توروخدا لعنتم نكنيد .كمكم كنيد
سلام به همه دوستان. سال نوتون مبارك.
نميدونم از كجا شروع كنم و از كجا بگم؟ ولي از هركجا شروع كنم بهرحال سرنوشت من جز بدبختي بدست خودم نبوده و نيست.به قول معروف خودم كردم كه لعنت بر خودم باد. ميدونم با خوندن اين نوشته ها منو سرزنش مي كنيد. تورو خدا لعنتم نكنيد . من خودم كم عذاب وجدان ندارم . از وقتي اين موضوعات مسخره براي من شروع شد احساس گناه مي كنم و با اينكه توبه كردم ولي هيچ وقت اين احساس از من دور نميشه.من همون بنده ايم كه خدا موقع خلقم به خودش آفرين گفت ولي حالا خدا با داشتن اين بنده چي ميگه؟. بخدا بخاطر اين كارا تو اين مدت خيلي بلاها سرم اومده و هنوزم اون بلاها دامنگيرمه ولي دوست دارم تو همين دنيا تاوان كارامو ببينم و اون دنيا از اين كارام يادي نشه. يعني ميشه؟؟؟؟فقط از خدا مي خوام چه تو اين دنيا و چه اون دنيا آبرومو نبره. گرچه من گناهكارم ولي ازتون خواهش مي كنم برام دعا كنين تا خدا و بنده هاش منو ببخشن.
حالا سرنوشت زندگي من از حدود 5/19 سالگي . امسال 21 ساله ميشم. كه اميدوارم روزهاي آخر عمرم باشه. فعلا تنها آرزوم بخشيدن گناهانم و مرگه
RE: توروخدا لعنتم نكنيد .كمكم كنيد
همه چي با معرفي يك سايت علمي از سوي دوستم شروع شد كه اي كاش شروع نميشد. من براي پيدا كردن يك مقاله وارد يك سايت شدم اونجا اسم چت روم رو ديدم كنجكاو شدم با يك اسم جعلي وارد چت روم شدم . كاش دستم ميشكست وارد نميشدم. اونجا بود كه من چت كردنو ياد گرفتم . با يكسري افراد هم چت كرد. من هيچ وقت اهل دوستي با پسر نبودم و هميشه وقتي تقاضايي ازم ميشد جواب منفي ميدادم ولي نميدونم موقعي كه اين كارا رو ميكردم حواسم كجا بود؟ ضمن اينكه خانوادم به من خيلي اعتماد دارن و نمي تونم چنين فكرايي رو در مورد من تصور كنند.اينم بگم من طوري نيستم كه خواستگار نداشته باشم بخوام از اين طريق يه شوهر پيدا كنم . واقعا خودم موندم چرا اين كار رو كردم؟ بعد چند روز دوباره يك سري به چت روم زدم. بعد به دوستم گفتم تو چطوري از طريق آيديت چت مي كني؟ اون اومد و توي چت روم آيديمو نوشت. البته بگم اين وقايع توي مركز كامپيوتر دانشگاه اتفاق افتاده كه كم كم به خونه كشيده شد. با خودتون ميگين مگه دانشگاه جاي اين كارايه.!!من آيديمو روشن كردم ديدم چند نفر پيام دادن ديگه همه چي شروع شد. بعضي از اونا خواسته هاي نامعقولي داشتن و حرفاي زشت و ركيك ميزدن.كه من صفحشونو بستم. حتما با خودتون ميگين كار منم زشت بوده!!! خودم مي دونم. 2نفرموندن .تا يك مدت با هم چت مي كرديم يكيشون بعد چند روز همون خواسته هاي ...... رو داشت كه من باهاش قطع ارتباط كردم فقط يك نفر موند . كم كم رابطمون صميمي تر شد. ما از 2 شهر متفاوت بوديم .يكبار كه من دلم گرفته بود شمارشو داد من هم خيلي احمقانه با موبايلم چند بار زنگ زدم ولي حرف نزدم بعد اون بهم زنگ زد ولي اونم حرف نزد. تا اينكه گهگاهي بهم پيامك ميداديم ولي من ديدم چون رابطمون داره كم كم صميمي ميشه رابطمونو قطع كردم ولي قبل از قطع رابطه هرازگاهي به اون چت روم ميرفتم . يكبار به اون چتروم رفتم با يكي آشنا شدم كه چند ساعت با هم چت كرديم بعد اون از من خواست تا شمارمو بهش بدم خيلي خواهش كرد نمي دونم چرا من اينقدر بي شعورم و بهش دادم. و اون بلافاصله زنگ زد و حرف زديم. مشكل من اينه كه قدرت نه گفتنو ندارم. اكثرا اون زنگ ميزد تا اينكه بعد يه مدت خواسته هاي ....... رو از من خواست كه من قبول نكردم تا بعد كلي منت كشي خام شدم و قبول كردم ولي اين رابطه منو عذاب ميداد تا اينكه حدود يك هفته اي ما باهم رابطه نداشتيم من بعد از يك هفته به دروغ بهش گفتم من مي خوام ازدواج كنم گفتم اگه اينو بگم ديگه اين رابطه كه منجر به گناهه ازبين ميره و اينطوري براي هر2مون بهتره
. من دختري نيستم كه با احساسات كسي بازي كنم فقط من يكي رو مي خواستم به حرفام گوش بده و كمكم كنه و ازم سوءاستفاده نكنه. من رابطموبا اون قطع كردم هرچند هرازگاهي پيامك ميداد ولي ديگه تموم شد. بعد ازاين ماجراها من براي يك موضوع درسي رفتم تو چت روم و دنبال يكي بودم كه كمكم كنه . يكي پيدا شد.و تقريبا تونست كمكم كنه . چند هفته اي از طريق چت با هم در ارتباط بوديم . بعدش من بهش گفتم يك مدت نميتونم بيام نت و ازش عذرخواهي كردم و اون بهم گفت شمارتو ميدي و با اينكه مايل نبودم شمارمو دادم .رابطه ما از طريق پيامك ادامه داشت تا اينكه چندباري اون زنگ زد. رابطمون به اصطلاح سالم بود. تا اينكه ازم خواست ببينمش. زمان ديدارمون تقريبا 2-3 دقيقه طول كشيد و من طوري عصباني بودم كه مي خواستم خودمو بكشم. نميدونم اين چه كار احمقانه اي بودكه من كردم . نمي دونم؟ بعد از اين ديدار من عذاب وجدان شديدي گرفتم تا جايي كه چند روز گريه مي كردم و بعد چند روز ازش خواستم رابطمون قطع بشه. اون قبول نكرد ولي من ديگه جوابشو نميدادم تا اينكه يكبار پيامك داد و من گفتم اين شماره عوض شده. در ضمن من بگم كه در اين راستا خط موبايلمو عوض كردم كه شماره دومي رو قبل از قطع رابطه و ديدارمون بهش دادم. . قبل از اينكه رابطم با اين هم رشته اي قطع بشه و قبل از عوض كردن خط موبايلم توي يك سايتي عضو بودم كه از من تقاضاهاي دوستي زيادي شد و شماره زياد ميدادن ولي من علاقه اي نشون ندادم تا جايي كه يك روز يك پسري بهم گفت من قصد ازدواج دارم و ميخوام همسرمو خودم انتخاب كنم. با اينكه اون شهر ديگه اي بود ولي بعضي وقتا ميومد شهرما.ولي من بهش گفتم بايد فكر كنم. اون عكساشو برام ميل كرد و از من خواست تا عكسمو بفرستم چند ساعت اصرار كرد تا بالاخره براش فرستادم و اون شمارشو بهم داد ولي من شماره ندادم . اون گفت برام مقدور نيست بيام چت پس اگه جوابت مثبت بود بهم خبر بده. بعد چند ساعت بهش زنگ زدم و گفتم من نمي تونم با شما زندگي كنم و لطفا عكسمو حذف كنين.اونم قول داد تا عكسمو حذف كنه . الله اعلم. مدام گريه مي كردم و بهش گفتم تا منو ببخشه .اونم گفت باشه.بالاخره اينم تموم شد. قبل از اينكه اين رابطه ها تموم بهش چند نفر توي چت روم شمارشونو دادن منم براي سرگرمي به يكي دونفر جك ميفرستادم البته دخترم بودن. بالاخره از اين كارام خجالت كشيدم و دست برداشتم
سلام من هم سال نو رو به شما تبريك ميگم چه خوبه كه تو اين سال جديد به فكر بخشش و آمرزش گناهانمون باشيم !! دوست گناهكار من به جمع دوستان خودت خوش آمدي ( ناراحت نشو همه ما به نوعي گناهكار و تقصيركار هستيم)
اگر صلاح مي دوني مي توني درد و دلهات رو اينجا بيان كني ، تا شايد كمي آرومتر بشي دوستانت تو تالار اينجان ومي تونن با شما همدردي كنند ، يادت باشه خداوند الرحم الراحمينه حتي اگه گناهان ما بزرگتر از كوهها باشند !! به شرطي كه ما توبه كنيم توبه اي مثل توبه نصوح!!!توبه برگشت ناپذير و توبه اي كه ندامت وپشيماني ما رو از اعماق وجود نشون بده !!! در صورتي كه توبه و انابه ما مقبول درگاه حق قرار بگيره اونوقت خداوند حتي قول داده كه گناهان ما رو تبديل به حسنه كنه !!! تعجب نكن دوست من خداوند بسيار مهربان و بخشنده است ، پس دردهايت را اينجا بگو شايد سبكتر بشي و بتوني راه و مسير توبه رو راحتتر طي كني و به سوي خداي مهربان خودت برگردي !!! منتظر حرفات هستيم دوست من .
شماره جديدمو فقط همون هم رشته اي داشت. كل اين ماجراها حدود4-5 ماه طول كشيد .اين ماجراها حدود ارديبهشت 87 تموم شد بعد از اون كار من گريه شده و توبه مي كردم . با بوجود اومدن اين مسائل من افت تحصيلي شديدي پيدا كردم و از لحاظ روحي حالم خيلي بد بود و يك بيماري دامنگير من شد كه هنوزم باهاش دست و پنجه نرم مي كنم بيماري غير قابل درماني نيست ولي من خودم نمي خوام درمان بشم . و مسائل خانوادگي از همون لحظه اي به دنيا اومدم وجود داشته و داره. طوري كه امشب دوباره اين مسائل جدي شد و الان چشام پراشكه. . قبل از 20 سالگيم پدر و مادرم تمام خواستگارمو رد ميكردن ولي حدود اولاي 87 خواستگاري داشتم كه خيلي كامل بود . و تقريبا همه كارا داشت خوب پيش ميرفت ولي يك دفعه من زدم زير همه چي و بخاطر گناهانم و اينكه خواستگارم گناه داره و خيلي پاكه جواب منفي دادم. بعد از اونم هركي خواستگاري ميكرد الكي جواب رد ميدادم با اينكه موقعيتهاي خوبي داشتن و بخاطر رد كردن خواستگارام از سوي همه مورد سرزنش قرار مي گرفتم. من چطور مي تونم با اين همه گناه با يك انسان پاك ازدواج كنم؟؟؟؟؟اصلا من حق زندگي ندارم. بعد از تمام شدن اين ماجراها مدام به مسجد ميرفتم و توبه مي كردم تا جايي كه چشام هميشه اشك آلود بود و حال خوبي نداشتم. خونه هيچ كي نميرفتم . تفريح نميكردم. درسامو ول كرده بودم و براي آخر ترم ميذاشتم . يعني خدا با اين همه گناه آبروي منو چه تو اين دنيا و چه تو اون دنيا ميبره؟ خدا ارحم الراحمينه ولي چقدر ؟ اونقدر كه منو ببخشه؟ دوباره اسفند 87 يك مزاحم زنگ زد و مي خواست باهام اشنا بشه خيلي سمج بود من مدام ردش ميكردم تا اينكه جوابشو دادم و اون بهم گفت من قصد ازدواج دارم البته چن وقت ديگه منم بهش گفتم اگه ميخواي ازدواج كني يا حالا يا هيچ وقت. يكبارم همديگرو ديديم. بعدشم خواسته هاي شيطانيشو شروع كرد و من باهاش قطع ارتباط كردم ولي اون منو تهديد كرد گفت اگه تا چند وقت ديگه بهام ازدواج نكني آبروتو ميبرم . منم گفتم مي خوام با يكي ازدواج كنم اون گفت اگه اون موقعي كه من خواستم ازدواج كنم و تو ازدواج نكرده باشي و باهام ازدواج نكني آبروتو ميبرم . حالا موندم چيكار كنم؟ توي فاميل و غريبه خواستگار دارم ولي بخاطر گناهام دلم راضي به ازدواج نميشه . نميدونم چيكار كنم. من نمي خوام با اين آقا ازدواج كنم/. تو رو خدا لعنتم نكنين فقط برام دعا كنين تا خدا و بنده هاش منو ببخشن . بهم بگين من حق زندگي دارم؟ با اين همه گناه ميتونم ازدواج كنم؟ و اينكه آيا خدا منو بخشيده و مي بخشه ؟ و توي اين دنيا و اون دنيا آبرومو نميبره ؟ من حاضرم تو اين دنيا تاوان كارامو بدم ولي آبرو نره. سرزنش و لعنتم نكنين. راهنماييم كنين!!!!
يا لطيف ارحم عبدك الضعيف
خدا خیرت بده دختر جان ، خدا خیلی بزرگتر از این حرفهاست.
خدا میبخشه انشاالله.اینقدر خودتو عذاب نده.هر کدام از ما گناهانی انجام دادیم حالا یا خواسته یا ناخواسته.
انسان وار به خدا نگاه نکنید. استغفرالله بگید که آب روی آتیش میمونه.خدا دوستت داره.
اون مشکلاتی هم که گفتی دامنگیرت شده ، بسکه تلقین میکنی به خودت.
اگر تمام فکر و ذکرتو روی این ببندی که شما گناهکاری و از ایم مسائل متاسفانه بد بختی هم بهمرا داره.
سخت نگیر عزیزم.خداکریمه.انشاالله خداوند ستارالعیوب عیبهای تمام ما روی بپوشاند و آبروی ما رو حفظ کنه.
اقا ايمان و اقا ارمان. ممنون. كارايي كه من كردم گناهان بزرگيه. از وقتي اين كارا رو كردم احساس بدبختي تمام مي كنم و هيچ لذتي از زندگي نميبرم . تفريح و مهموني و مسافرت رو گذاشتم كنار. فقط ميرم دانشگاه و ميام خونه. يعني واقعا خدا منو ميبخشه ؟ يعني من حق زندگي دارم ؟ اگه خدا منو ببخشه ديگه ازشون تو اون دنيا يادي نميكنه؟ برام دعا كنين
این حرفها چیست دختر جان ؟!
خدا آنقدر بزرگ است که همین الان هم تو را بخشید ه و تمام این فرصتها را در اختیار تو در قرار داده تا تجربه کنی و درسی بیاموزی . اگر به دنبال نمره بهتری هستی حالا سعی کن از این به بعد شاگرد خوبی باشی و در امتحاناتت موفق تر از قبل باشی.
این احساس گناه را هم از خودت دور کن که این هم خودش یک درس بزرگ است که باید نمره خوبی از آن بگیری .
سلام
به اينجا خوش اومدي اما چرا اينقدر با خودت بد مي كني؟لطف كن اين نام كاربريتو عوض كن.
به جز 14 معصوم همه ما گنه كار و خطاكاريم.ارتباط شما خوشبختانه به انحراف كشيده نشده پس چرا تا اين اندازه خطايت رو بزرگ مي كني؟
مشكل اصلي الان شما،خودتون هستيد..اگر بتونيد خودتان با احترام بيشتري با خودتان رفتار كنيد مشكل شما حل شدنيست!
تمام فعاليتها مثل ديد و بازديدها،مسافرت،تفريح و... رو به خود مسدود كرديد كه خود را مجازات كنيد؟پس معلومه قدرت خدا رو فراموش كرده اي.
نه نه ....اين راهش نيست.
كمي با خود مهربان تر باشيد دوست من
سلام عزيزم
بهت پيغام خصوصي دادم ، برو بخونش
خانمم خودتو ناراحت نكن ، شما به قول انديشه جان به انحراف كشيده نشدي
توبه كن ، خدا ان شا الله كه ميبخشه چون خيلي خيلي بزرگه و كارهايي هم كه شما كردين در مقابل برخي گناهان هيچه ، خدا اونها رو ميبخشه ، گناهان شما رو نبخشه ؟؟؟
موفق باشي عزيزم:72: