-
راهنمایی کنید
سلام دوستای گلم
دلم میخواد همسرم را به یک کاری که درآن رغبت ندارد رغبتی در ایشون ایجاد کنم
محبتم وزیاد کردم زمان گفتگو را درزمان معین وبه جایی مطرح کردم نشد..یاباگوشه وکنایه بحثمونو کشوندم به موضوع موردنظرم ویا بهش گیردادم گفتم وگریه کردم خندیدم خلاصه هیجی جوابگو نبوده
چطوری آخه میشه یه مرد را به کاری که راغب نیست راضی کرد اگر کسی عملی مشابه این انجام داده ویا موفق شده خواهشا خواهشا کمکم بکنه خیلی آخه برام مهمه....درمورد مزایاش وغیره هم صحبت کردم دیگه فکرم به جایی نمیرسه !!!!:203::302:
-
به: راهنمایی کنید
-
سلام
یکم واضح تر صحبت کن خانومی
-
کاری که من ازش میخوام نه غیر شرعی هست نه غیر اخلاقی کاری هست که اکثرمردان بارغبت دنبالش میرن وانجام میدن ..کاری هست که ازعهده هم زنش وهم مردش برمیاد وازنظرمالی طوری نیست که بگی قابل نشد باشه دفعه پیش گفته بودم میخوام کمکش کنم فوقش(لیسانس) را بگیره وحالا تویه کاره دیگه ...بعضی موقع ها راضی کردن یک مرد عین بالا رفتن ازکوه قاف میمونه....
-
مشکل اینجاست که تصور می کنید چون کاری غیر شرعی نیست بباید توسط همسر شما انجام شود و ایشان باید به نحوی راضی شوند. اصلا به روحیه، علاقه و دیدگاه ایشان توجه می کنید و اینها برایتان مهم است؟ یا اینکه اینکار غیر شرعی و غیر عرفی نیست کافیست؟
-
سلام
عزیزم ادامه تحصیل دادن یه چیز شخصیه و تا زمانیکه خود فرد نخواد شما نمی تونی به زور وادارش کنی ادامه تحصیل بده
شاید الان تو شرایطی نیست که بخواد ادامه تحصیل بده و اگر شما بیش از پیش بهش اصرار کنید این تعبیر براش بوجود می آد که شما شخصیت فعلیش رو دوست ندارین و می خواین که این چیزی که الان هست نباشه
نزار همسرت فکر کنه از شرایط الانش راضی نیستی و می خوای که عوضش کنی
بزار خودش بخواد
-
فكر كنم اگه دقيقا بگين ازش مي خواين گه كاري انجام بده، راحت تر بشه راهنمايي كرد.