[/b]سلام:
دوست خوبم شما 31 سال دارید و باید تجربیات خوبی هم داشته باشید ...من تعجب کردم که با وجودی که شما می دانستید ایشان اعتیاد به تریاک دارد 4 سال به رابطه خود ادامه دادید؟؟؟
به هر حال اتفاقی است که افتاده ...ولی عدم توانایی ایشان در تصمیم گیری و اینکه هدف مشخصی برای آینده ندارند و اهمیت ندادن به این موضوع که باید هر چه سریعتر تکلیف شما را معلوم کننند موضوعات مهمی است....شما دیگر زمانی برای از دست دادن ندارید....هر چه زودتر تکلیف خود را معلوم کنید و از ایشان بخواهید فورا تصمیم گیری کند.....4 سال آشنایی و 9 ماه علاقه چیز کمی نیست....
دوست من شما به این موضوع فکر کرده اید که ایشان اکنون برای به دست آوردن شما چند بار اقدام به ترک مرده است و موفق نشده است ....پس اگر شما را به دست بیاورد چه؟
این موضوع بسیار مهم است و بعد از ازدواج وقتی عشق شما تبدیل به دوست داشتن شد....وقتی خواستید به او افتخار کنید باید مردی را پیش روی خود ببینید که در حال تریاک کشیدن است!!!!!!!!این بسیار سخت خواهد بود و من مطمئنم اون روز از خود خواهید پرسید که:چرا این کا را کردم؟؟؟؟
به هر حال با توکل به خدا و با مراجعه مشاوران و مراکز ترک اعتیاد تخصصی اگر مصر هستید....دیگر صبر نکنید وارد عمل شوید و تکلیف خود را معلوم کنید......
به اطراف خود بنگرید......همه جا نشانه هایی برای عبرت هست.........:
[b]72: