخانه و . . .
تبلیغات مداوم فراموش نشه. منظورم این نیست که زیاد هزینه کنید منظورم اینه که هر چند وقت یکبار خودتون رو به مردم یادآوری کنید حتی اگه مشتری هاتون کم نشده.
بهتره اجناستون علاوه بر قیمت مناسب کیفیت خوبی هم داشته باشه تا مشتری راضی باشه، مشتری که راضی باشه خودش یه تبلیغه یعنی شما رو به اطرافیانش معرفی میکنه.
مدیریت و حسابداری خوب فراموش نشه.
در مورد طلبهاتون اگه از بدهکاران آدرسی چیزی داری میتونی قانونی عمل کنی.
نسیه نده مخصوصا رقمهای کم چون سود زیادی نداره اما تقاضاش زیاده، اگه خواستی نسیه بدی حتما چک بگیر اونم چک خود طرف رو نه چک مشتریش رو.
سعی کن تو منطقه خودتون خاص باشید یعنی کالاهاتون تو کمتر مغازه ای پیدا بشه و بنجول و قدیمی نباشه. تنوع کالا رو فراموش نکن که خیلی مهمه یعنی بتونی کلیه نیازهای مشتریتو برطرف کنی، نه اینکه مجبور بشه بقیه نیازش رو از جای دیگه تهیه کنه.
اول خوب تفکر و تحقیق کن بعد به خدا توکل کن مطمئنا موفق میشی.
موفق باشی.
یکی از مشاغلی که احتیاج به سرمایه زیاد برای شروع نداره مرغ فروشی هست تا حدودی که اطلاع دارم روال کار به این صورت هست که معمولا در قبال تحویل کالا چک چند ماه می دهند و تا موعد چک کالا به فروش رفته سوپر مارکت هم می تونه گزینه خوبی باشه مهم نیست که 3 تا سوپر مارکت در اطراف خودتون هست من در یک خیابان 5 سوپر مارکت هم دیدم مهم سرویس دهی مناسب هست نانوایی هم درآمد خوب و نقدی دارد مشروط به اینکه بتوانید امتیاز نانوایی را بگیرید این 3 شغل (مرغ فروشی -نانوایی-سوپر مارکت ) به دلیل اینکه نیاز مردم هست درآمد نقدی دارد همه تقریبا هروز از نان استفاده می کنند اما پوشاک چندین ماه یکبار .خود شما اگر بتوانید در حرفه آرایشگری مهارت کافی بدست بیاورید درآمد فوق العاده عالی دارد .
موفق باشید.
به نظرم ، با اجناس امانی کار بزنید .
[align=justify]بازم سلام
ميدونيد آخر چه كار ميخوايم بكنيم
چون مغازمون بزرگ هست و 3قسمت داره يعني 3تا در داره و با 2كنتور جدا قراره يك قسمتو بديم اجاره و يك قسمتو نامزدم مغازه خياطيشو بياره اونجا و يك قسمت ديگه هم همون پوشاكو بزنيم كه داداشم و نامزدم با هم كار كنن البته ميدونم كه گفتيد شريكي اصلا خوب نيست اما تا اونجايي كه شناخت پيدا كردم از نامزدم و داداشمو هم ميشناسم اينه كه جوري نيستن كه بخواد مشكلي پيش بياد
نامزدم ميگه من هدفم اينه هم شما از اين اوضاع بد بيرون بيايد هم منم بتونم كاري بكنم دعا كنيد دوستان كه همه چيز خوب پيش بره :203: [/align]