+آیا داشتن دوست دختر باعث پایین آمدن ایمان میشه ؟
سلام خدمت دوستان
تشکر میکنم از مدیران سایت بابت سایت خوبی و با نهایت همدردی درست کردن برای جماعت جوان ایرانی
سوالی که داشتم :
بنده یک پسر 24 ساله هستم / تا الان دوست دختر نداشتم / بیشتر به این خاطر دنبال دوست دختر نرفتم چون بنظر شخص خودم دختر جماعت خیلی خیلی حساس تر از پسر ها هستن و ممکنه در رابطه ضربه ای بخورن
ناگفته نمونه هیچ مشکل برقراری ارتباط با جماعت دختر ندارم / از لحاظ تیپ و قیافه هم خداروشکر میکنم که خوبم و خیلی ها علاقمند به بودن با من
از طرف دیگه چند وقتیه مشکل دینی هم با این قضیه برام بوجود اومده و یکی از دوستای بنده میگه داشتن دوست دختر باعث کاهش ایمان میشه / حقیقت بعضی اوقات خودم هم علاقمند به برقراری ارتباط میشم ولی میمونم که سر آخر چی از این ارتباط حاصل میشه
اگر مطلب مونده ای از طرف من مونده که نگفتم خوشحال میشم بگید تا بگم
RE: آیا داشتن دوست دختر باعث پایین آمدن ایمان میشه ؟
سلام دوست عزیز
ضمن خوشامدگویی به شما قبل از هر چیزی ذکر یک نکته ضروری هست که اینجا هر شخصی که نظر میده بر اساس تفکرات و شخصیت و محیط زندگی و کلا بگم بر اساس دیدگاه خودش و تجربیات خودش نظر میده بنابراین می بایست دقت کنید که آن نظری که بیشتر با روحیات شما سازگار هست را قبول کنید.
از نظر من در ایجاد هر نوع رابطه ای می بایست هدف مشخص باشه. منظورم از این مطلب این هست که شما پیش خودت تصور کن که با چه هدفی می خوای دوست دختر داشته باشید؟ نهایتا فقط ایجاد ارتباط و صحبت کردن و تفریح مد نظرت هست؟ یا چیزای دیگه؟
زمانی که هدفت مشخص شد اون موقع میتونی جهت گیری کنی و اون دختر خانمی که هدفش با شما یکسان هست را انتخاب کنی.
اما در رابطه با ایمان هم باز به خود شخص بستگی که هدفش از ایجاد این ارتباط چی باشه.
پیروز باشید:72:
سلام
لطفا برای سئوالات شرعی به سایت هایی که به همین منظور متخصصینی دارند مراجعه فرمائید مثل سایت تبیان.
اینجا ارتباطات دختر و پسر از نظر تاثیری که می تواند روی مسائل روان و موفقیت و زناشویی و زندگی آنها بگذارد مورد ارزیابی قرار می گیرد که ما مقالات مفصلی در بخش مشاوره ازدواج در این مورد آورده ایم.
من به ایمان کاری ندارم سعی کن با دوستیه بی هدف و سرکار گذاشتن دخترها انسانیتت رو زیر سئوال نبری
دوست خوبم سلام...پیشنهادی دارم::شما که تا الان دوست دختری نداشتید و تا حال نیز بدون داشتن رابطه ای و بدون وابستگی نیز توانسته اید از زندگی لذت ببرید ...از این به بعد هم خواهشن به همین منوال ادامه دهید.....
در ضمن داشتن دوست دختر باعث ضعف ایمان نمی شود ...اگر توان درک رابطه صحیح را داشته باشیم...
سلام
شما میتونید به این سایت مراجعه کنید
سایت پاسخگویی به سوالات دینی ---------------> www.pasokhgoo.net
سلام،دوست عزیز خیلی جالبه که اینقدر سطح ایمانت برات مهمه،تبریک!!:104:
ولی دوست عزیز به نظر من حتی اگر بحث دینی این موضوع را از کنار بگذاری باز هم داشتن دوست دختر با معانی موجود مشکل داره،یک بار خودت جای اوون خانوومی بگذار که قراره با شما یک روزی ازدواج کنه،ایا اون دوست داره همسرش با خانووم های دیگه دوست بوده؟؟؟؟