گلایه از تمامی اعضاء سایت
با سلام
یک گلایه از تمام اعضا داشتم و اون اینه که اگر آیدی من به جای رضا مورچه مینا مورچه یا نازنین مورچه یا نرگش مورچه و... بود همه حس مشاوره شون گل میکرد و جواب راهنمایی من را میدادند و این گله رو باید از پسران عضو سایت کرد که خانمی که یک سوال میکنه 1000 نفر بازدید کننده دارد و من که پسرم 42 بازدید و یک مشاوره از شما میخواستم که فکر نکنم وقت شما رو بگیره .
این دفعه باید یک آیدی دخترونه بسازم که هم شما مشاوره شوید
خدانگهدار
RE: گلایه از تمامی اعضاء سایت
سلام بر دوست عزیزم....
بله....ما انتقادهای سازنده را با دل و جان می پذیریم....ولی من تازه الان می خواستم تاپیک ها رو مشاهده کنم و نظر بدم.....
دوست عزیز وقتی تاپیکی بی جواب می مونه دلیل این نیست که اعضا تالار به آن سوال توجهی نمی کنند .....
شما ناراحت نشوید در کدام مورد ما شما را راهنمایی نکرده ایم...لینکش را بیاورید لطفا تا اقدام شود....
فکر کنم دانستم کدام لینک....ولی من اولین کسی بودم که شما را رهنمایی کردم....و وقتی شما جواب سوالم را دادید ......در واقع خودتان جواب را می دانستید و در پست دومتان به خوبی به آن نکات اشاره کردید.. بنده هم دیگر توضیح بیشتر را صلاح ندیدم....
این تاپیک را هم باید در قسمت پیشنهاد و انتقادها مطرح می کردید...
بنده باز هم در حد توان راهنمایی می کنم..
با سلام خدمت دوست عزیز نقاب
با تشکر از پاسخ شما من در تاپیک قبل میخواستم بگم که غیر از شما هیچکی از اعضاء راهنمایی نداد و منظور من شما نبود چون شما جواب تاپیک اولم را دادید و بین این همه عضو فقط شما راهنمایی کردید در صورتی که این همه عضو وجود دارد و هرکس میتوانسن راهنمایی خود را انجام دهد ولی این یک واقعیت دارد که تاپیک هایی که مربوط به دوستی با جنس مخالف یا *** است و یا تاپیک هایی که سوال کننده آن دختر هستند بیشتر بازدید و پاسخ داده میشود در در این سایت بلکه در سایت تبیان هم همینطور است .
این یک واقعیت است البته جای تشکر داره باز شما راهنمایی انجام دادید و از شما متشکرم
این امر دلایلی واضح دارد که به آن اشاره کردید! با واقعیات کنار بیایید.
سلام reza_morcheh
من از وقتي كه ثبت نام كردم سعي كردم تاپيكها رو در حد توان بررسي كنم اما چند روزيه كه سرماخوردگي نسبتا شديدي گرفتم و بدين جهت عذر ميخوام.
سلام دوست عزیز
من نیز تایپیک شما رو خوندم البته بعد از راهنمایی آقای نقاب و جواب شما به ایشان راه حلی به ذهنم نرسید.
اما در مورد اینکه میگین اسمتون پسرانه است و به تایپیکا با اسم دخترونه بیشتر پاسخ داده میشه مخالفم چون اسم من دخترونه ست و تایپیکهام یا بی جواب میمونه یا بعد از چند روز بهشون جواب میدن.
سلام دوست گرامی
آیا عدم انتخاب عنوان مناسب دلیل اصلی مشکل شما با این سایت نیست؟
فکر میکنم این یک واقعیت است که در فرهنگ ما جا افتاده که خانمها معمولا"بیشتر مورد توجه ،حمایت میباشند چون همیشه مشاوره را ما نوعی کمک میدانیم و مردها معمولا" در انتخاب کمک به فردی کسی که ظاهرا" ضعیفتر است را کمک میکند و این فرهنگ غلط که خانمها ضعیفترند باعث اتنخاب آقایان است و از آن طرف خانمها هم در انتخاب کمک کردن همجنس خود را ارجعتر میدانند و بدین ترتییب این وضع است که تایپیک دخترانه مورد توجه بیشتر است .شما اگر در خیا بان هم مشگلی برایت پیش بیاید مثلا"زمین بخوری شاید فقط بعضی بخنند و بندرت کمکت کنند ولی اگر خانمی بیفتد تمام خیابان برای کمک جمع میشوند!یک خاطره :
با ماشینم مثل بچه آدم از تقاطع در حال عبور بودم که ناگهان تکان سختی خوردم دیدم یک خانم راننده از فرعی به قسمت چرخ عقب ماشینم زده و قالپاق را شکسته پیاده شدم گفتم خانم چرا دقت نمیکنی؟ دیدم دهها آقا به سمت من هجوم آوردند که خانم محترم را ناراحت نکن این قاپاق چه ارزشی دارد (حدود 20000پولش را دادم )وهمه جمع شده بودند وخانم را دلداری میدادند ولی یک نفر با اینکه خانم مقصر بود طرف من نبود !!ناچار گذشت کردم ودیدم همه دور ماشین خانم در حال گفتگو هستند و منهم سری تکان دادم و رفتم !
ای بابا بچه ها که خیلی تحویلت گرفتند سه تا موضوع زدی اونم که اکثر جوابتو دادند ناشکری نکن آقا رضا
بعدشم حالا یه جا پیدا شده طرف ما خانوما رو میگیرند شما اقایون نذارید (ای حسودا )
سلام به آقای رضا
اینجوری قضاوت نکنین ربطی به دختر و پسر نداره .
من یکی تا حالا فقط یک بار اسم شما رو دیدم .اما الان در خدمتم بگین مشکلتون چیه تا اگه تونستم جواب بدم اگر هم نتونستم که حداقل سلام و یه عذرخواهی می کنم .
یا علی