RE: *_نتيجه تجربه فردي من _*
دوست مهربان
دستتان درد نکنه. خیلی قشنگ بود.آرزوی موفقیت و بهروزی برای شما دوست گرامی دارم . انشا الله سال نو سال پر بار و خوبی برای شما باشه و در پناه حق زندگی شادی را داشته باشید .
میذونید دید انسانها به زندگی متفاوته ..هر کسی بر اساس نظام باور هاش با پدیده های پیرامونش بر خورد میکنه ....و به راحتی نمیشه قضاوت کرد ایا اون خانم واقعا قصد فریب شما رو داشته.... خوب باید پرسید اون چی بدست اورد ؟؟؟؟ پس نمیشه راحت حکم صادر کرد ...البته در این که باید برای امر مشکل ازدواج شناخت کافی توسط طرفین بدست بیاد شکی نیست .. واینکه از راه دور نمیشه کسی رو به به راحتی شناخت .... هم شکی ذرش نیست ...اما به نظر من این گونه تجربیات و بر خوردهای احساسی صرف با مسوله نمی تونه فقط به نوع گشایش ارتباط ربط داشته باشه ..در هر گونه اشنایی .. باید شناخت طرفین از هم به روشهای مختلف و به اندازه ی کافی بدست بیاد ...این اتفاق برای خیلی کسای دیگه هم نوع ارتباطشون از طریق معرفی و یا اشنایان هم بوده پیش اومده ..حتی من کسانی رو میشناسم که ازدواج فامیلی بوده اما یه مسائلی مشابه اینجا مطرح بوده ...فقط و فقط به نظر من شناخت کافی ذر زمان کافی و میتونه یه کمی از احتمال بروز اینگونه مسائل در زندگی جوانان جلوگیری کنه .....سال شاد و پر باری رو برای ارمان گرامی ارزو میکنم ... و اینکه باور کن همه یادما بذ نیستن ...و به صرف یک تجربه نمیشه اونو واسه دیگران نیز تعمیم داد ...موفق باشید
با عرض سلام
خدمت كليه دوستاني كه اين تاپيك رو مي خونن ، راستش من هنوز حس و حالش رو ندارم تا نتيجه اي كه از اين ارتباط گرفتم رو بنويسم و اون شعر هم بيشتر جنبه شادي و شوخي رو داشت به خاطر تلطيف روحيه دوستان در عيد نوروز اون آهنگ رو گذاشتم انشاءالله سر فرصت بيشتر در موردش توضيح خواهم داد .
سلام عزیزان.مطلب یه مقدار گنگه.
بیشتر توضیح بدید!!!!!
بسیار تجربه خوبی داشتید.....آرمان گرامی....
باروبندیلو ببند....این جا دیگه جای تو نیست....آنهایی که باری را با خود حمل نمی کنند چه باید بکنند.
بسیا رتجربه خوبی بود اقای ارمان عزیزاهنگ خیلی عالی و زییا بود دستون درد نکند
سلام:
آرمان 26 وآهنگ بسیار قشنگی بود....مال کی بود؟خیلی جالب بود.....
موفق باشی......
به: *_نتيجه تجربه فردي من _*
آرمان26عزیز واقعا تجربه قشنگی بود
طرح بیان تجربه عالی:104::104::104: