سلام
من يه دخترم و تجربه هاي متقابلم رو در رابطه عاطفي با جنس مخالف ميگم
بدون توضيح ميرم سر اصل مطلب فقط يه نكته:
سعي كنيد از اين بحثا و حرفايي كه زده ميشه نتيجه بگيريد مثل من نباشيد كه بگيد نه و روش خوتون رو پيش بگيريد و بعد از اينكه تو زندگيه واقعي اين تجربه ها رو خوتون بالشخصه تجربه كرديد افسوس بخوريد كه چرا؟چرا از تجربه ها استفاده نكردم چرا؟چرا جلوي پاره اي مسائل رو نگرفتم و چراهاي ديگه
اولين و مهمترين موضوع :احترام متقابل
اگه جنس مخالفتون باهاتو بد برخورد كرد ا(از نظر كلامي)حتي كوچكترين بي احترامي شايد دفعه اول چشم پوشي كردن خوب باشه اما تو تتجربه شخصي من اينگونه نبود تو همون دفعه اول حتي اگر عشق اونقدر چشتون رو هم كور كرده باشه كه اين مساله رو جدي نگيريد سعي كنيد جلوي طرفتون وانمود كنيد كه بهتون برخورده و همچين رفتاري رو نمي تونيد تحمل كنيد (چشم پوشي نكنيد)درسته گفتن بخشش از بزرگانه اما بخشش براي كسيه كه بار ديگه تكرارش نكنه كسي كه اونقدر فهميده باشه كه بار ديگه تكرار نكنه همون دفعه اول هم با برخورد شما خودشو نمي كشه كنارو شما رو رها نمي كنه نه نه اشتباه نكنيد هيچ وقت جواب بي احترامي رو با بي احترامي نديد با سكوت هم نديد سعي كنيد رفتاري كنيد كه طرف متوجه بشه بگيد به زبون بياريد كه اجازه نميديد بهتون توهين بشه بهتون بي احترامي بشه به هر دليل ممكن حتي اگه شما گناهكار باشد چون اگه اولين گام بي احترامي بر داشته بشه و شما چشم پوشي كنيد دومين بار نيز تكرار ميشه اين كار به صورت مكرر تكرار ميشه و تكرار و شما هم سكوت مي كنيد تا جايي كه ديگه صبرتون لبريز ميشه و شما هم متقابلن عكسالعمل نشون ميديدو شروع مي كنيد به بي احترامي اين عمل كشيده ميشه به فحش و ... جوري كه ديگه براي شما عادي ميشه ولي ديگه احترامي بين شما وجود نداره هرچقدر هم شما عاشق هم باشيد ولي براي هم محترم نيستيد
همينطور اگر شما در مقابل بي احترامي گام اول در جواب به همونشيوه طرف مقابلتون عمل كنيدو بهش بي احترامي كنيد باز هم پردههاي احترام دريده ميشه و ديگه احترامي بين شما وجود نداره هرچقدر هم شما عاشق هم باشيد ولي براي هم محترم نيستيد
سعي كنيد همديگرو با كلمه شما خطاب كنيد اين نشون دهنده سردي رابطه شما نيست اين نشونو دهنده احتراميه كه بين شماست نشون دهنده بزرگي و منش شماست
من خودمو كوچيكتر از اوني ميدونم كه شما رو نصيحت كنم فقط تجربه خودم رو در اختيارتون ميذارم تجربه اي كه چقدر پشيمونم از اينكه چرا سكوت كردم چرا تو گتم اول سكوت كردم و چرا بعدها جلوي خودم رو نگرفتم و من هم پا به پاي اون رفتم مطمئنم اگر بار اول بهش مي گفتم حتي به زبان نرم و معمولي بدون دعوا مطمئنم مي فهميدو ديگه قطع مي كرد اما اشتباه از من بود كه چيزي نگفتم و حالا خودم بدتر از اون شدم
احترام متقابل رو به همديگه هديه كنيد:72: